Helgens horoskop, fredag till söndag

- Generella astroinfluenser som gäller för alla stjärntecken

På fredag är du lite av en drama queen. På lördag är saker inte så svåra som du tror. På söndag fåpr du draghjälp Läs hela

Följ oss på Facebook

Så passar stjärntecken ihop!

Vill du veta hur just du passar ihop med andra stjärntecken? Kommer du och din date överens och finns det någon framtid för er som par och hur skulle en date bli just nu?
Självklart är det helt gratis!

Personligt horoskop

Ställ ditt horoskop här på Astroguide.se! Horoskopet visar alla dina tecken i zodiaken och beskriver innebörden och vad de betyder för dig.

Veckans horoskop, måndag till torsdag, vecka 43 - 2021

Måndag den 25 oktober 2021
Idag slår sig den intelligenta Tvillingmånen sig samman med den drivna Mars och lyckoplaneten Jupiter. Detta öppnar upp för riktiga snilleblixtar, nya spännande idéer och möjligheter. Överlag är du extra snabb i både tanke och handling idag och har enklare att väljer rätt och pricksäkert under denna influens. När månen senare idag går även i den kärleksfulla Kräftans tecken och där efter slår sig samman med den passionerade Skorpionsolen skapas en fin energi som gör det lätt att utrycka känslor och få både dig själv och andra att förstå vad ditt hjärta brinner för..
Se endast dagens horoskop


Tisdag den 26 oktober 2021
På tisdag hamnar kärleksplaneten Venus i kvadrat med den drömmande Neptunus. Detta ökar din inlevelseförmåga och din kreativitet men kan också göra det svårt att se realistiskt på saker och ting eller att skilja på vad som är dröm och verklighet. När den känsliga Kräftanmånen dessutom sedan kommer på kant med healing kometen Chiron och den stabiliserande Saturnus kan du börja tvivla på dig själv. Men tack och lov kommer skönare energi in när månen sedan slår sig samman med den innovativa Uranus i en fin sextil. Det finns nu goda chanser att hitta sätt att må bra både själsligt och kroppsligt.
Se endast dagens horoskop


Onsdag den 27 oktober 2021
På onsdag slår sig din intuitiva Kräftanmånen sig samman med den andliga Neptunus. Detta kan skänka sanndrömmar eller ger möjlighet att få reda på något om framtiden. Se dock upp när månen sedan hamnar på kant med kommunikatörsplaneten Merkurius och den eldiga Mars. Detta kan göra att du säger något förhastat eller ogenomtänkt som sårar eller retar upp någon. Men håll ut energin blåser snabbt över och mycket trevligare energi kommer in när kärleksplaneten Venus slår sig samman med lyckoplaneten Jupiter vilket skapar en perfekt energi för romantik, glädje och livsnjutning.
Se endast dagens horoskop


Torsdag den 28 oktober 2021
På torsdag slår sig kärleksplaneten Venus sig samman i en fin sextil med lyckoplaneten Jupiter. Detta skänker inspiration, glädje och självförtroende. Du har nu chans att nå riktigt långt med det du satsar på eller gör. Men när den uttrycksfulla Lejonmånen fram på kvällen hamnar på kant med den passionerade Skorpion solen kan du bli en riktig diva och känslorna kan svalla högt.
Se endast dagens horoskop


@AstroguideSeSe tidigare horoskop

Astronotiser

Superfullmåne den 19 februari 2019

2019-02-18

Tisdagen den 19 februari väntar årets andra av tre superfullmånar. En superfullmåne är upp till 14 procent större än normalt och dessutom ca 15-30% mer lysande. Denna superfullmåne är precis som den förra superfullmånen i Jungfruns produktiva tecken. Svensk tid ses den som allra bäst 16:45.

Superfullmåne den 21 januari 2019

2019-01-21

Den 21 januari väntar en superfullmåne och dessutom blodmåne i Jungfruns produktiva tecken. Att den är en blodmånen kommer förutom att den är extra stor även innebära att den är blodröd. Svensk tid kan den bäst ses mellan kl 03.36 fram till klockan 08.48 på morgonen den 21 januari.

Missa inte seklets längsta blodmåne den 27 juli 2018

2018-07-25

På fredag den 27/7 väntar en spektakulär månförmörkelse och blodmåne dvs. månen kommer få ett nästan blodrött sken då bara rött och orange ljus kan passera genom den. Blodmånen är syns bäst runt 21:30 här i Sverige och fenomenet varar i 1 timme och 43 minuter. Detta är den längsta blodmånen på över ett sekel!

Total solförmörkelse den 21 augusti 2017

2017-08-21

Den 21 augusti sker en totala solförmörkelse som syns allra bäst i USA där den redan är döpt till the Great American Eclipse. I Sverige kommer vi inte se den lika bra. Men bästa lär vara Lunneviken utanför Strömstad, eller Bastuknappen i nordligaste Värmland. Solförmörkelsen kommer vara total mellan 18:16 och 19:49 svensk tid.

Superfullmåne den 14 november 2016

2016-11-14

Den 16 november väntar en extremt stor superfullmåne i Oxens tecken. Månen har inte legat så här nära jorden sedan 1948 och det kommer dröja ända till år 2034 innan den blir lika stor som nu.

Fler notiser

Relaterade nycklord

horoskop   Year of the brown Earth Dog   astrosmycken   stjärntecken   bruna jord hunden   månadssten   bokrecensioner   chinese year 2018   astrobok   hundens år   årshoroskop   astrologiböcker   månadssmycken   kinesiskt horoskop   zodiaken  

Vi använder cookies för att förhöja din användarupplevelse på denna webbplats. Läs mer   Godkänn