Artiklar

Följ oss på Facebook

Astrosmycken

Silverarmband med bergkristall

Vackert och helt underbart silverarmband med 8 äkta bergkristaller varvade med halvmåneformade länkar som avslutas med en snygg silver låskedja i form av små hjärtan med ett lite större silverhjärta i änden. Läs mer

Silverhänge med granat

Vackert och ovanligt silverhänge med en äkta granat. Granat är en av de mest användbara helande stenarna för att leva livet. Den röda färgen är en symbol för den fysiska kärleken, den är därför en kraftfull kärlekssten. Den uppmuntra även vid svaghet och ger hopp vid förtvivlan eller depressioner. Läs mer

Silverhänge med diopsid

Vackert och ovanligt älv, fjärils- inspirerat silverhänge med en äkta diopsid. Diopsid är lugnande, meditativt och känslomässigt stabiliserande. Den anses främja kärlek, framgång och rikedom. Läs mer

Se fler spännande astrosmycken

Astroguide boktips

Tidningen Populär Astronomi

Populär Astronomi är Sveriges ledande populärvetenskapliga tidskrift om astronomi och rymdfart. Här kan man läsa om det mesta som tilldrar sig utanför jordatmosfären! När du tecknar en prenumeration på tidningen blir du dessutom medlem i Svenska astronomiska sällskapet. Läs mer

Tidningen Astronomy Magazine

Astronomy Magazine utforskar planeter, stjärnor och galaxer, och sonder andra aspekter av utrymme. Omfattar månatliga stjärnkartor med tips om stjärnabilder. Utkommer varje månad. Tidningen är på engelska. Läs mer

Lejonet av Bernard Fitzwalter

Du vet hur det är att vara Lejon därför att du är ett. Men hur kommer det sig att du är som du är? Hur fungerar du i samspelet vad det gäller relationer mellan Zodiakens olika tecken? Vilka färger, kläder, möbler passar dig bäst? Läs mer

Årshoroskopet 2014 för just ditt stjärntecken

Vill du veta mer om hur just årshoroskopet för ditt stjärntecken ser ut. Här kan du läsa om några kommande händelser i årshoroskopet för alla olika stjärntecken. Väduren, Oxen, Tvillingarna, Kräftan, Lejonet, Jungfrun, Vågen, Skorpionen, Skytten, Stenbocken, Vattumannen och Fiskarna.

Horoskop 2014 Väduren

2014 kommer att vara ett mycket lärorikt år för Väduren. Det kan bli en hel del utmaningar och saker som behöver ordnas upp både på det personliga och professionella planet. Men du har alla förutsättningar att klara av detta lätt som en plätt om du ser till så du är förberedd. Var speciellt uppmärksam under juni då du kan behöva lösa någonting. Mot mitten av året är det extra gynnsamt att starta företag eller något annat som ligger dig varmt om hjärtat. Under andra halvan av året finns stora chanser till framsteg både inom kärlek och karriär. Din intuition kommer vara mycket viktig i år så lyssna inåt och följ din inre röst och ditt hjärta så har du alla chanser att bli en vinnare i år.

Horoskop 2014 Oxen

2014 kan bli ett omtumlande år för Oxen men håll dig lugn så rider du ut både de framgångar och motgångar som kan komma i din väg. Du är nämligen extra passionerad i år både vad gäller kärlek och övriga delar av livet. Det är just därför det gäller att du inte tappar huvudet. Var dock inte rädd för att ta för dig och låt inte osäkerhet hindra dig från att fånga det nya möjligheter som året kommer bjuda på. Det finns stora chanser till både kärlek och karriärsutveckling samt beröm och erkännande speciellt från juli och framåt. En långsiktig investering av något slag kan bli mycket lönsam och fördelaktig för dig.

Horoskop 2014 Tvillingarna

2014 kan bli ett mycket omväxlande år med blandat resultat. Men mest lutar det åt det positiva resultat. Ditt personliga liv och främst då ditt kärleksliv kan påverkas starkt i år och du kan vänta dig många spännande möten och positiva förändringar där. När det gäller ekonomi och karriär ser det lugnare ut. De stora vinsterna ligger alltså mer på det personliga planet. Om du är ogift finns stora chanser att du gifter dig eller förlovar dig i år, eller så träffar du din livs kärlek. Från augusti och till november har du extra ork och energi att göra sådant som är viktigt och meningsfullt.

Horoskop 2014 Kräftan

2014 ser ut att bli ett lärorikt år inom alla olika aspekter av ditt liv. Du kan uppleva att du har en del bekymmer med hälsan, kärleken eller ekonomin i början av året men genom att planera och vara väl förberedd rider du ut detta. Från juli och framåt kommer positiv energi som både skänker chans till varaktig kärlek eller förändrad status. Du kommer vara resursstark och fantasifull men kan tendera att låta dina rädslor styra dig. Släpp detta och våga ta de chanser som visar sig, för du har alla chanser att få ett riktigt bra år med resultat inom flera områden av livet.

Horoskop 2014 Lejonet

2014 ser ut att bli ett mycket givande år för Lejonet där många av dina frågor i livet sannolikt kommer besvaras och det både snabbt och intensivt. Både ditt privatliv och din karriär kan förbättras, men det kan krävas en förändring i din attityd gentemot dig själv och andra. Under maj – juni finns störst möjligheter till ekonomisk och karriärmässig tillväxt. Under andra halvåret är du extra vital och kan etablera mycket nära och givande privata eller sociala kontakter samt utveckla spännande kärleksrelationer.

Horoskop 2014 Jungfrun

2014 kan låta dig uppfylla alla dina önskningar men det kommer krävas en hel del ansträngning. Du kan uppleva problem eller motgångar privat som påverkar din ekonomi eller din karriär i början på året. Låt inte dåligt självförtroende dra ner dig för om du tar dig igenom de utmaningar eller förseningar som dyker upp kommer du skapa harmoni och stort välstånd i ditt liv. En långsiktig romantisk relation är trolig i år och speciellt juli månad kan bli mycket spännande och passionerad för ditt kärleksliv. Sammanfattningsvis väntar ett mycket givande år om du är framåt och tar för dig.

Horoskop Vågen 2014

2014 ser ut att ge dig mycket positiva resultat i år. Du kanske inte tycker du har så stor framgång karriärmässigt eller ekonomiskt under första halvan av året, men det beror främst på att du är ovillig att ta det ansvar som behövs. Om du har pli på dig själv så kan du få en mycket givande finansiell framgång speciellt på kortare sikt dvs. sådana som ger omedelbar tillfredsställelse eller resultat. Du kan också byta jobb, träffa en kärlekspartner eller göra en annan stor förändring i år. Under speciellt Juli kan du känna dig stressad eller pressad men med lite mental peptalking hittar du en skön balans som får dig att må bra.

Horoskop Skorpionen 2014

2014 kan bli något av ett extremt år för Skorpionen. Du kan upptäcka saker som hindrar dig inom några aspekter av ditt liv, vilket gör att du kan behöva förändra dig, eller rättare sagt behöver du bryta några negativa tankegångar och ta in mer positiv tänkande i ditt liv. Det finns enorma chanser till tillväxt inom karriär, ekonomi och din hälsa/livsstil om du är villig att våga gå nya vägar och tänka mer öppet och utåtriktat. Kärleksrelationer kommer spela en stor roll under året och detta är sannolikt året då du möter ditt livskärlek eller om du är i en relation kommer du få mycket kärlek och omsorg från din partner. Äktenskap eller förlovning är mest gynnsamt från juni och framåt.

Horoskop Skytten 2014

2014 kommer gissningsvis vara ett perfekt år för Skytten att utveckla sin karriär eller sin ekonomi. Genom ärliga och uppriktiga ansträngningar från din sida kan du få mer än du förväntade dig. Det finns också stora chanser till romantik och kärlek speciellt under först halvan av året. En spännande karriärmöjlighet kan visa sig under året och flera av dina mål kan uppfyllas om du är bestämd med vad du vill. Du kan också byta bostad eller göra en annan förändring i din livssituation i år. Överlag är året fullt av energi och spännande aktiviteter som bara väntar på att du skall ta för dig av dem.

Horoskop Stenbocken 2014

2014 ser ut att bli ett riktigt vinnar år för Stenbocken, detta trots att några katastrofer kan dyka upp eller närma sig. Men genom att lita på din instinkt parerar du dessa och kan framgångsrikt bygga ut både ditt privatliv och din ekonomiska ställning/status. Du formligen marscherar mot dina mål. Speciellt mellan april och juni. Problem som skapas av släktingar eller grannar kan dock oroa dig under en del av året. Men de flesta av dina privata problem kommer att lösa sig om du slutar oroa dig och tar kommandot över sådant som du upplever som negativt. Kom ihåg att tänka positivt och inte vara för otålig. Under andra halvan av året kan det bli en hel del romantik för din del och har du en partner kommer den vara extra stöttande och kärleksfull.

Horoskop Vattumannen 2014

2014 ser ut att bli ett mycket spännande år för Vattumannen. Du kan behöva lite tålamod för att ta dig an eller stå emot olika situationer som uppstår. Du kan också behöva jobba på ditt positiva tänkande och sluta se så negativt på vissa saker som sker i din omgivning. Då kan året bli fyllt av kreativitet, kärlek och utveckling. Resor spelar en central roll under året och du kan få chans till spännande resor både privat och i arbetslivet. Det kan också dyka upp en gynnsam möjlighet att köpa en fastighet eller att göra någon annan form av investering. En vinst av något slag är också möjlig och mot slutet av året finns stor chans till tillväxt i yrkeslivet.

Horoskop Fiskarna 2014

2014 kan bli ett år av lärande med möjlighet till lysande framtidsutsikter för fisken. Det är dock oerhört viktigt att du behåller ditt självförtroende och litar på dig själv så du målmedvetet kan avancera framåt och nå i mål eller fånga de nya möjligheter som dyker upp. Du kan träffa en ny kärlekspartner under året eller också utvecklar du en befintlig relation. Frieri är också troligt om du är ogift. Se dock upp för brister i kommunikationen med din partner då otydlighet från din sida kan strula till det. Mot slutet av året har du chans att få kontroll på delar av ditt liv som behöver styras upp.

Vill du läsa mer om vilka influenser som påverkar oss på ett mer allmänt plan under 2014, läs även artikeln Horoskop 2014 - Årshoroskop.Artikel skriven av Aurora

Astronotiser

Superfullmåne den 19 februari 2019

2019-02-18

Tisdagen den 19 februari väntar årets andra av tre superfullmånar. En superfullmåne är upp till 14 procent större än normalt och dessutom ca 15-30% mer lysande. Denna superfullmåne är precis som den förra superfullmånen i Jungfruns produktiva tecken. Svensk tid ses den som allra bäst 16:45.

Superfullmåne den 21 januari 2019

2019-01-21

Den 21 januari väntar en superfullmåne och dessutom blodmåne i Jungfruns produktiva tecken. Att den är en blodmånen kommer förutom att den är extra stor även innebära att den är blodröd. Svensk tid kan den bäst ses mellan kl 03.36 fram till klockan 08.48 på morgonen den 21 januari.

Missa inte seklets längsta blodmåne den 27 juli 2018

2018-07-25

På fredag den 27/7 väntar en spektakulär månförmörkelse och blodmåne dvs. månen kommer få ett nästan blodrött sken då bara rött och orange ljus kan passera genom den. Blodmånen är syns bäst runt 21:30 här i Sverige och fenomenet varar i 1 timme och 43 minuter. Detta är den längsta blodmånen på över ett sekel!

Total solförmörkelse den 21 augusti 2017

2017-08-21

Den 21 augusti sker en totala solförmörkelse som syns allra bäst i USA där den redan är döpt till the Great American Eclipse. I Sverige kommer vi inte se den lika bra. Men bästa lär vara Lunneviken utanför Strömstad, eller Bastuknappen i nordligaste Värmland. Solförmörkelsen kommer vara total mellan 18:16 och 19:49 svensk tid.

Superfullmåne den 14 november 2016

2016-11-14

Den 16 november väntar en extremt stor superfullmåne i Oxens tecken. Månen har inte legat så här nära jorden sedan 1948 och det kommer dröja ända till år 2034 innan den blir lika stor som nu.

Fler notiser

Relaterade nycklord

bruna jord hunden   horoskop   årshoroskop   astrologiböcker   kinesiskt horoskop   månadssten   hundens år   Year of the brown Earth Dog   astrosmycken   zodiaken   månadssmycken   chinese year 2018   astrobok   bokrecensioner   stjärntecken  

Så passar stjärntecken ihop!

Vill du veta hur just du passar ihop med andra stjärntecken? Kommer du och din date överens och finns det någon framtid för er som par och hur skulle en date bli just nu?
Självklart är det helt gratis!