Artiklar

Följ oss på Facebook

Astrosmycken

Silverarmband med bergkristall

Vackert och helt underbart silverarmband med 8 äkta bergkristaller varvade med halvmåneformade länkar som avslutas med en snygg silver låskedja i form av små hjärtan med ett lite större silverhjärta i änden. Läs mer

Silverhänge med granat

Vackert och ovanligt silverhänge med en äkta granat. Granat är en av de mest användbara helande stenarna för att leva livet. Den röda färgen är en symbol för den fysiska kärleken, den är därför en kraftfull kärlekssten. Den uppmuntra även vid svaghet och ger hopp vid förtvivlan eller depressioner. Läs mer

Silverhänge med diopsid

Vackert och ovanligt älv, fjärils- inspirerat silverhänge med en äkta diopsid. Diopsid är lugnande, meditativt och känslomässigt stabiliserande. Den anses främja kärlek, framgång och rikedom. Läs mer

Se fler spännande astrosmycken

Astroguide boktips

Tidningen Populär Astronomi

Populär Astronomi är Sveriges ledande populärvetenskapliga tidskrift om astronomi och rymdfart. Här kan man läsa om det mesta som tilldrar sig utanför jordatmosfären! När du tecknar en prenumeration på tidningen blir du dessutom medlem i Svenska astronomiska sällskapet. Läs mer

Tidningen Astronomy Magazine

Astronomy Magazine utforskar planeter, stjärnor och galaxer, och sonder andra aspekter av utrymme. Omfattar månatliga stjärnkartor med tips om stjärnabilder. Utkommer varje månad. Tidningen är på engelska. Läs mer

Lejonet av Bernard Fitzwalter

Du vet hur det är att vara Lejon därför att du är ett. Men hur kommer det sig att du är som du är? Hur fungerar du i samspelet vad det gäller relationer mellan Zodiakens olika tecken? Vilka färger, kläder, möbler passar dig bäst? Läs mer

Årshoroskop 2017

Året 2017 kommer att ge stora möjligheter att ta kontroll över det egna ödet och fullt ut ta ansvar och styra sitt eget liv. Detta är året för att bryta sig loss och övervinna hinder.

Det kommer alltså med största sannolikhet bli ett år som i stor utsträckning handlar om ditt liv och hur du vill leva. Hälsa, karriär och boende står i fokus och du kan nu ta tag och skapa den där goda vanan med träning, förbättra/förändra ditt boende eller nå framgång i karriären.

Viljan att förverkliga drömmar eller planer du länge tänkt på kommer växa sig extra stark under 2017 då både Solen och den drivna Mars är mycket aktiv. Detta ökar ditt självförtroende och ger chans att växa bortom dina vanliga begränsningar. Det kan också bli året då du slutligen blir medveten om vad du verkligen vill.

Du måste vara djärv i år och våga möta förändringar och utmaningar som kan komma i din väg med positivitet och mod. Lita till din egen förmåga för det är den som kommer hjälpa dig nå den framgång som finns att hämta. Framgången kan vara allt från att få det där nya jobbet, få en löneökning, få kontroll på vikten eller hälsan, hitta din själspartner eller nå i mål med ditt projekt.

Eldtecknen Vädur, lejon och Skytten
2017 kommer vara ett år med en hel del hårt arbete. Men om du bara är modig och vågar välja innovativa eller annorlunda lösningar finns en hel del framgång att vinna. Romantiskt kan året börja lite trögt men mot slutet av året kommer romantiken blossa upp rejält.

Jordtecknen – Oxen, Jungfrun och Stenbocken
2017 kommer vara ett år då du kan göra framsteg, men lätt förivrar dig eller kör på för hårt. Sakta ner så du hinner reflektera och så du gör mindre misstag eller missbedömningar. Mot slutet av året finns extremt stora chanser att kamma hem rejäla framsteg eller nå i mål med det du drömt om.

Lufttecknen – Tvillingar, Vågen och Vattumannen
2017 kommer vara ett år då du behöver tänka stort och tänka positivt för att få vad du vill ha. Det finns stora chanser att få uppmärksamhet eller belöning i något offentligt sammanhang i år. Speciellt under augusti månad.

Vattentecknen – Kräftan, Skorpionen och Fiskarna
2017 kommer vara ett år då du kan bryta dig loss från dåliga vanor eller känslor. En stor förändring kan ske eller så börjar en ny viktig fas i ditt liv. Dina tidigare beslut kommer vägas mot de framtida. Var modig så finns mycket att vinna för dig i år.

Missa inte heller vårt Kinesiska årshoroskop 2017 - Den Röda Eld Tuppens år.Artikel skriven av Aurora

Astronotiser

Superfullmåne den 19 februari 2019

2019-02-18

Tisdagen den 19 februari väntar årets andra av tre superfullmånar. En superfullmåne är upp till 14 procent större än normalt och dessutom ca 15-30% mer lysande. Denna superfullmåne är precis som den förra superfullmånen i Jungfruns produktiva tecken. Svensk tid ses den som allra bäst 16:45.

Superfullmåne den 21 januari 2019

2019-01-21

Den 21 januari väntar en superfullmåne och dessutom blodmåne i Jungfruns produktiva tecken. Att den är en blodmånen kommer förutom att den är extra stor även innebära att den är blodröd. Svensk tid kan den bäst ses mellan kl 03.36 fram till klockan 08.48 på morgonen den 21 januari.

Missa inte seklets längsta blodmåne den 27 juli 2018

2018-07-25

På fredag den 27/7 väntar en spektakulär månförmörkelse och blodmåne dvs. månen kommer få ett nästan blodrött sken då bara rött och orange ljus kan passera genom den. Blodmånen är syns bäst runt 21:30 här i Sverige och fenomenet varar i 1 timme och 43 minuter. Detta är den längsta blodmånen på över ett sekel!

Total solförmörkelse den 21 augusti 2017

2017-08-21

Den 21 augusti sker en totala solförmörkelse som syns allra bäst i USA där den redan är döpt till the Great American Eclipse. I Sverige kommer vi inte se den lika bra. Men bästa lär vara Lunneviken utanför Strömstad, eller Bastuknappen i nordligaste Värmland. Solförmörkelsen kommer vara total mellan 18:16 och 19:49 svensk tid.

Superfullmåne den 14 november 2016

2016-11-14

Den 16 november väntar en extremt stor superfullmåne i Oxens tecken. Månen har inte legat så här nära jorden sedan 1948 och det kommer dröja ända till år 2034 innan den blir lika stor som nu.

Fler notiser

Relaterade nycklord

Year of the brown Earth Dog   astrologiböcker   hundens år   månadssmycken   kinesiskt horoskop   stjärntecken   chinese year 2018   månadssten   zodiaken   bokrecensioner   astrobok   astrosmycken   horoskop   bruna jord hunden   årshoroskop  

Så passar stjärntecken ihop!

Vill du veta hur just du passar ihop med andra stjärntecken? Kommer du och din date överens och finns det någon framtid för er som par och hur skulle en date bli just nu?
Självklart är det helt gratis!