Artiklar

Följ oss på Facebook

Astrosmycken

Silverarmband med bergkristall

Vackert och helt underbart silverarmband med 8 äkta bergkristaller varvade med halvmåneformade länkar som avslutas med en snygg silver låskedja i form av små hjärtan med ett lite större silverhjärta i änden. Läs mer

Silverhänge med granat

Vackert och ovanligt silverhänge med en äkta granat. Granat är en av de mest användbara helande stenarna för att leva livet. Den röda färgen är en symbol för den fysiska kärleken, den är därför en kraftfull kärlekssten. Den uppmuntra även vid svaghet och ger hopp vid förtvivlan eller depressioner. Läs mer

Silverhänge med diopsid

Vackert och ovanligt älv, fjärils- inspirerat silverhänge med en äkta diopsid. Diopsid är lugnande, meditativt och känslomässigt stabiliserande. Den anses främja kärlek, framgång och rikedom. Läs mer

Se fler spännande astrosmycken

Astroguide boktips

Tidningen Populär Astronomi

Populär Astronomi är Sveriges ledande populärvetenskapliga tidskrift om astronomi och rymdfart. Här kan man läsa om det mesta som tilldrar sig utanför jordatmosfären! När du tecknar en prenumeration på tidningen blir du dessutom medlem i Svenska astronomiska sällskapet. Läs mer

Tidningen Astronomy Magazine

Astronomy Magazine utforskar planeter, stjärnor och galaxer, och sonder andra aspekter av utrymme. Omfattar månatliga stjärnkartor med tips om stjärnabilder. Utkommer varje månad. Tidningen är på engelska. Läs mer

Lejonet av Bernard Fitzwalter

Du vet hur det är att vara Lejon därför att du är ett. Men hur kommer det sig att du är som du är? Hur fungerar du i samspelet vad det gäller relationer mellan Zodiakens olika tecken? Vilka färger, kläder, möbler passar dig bäst? Läs mer

Årshoroskopet 2013 för just ditt stjärntecken

Undrar du hur horoskopet 2013 kommer att bli mer konkret för just ditt stjärntecken. Här kan du läsa om höjdpunkterna i årshoroskopet för alla stjärntecken. Väduren, Oxen, Tvillingarna, Kräftan, Lejonet, Jungfrun, Vågen, Skorpionen, Skytten, Stenbocken, Vattumannen och Fiskarna.

Horoskop 2013 Väduren

Vädurens år 2013 ser ut att bli ett mycket dynamiskt år för karriär och affärsverksamheter, bortsett från augusti och September när energin är något lugnare på denna fronten. Även när det gäller kärlek och relationer så kommer det finnas möjligheter att stärka banden till både en livspartner och med vänner samt släktingar. Bästa semestermånaden för Väduren är troligtvis augusti. Hälsan för Väduren under året ser ut att hålla sig stabil. Se dock upp för överdriven alkoholkonsumtion eller en möjlig rattfylla incident som kan ställa till det hälsomässigt.

Horoskop 2013 Oxen

Oxens år 2013 ser ut att bli friktionsfritt och bekvämt tack vare en påverkan från Uranus - Jupiter -Pluto. Karriär och företagande kommer bli givande om tid och omtanke spenderas på detta. Tidigare ansträngda relationer kan i år också stärkas och bli bättre. Bästa månaden för semester eller resor och utflykter ser ut att bli juni. När det gäller hälsan så kan Oxen råka ut för några mindre matsmätningsproblem, så förebygg gärna detta med god kost. I övrigt är hälsan god.

Horoskop 2013 Tvillingarna

Tvillingens år 2013 ser ut att börja något trögt men mot andra halvan av året kommer karriären eller företagandet belönas rikligt om bara Tvillingen är flitig och behåller ett glatt humör . Detta gäller speciellt juni, oktober och November som är extra produktiva för Tvillingen. När det gäller kärlek så kommer gynnsamma influenser från Neptunus - Saturnus stärka banden till en kärlekspartner och skapa goda familje - vän relationer. Bästa semester månaden är troligtvis Juli, även viktiga kulturella eller politiska aktiviteter gynnas under denna månad.

Horoskop 2013 Kräftan

Kräftans år 2013 kan börja lite besvärligt speciellt när det gäller karriär och företagande. Men håll ut alla kräftor för i övrigt ser Kräftans år ut att blomstra då Mars och Pluto kommer inspirera kräftan med mental skärpa och kreativitet. Under April och September finns störst ekonomiska möjligheter och under April och Maj finns störst möjligheter vad gäller relationer och Kärlek. Sammantaget är April därför Kräftans bästa månad på alla plan. Vad gäller hälsan så ser den bra ut under hela året med undantaget för Juli där hälsan kan svikta något.

Horoskop 2013 Lejonet

Lejonets år 2013 kan till att börja med kantas av en del stillastående perioder eller rent av hinder både på det personliga och karriärs mässiga planet. MEN, Lejonet kommer tillbaka med besked med hjälp av en stödjande Pluto - Mars. Under senare delen av året finns chans till både karriärsmässiga /status baserade framsteg samt goda och harmoniska kärleksrelationer. Speciellt Oktober månad är produktiv för Lejonet och månaden passar också perfekt för roliga utflykter och resor. När det gäller hälsan så kan Lejonet få någon form av leverproblem. Var därför måttlig med alkohol och se till att du äter rätt kost.

Horoskop 2013 Jungfrun

Jungfruns år 2013 kommer sannolikt vara ekonomiskt stabil och bjuder också på stora möjligheter för Jungfrun att få belöningar i form av befordran eller uppmärksamhet för deras hårda arbete och kreativa idéer tack vare en gynnsam påverkan från Merkurius - Mars - Saturnus. Under Mars - April finns extra goda chanser till kärlek, harmoni samt förbättring av befintliga relationer. Hälsan ser ut att hålla sig bra under året, men möjligen kan någon bröstrelaterad åkomma ställa till det något.

Horoskop Vågen 2013

Vågens år 2013 ser ut att bli mycket bra. Under året finns chans till både förbättrad social status och ekonomi samt starkare och mer kärleksfulla relationer med en partner eller vänner och släktingar. Andra halvan av året kommer vara mer renodlat fokuserad på karriärs utveckling medans den första halvan är både status och relations gynnande. Hälsan för Vågen under året ser bra ut, med bara några mindre mag- eller nervproblem. Bästa semestermånaden eller månaden för upplevelser är troligtvis April.

Horoskop Skorpionen 2013

Skorpionens år 2013 ser lovande ut med stora möjligheter att nå mål och framgång förutsatt att Skorpionen är tålamodig och kan ta emot råd från andra. Ekonomin kommer med andra ord vara stabil men se upp med överdriven extravagans. Kärleken och övriga relationer med vänner och släktingar ser bra ut, men det kommer kräva sin beskärda del av tålamod, klokhet och mildhet. Något som Skorpionen kan ha svårt för, så jobba med detta. Hälsomässigt ser året också fint ut med undantag av maj -juni där eventuella hälsoproblem tenderar att vara mest troligt.

Horoskop Skytten 2013

Skyttens år 2013 ser givande ut även om en del hinder kommer dyka upp. Dessa hinder kommer dock Skytten hantera med lätthet speciellt som lyckoplaneten Jupiter skänker extra hjälp till alla Skyttar i år. Stora chanser till rejäla framsteg och erkännande för det Skytten åstadkommer är högst sannolikt. Kärleksmässigt ser det också ljust ut med möjlighet att med Saturnus hjälp skapa mer harmoni i befintliga relationer samt stärka övriga relationer. När det gäller hälsan så ser det bra ut och enda risken är överbelastning eller stress som kan stöka till det lite om Skytten inte är rädd om sig själv.

Horoskop Stenbocken 2013

Stenbockens år 2013 ser ut att bli mycket lyckligt och välmående på alla sätt. Positiva strålar från Saturnus och Mars kommer ge Stenbocken kraft att lösa karriärsproblem eller ekonomi på ett både modigt och imponerande sätt. Enorma avkastningar på försiktiga affärsprojekt kan bli resultatet. Förbättrad stabilitet i ekonomi och ökade finansiella vinster sker stegrande från februari och framåt. Stenbocken kommer vara full av kreativ energi och vitalitet under hela året men framför allt under mitten delen av året. När det gäller kärlek och relationer så finns generösa tillfällen att även stärka banden med en kärlekspartner samt vänner och släktingar. Hälsan är också god.

Horoskop Vattumannen 2013

Vattumannens år 2013 ser ut att ge rikligt med tillfällen till personlig utveckling och expansion när det gäller karriär och företagande. En stärkande och positiv Jupiter hjälper Vattumannen att hitta nya vägar och affärsmöjligheter under året. Störst chans för ekonomisk utveckling och välstånd är under senare halvan av året. När det gäller kärlek så finns goda möjligheter att återställa eller reparera både kärleksförhållanden som vänskaps/släkt förhållanden. Hälsan håller sig hyfsat okej under större delen av året också.

Horoskop Fiskarna 2013

Fiskens år 2013 bjuder på en hel del överraskningar och oväntade händelser. Så länge Fisken håller lite koll på sin impulsivitet kommer detta falla väl ut. Kanske får Fisken till att början inte den uppskattning och beröm som den borde. Men med en stödjande och positiv Saturnus till hjälp kan Fisken kämpa sig upp till långsamt stegrande framsteg med rikliga tillväxtmöjligheter. Detta förutsätter dock att Fisken inte spenderar för mycket på lyx och extravagans. Kärleken och relationer ser goda ut med mycket närhet och få komplikationer. Hälsan kan dock vara lite svajig om inte Fisken tar hand om sig och satsar på rätt kost och förebyggande friskvård.

Vill du läsa mer om vilka influenser som påverkar oss på ett mer allmänt plan under 2013, läs även artikeln Horoskop 2013 - Årshoroskop.Artikel skriven av Aurora

Astronotiser

Superfullmåne den 19 februari 2019

2019-02-18

Tisdagen den 19 februari väntar årets andra av tre superfullmånar. En superfullmåne är upp till 14 procent större än normalt och dessutom ca 15-30% mer lysande. Denna superfullmåne är precis som den förra superfullmånen i Jungfruns produktiva tecken. Svensk tid ses den som allra bäst 16:45.

Superfullmåne den 21 januari 2019

2019-01-21

Den 21 januari väntar en superfullmåne och dessutom blodmåne i Jungfruns produktiva tecken. Att den är en blodmånen kommer förutom att den är extra stor även innebära att den är blodröd. Svensk tid kan den bäst ses mellan kl 03.36 fram till klockan 08.48 på morgonen den 21 januari.

Missa inte seklets längsta blodmåne den 27 juli 2018

2018-07-25

På fredag den 27/7 väntar en spektakulär månförmörkelse och blodmåne dvs. månen kommer få ett nästan blodrött sken då bara rött och orange ljus kan passera genom den. Blodmånen är syns bäst runt 21:30 här i Sverige och fenomenet varar i 1 timme och 43 minuter. Detta är den längsta blodmånen på över ett sekel!

Total solförmörkelse den 21 augusti 2017

2017-08-21

Den 21 augusti sker en totala solförmörkelse som syns allra bäst i USA där den redan är döpt till the Great American Eclipse. I Sverige kommer vi inte se den lika bra. Men bästa lär vara Lunneviken utanför Strömstad, eller Bastuknappen i nordligaste Värmland. Solförmörkelsen kommer vara total mellan 18:16 och 19:49 svensk tid.

Superfullmåne den 14 november 2016

2016-11-14

Den 16 november väntar en extremt stor superfullmåne i Oxens tecken. Månen har inte legat så här nära jorden sedan 1948 och det kommer dröja ända till år 2034 innan den blir lika stor som nu.

Fler notiser

Relaterade nycklord

chinese year 2018   stjärntecken   hundens år   årshoroskop   bruna jord hunden   astrosmycken   Year of the brown Earth Dog   månadssmycken   kinesiskt horoskop   astrobok   horoskop   månadssten   astrologiböcker   bokrecensioner   zodiaken  

Så passar stjärntecken ihop!

Vill du veta hur just du passar ihop med andra stjärntecken? Kommer du och din date överens och finns det någon framtid för er som par och hur skulle en date bli just nu?
Självklart är det helt gratis!