Helgens horoskop, fredag till söndag

- Generella astroinfluenser som gäller för alla stjärntecken

På fredag är du lite av en drama queen. På lördag är saker inte så svåra som du tror. På söndag fåpr du draghjälp Läs hela

Följ oss på Facebook

Så passar stjärntecken ihop!

Vill du veta hur just du passar ihop med andra stjärntecken? Kommer du och din date överens och finns det någon framtid för er som par och hur skulle en date bli just nu?
Självklart är det helt gratis!

Personligt horoskop

Ställ ditt horoskop här på Astroguide.se! Horoskopet visar alla dina tecken i zodiaken och beskriver innebörden och vad de betyder för dig.

Veckans horoskop, måndag till torsdag, vecka 47 - 2021

Måndag den 22 november 2021
Idag slår sig den kärleksfulla Kräftanmånen sig samman med den innovativa Uranus i en fin sextil. Detta öppnar upp för roliga överraskningar och positiva förändringar i dina personliga relationer eller sådant som rör ditt hem och ditt privatliv. Du kan också nu bli sams eller komma bättre överens med någon som du haft en konflikt eller dispyt med. Överlag är det lättare att komma överens, samarbeta eller interagera med andra nu..
Se endast dagens horoskop


Tisdag den 23 november 2021
På tisdag hamnar den känsliga Kräftanmånen på kant med kärleksplaneten Venus. Detta kan göra att du sätter dina egna behov och önskningar i första hand utan att tänka igenom om det är realistiskt eller ens möjligt. Men när månen senare på dagen slår sig samman med först den drivna Mars och därefter den kreativa Neptunus blir det enklare att nå dina mål eller dina drömmar på ett bra och genomförbart sätt.
Se endast dagens horoskop


Onsdag den 24 november 2021
Idag påbörjar kommunikatörsplaneten Merkurius en bana i Skyttens sanningsälskande tecken för ett besök som varar fram till den 13/12. Detta kommer göra så du och andra är mer benägna att vara uppriktiga och ärliga i det som sägs. Alla former av diskussioner och debatter kommer kort och gott präglas av mer ärlighet, uppriktighet och en vilja att vara rättvis. Däremot så kan diskussionerna bli rätt hårda emellanåt eftersom du liksom alla andra har ett större behov att kämpa för det du/de tror är rätt. Ett bra tips är att förmedla din sanning med ett leende och håll dig borta från personliga förolämpningar.
Se endast dagens horoskop


Torsdag den 25 november 2021
På torsdag hamnar den utrycksfulla Lejonmånen på kant med en dyster Saturnus. Detta gör att det är extra lätt att ta saker och ting personligt. Du kan också uppleva att du blir mer misstänksam och avig under denna energi. Försök att hålla inne med dina anklagelser eller farhågor tills du hunnit tänka igenom om det verkligen är så farligt eller riktat mot dig personligen som du kanske först trodde. Inte helt lätt eftersom Månen senare även hamnar i kvadrat med både den oberäkneliga Uranus och den aggressiva Mars. Men om du försöker allt vad du kan att hålla sams kan energin ge dig en rejäl skjuts framåt mot framgång istället.
Se endast dagens horoskop


@AstroguideSeSe tidigare horoskop

Astronotiser

Superfullmåne den 19 februari 2019

2019-02-18

Tisdagen den 19 februari väntar årets andra av tre superfullmånar. En superfullmåne är upp till 14 procent större än normalt och dessutom ca 15-30% mer lysande. Denna superfullmåne är precis som den förra superfullmånen i Jungfruns produktiva tecken. Svensk tid ses den som allra bäst 16:45.

Superfullmåne den 21 januari 2019

2019-01-21

Den 21 januari väntar en superfullmåne och dessutom blodmåne i Jungfruns produktiva tecken. Att den är en blodmånen kommer förutom att den är extra stor även innebära att den är blodröd. Svensk tid kan den bäst ses mellan kl 03.36 fram till klockan 08.48 på morgonen den 21 januari.

Missa inte seklets längsta blodmåne den 27 juli 2018

2018-07-25

På fredag den 27/7 väntar en spektakulär månförmörkelse och blodmåne dvs. månen kommer få ett nästan blodrött sken då bara rött och orange ljus kan passera genom den. Blodmånen är syns bäst runt 21:30 här i Sverige och fenomenet varar i 1 timme och 43 minuter. Detta är den längsta blodmånen på över ett sekel!

Total solförmörkelse den 21 augusti 2017

2017-08-21

Den 21 augusti sker en totala solförmörkelse som syns allra bäst i USA där den redan är döpt till the Great American Eclipse. I Sverige kommer vi inte se den lika bra. Men bästa lär vara Lunneviken utanför Strömstad, eller Bastuknappen i nordligaste Värmland. Solförmörkelsen kommer vara total mellan 18:16 och 19:49 svensk tid.

Superfullmåne den 14 november 2016

2016-11-14

Den 16 november väntar en extremt stor superfullmåne i Oxens tecken. Månen har inte legat så här nära jorden sedan 1948 och det kommer dröja ända till år 2034 innan den blir lika stor som nu.

Fler notiser

Relaterade nycklord

horoskop   bokrecensioner   chinese year 2018   astrologiböcker   zodiaken   kinesiskt horoskop   årshoroskop   astrosmycken   månadssten   månadssmycken   astrobok   stjärntecken   hundens år   bruna jord hunden   Year of the brown Earth Dog  

Vi använder cookies för att förhöja din användarupplevelse på denna webbplats. Läs mer   Godkänn