Helgens horoskop, fredag till söndag

- Generella astroinfluenser som gäller för alla stjärntecken

På fredag väntar en kraftfull kärleksenergi. På lördag är det lättsamt och roligt att interagera med andra. På söndag kan en strid eller smärtsam insikt behöva komma upp till ytan. Läs hela

Följ oss på Facebook

Så passar stjärntecken ihop!

Vill du veta hur just du passar ihop med andra stjärntecken? Kommer du och din date överens och finns det någon framtid för er som par och hur skulle en date bli just nu?
Självklart är det helt gratis!

Personligt horoskop

Ställ ditt horoskop här på Astroguide.se! Horoskopet visar alla dina tecken i zodiaken och beskriver innebörden och vad de betyder för dig.

Veckans horoskop, måndag till torsdag, vecka 41 - 2021

Måndag den 11 oktober 2021
Idag slår sig den utåtriktade Skyttenmånen sig samman i en mycket fin trine med lyckoplanten Jupiter. Detta kommer öka optimismen och skänker tur och glädje. När månen sedan efter lunch går över i den produktiva Stenbockens tecken finns chans att påbörja att förverkliga en dröm..
Se endast dagens horoskop


Tisdag den 12 oktober 2021
På tisdag hamnar den ambitiösa Stenbocksmånen i torg med den diplomatiska Vågen solen detta kan göra att dina ideal eller det du trott på kan utmanas av sanningar eller fakta som kommer upp till ytan under denna influens. Fram på eftermiddagen slår sig sedan månen sig samman i en fin trine till den innovativa Uranus vilket gör att du kan komma på sätt eller lösningar som hjälper dig komma på banan igen.
Se endast dagens horoskop


Onsdag den 13 oktober 2021
På onsdag hamnar den produktiva Stenbocksmånen på kant med den passionerade Pluto. Detta kan skapa situationer där du känner dig manipulerad eller så manipulerar du andra. Överlag kan känslor och tankar vara överväldigande under denna energi men fram på eftermiddagen kommer skönare energi in när kärleksplaneten Venus slår sig samman med den stabiliserande Saturnus. Detta stärker kärleken och banden i alla dina relationer och hjälper dig att hålla fast vid det du tror på och den/de du tycker om.
Se endast dagens horoskop


Torsdag den 14 oktober 2021
Nu står månen i den uppfinningsrika Vattumannens tecken och när månen slår sig samman med den stabiliserande Saturnus skapas en fin energi som ger stora chanser att planera projekt eller idéer som kan bli mycket givande och hållbara på sikt. När månen sedan slår sig samman både med kärleksplaneten Venus och med Healing kometen Chiron skapas en mild och kärleksfull stämning som ger möjlighet till gemenskap, återhämtning eller att göra något som ligger dig varmt om hjärtat.
Se endast dagens horoskop


@AstroguideSeSe tidigare horoskop

Astronotiser

Superfullmåne den 19 februari 2019

2019-02-18

Tisdagen den 19 februari väntar årets andra av tre superfullmånar. En superfullmåne är upp till 14 procent större än normalt och dessutom ca 15-30% mer lysande. Denna superfullmåne är precis som den förra superfullmånen i Jungfruns produktiva tecken. Svensk tid ses den som allra bäst 16:45.

Superfullmåne den 21 januari 2019

2019-01-21

Den 21 januari väntar en superfullmåne och dessutom blodmåne i Jungfruns produktiva tecken. Att den är en blodmånen kommer förutom att den är extra stor även innebära att den är blodröd. Svensk tid kan den bäst ses mellan kl 03.36 fram till klockan 08.48 på morgonen den 21 januari.

Missa inte seklets längsta blodmåne den 27 juli 2018

2018-07-25

På fredag den 27/7 väntar en spektakulär månförmörkelse och blodmåne dvs. månen kommer få ett nästan blodrött sken då bara rött och orange ljus kan passera genom den. Blodmånen är syns bäst runt 21:30 här i Sverige och fenomenet varar i 1 timme och 43 minuter. Detta är den längsta blodmånen på över ett sekel!

Total solförmörkelse den 21 augusti 2017

2017-08-21

Den 21 augusti sker en totala solförmörkelse som syns allra bäst i USA där den redan är döpt till the Great American Eclipse. I Sverige kommer vi inte se den lika bra. Men bästa lär vara Lunneviken utanför Strömstad, eller Bastuknappen i nordligaste Värmland. Solförmörkelsen kommer vara total mellan 18:16 och 19:49 svensk tid.

Superfullmåne den 14 november 2016

2016-11-14

Den 16 november väntar en extremt stor superfullmåne i Oxens tecken. Månen har inte legat så här nära jorden sedan 1948 och det kommer dröja ända till år 2034 innan den blir lika stor som nu.

Fler notiser

Relaterade nycklord

stjärntecken   astrologiböcker   astrosmycken   månadssmycken   kinesiskt horoskop   månadssten   årshoroskop   Year of the brown Earth Dog   astrobok   bruna jord hunden   bokrecensioner   hundens år   zodiaken   horoskop   chinese year 2018  

Vi använder cookies för att förhöja din användarupplevelse på denna webbplats. Läs mer   Godkänn