Veckans horoskop, måndag till torsdag

- Generella astroinfluenser som gäller för alla stjärntecken

På måndag sker en kraftfull vinkel som kan skaka om rejält. På tisdag passa på att ha roligt. Mer kommer snart! Läs hela

Följ oss på Facebook

Så passar stjärntecken ihop!

Vill du veta hur just du passar ihop med andra stjärntecken? Kommer du och din date överens och finns det någon framtid för er som par och hur skulle en date bli just nu?
Självklart är det helt gratis!

Personligt horoskop

Ställ ditt horoskop här på Astroguide.se! Horoskopet visar alla dina tecken i zodiaken och beskriver innebörden och vad de betyder för dig.

Veckans horoskop, måndag till torsdag, vecka 19 - 2021

Måndag den 10 maj 2021
Morgonen börjar rätt lugnt och behagligt då månen står i den harmoniska Oxens tecken. Fram på dagen slår Oxen månen sig samman med den drivna Mars vilket ruskar liv i dig och gör det enklare att komma igång eller att genomföra saker. När Oxenmånen därefter slår sig samman med den innovativa Uranus kan spännande nya möjligheter eller tankesätt komma till dig.
Se endast dagens horoskop


Tisdag den 11 maj 2021
På tisdag är det dags för en kraftfull nymåne i Oxens livsnjutande och harmoniska tecken. Energin hjälper dig att få bra balans på nytta och nöje, den stärker kroppen och gör dig mer jordad. Känns något krångligt och svårt får du nu chans att förenkla och förbättra. Du kan nu också påbörja något produktivt som påverkar din livssituation, ditt hem eller dina relationer.
Se endast dagens horoskop


Onsdag den 12 maj 2021
Idag går månen över i den glada och sociala Tvillingens tecken detta kommer göra dig piggare och mer nyfiken överlag. När dessutom sedan kommunikationsplaneten Merkurius ställer sig i en fin trine till den stabiliserande Saturnus kan riktigt bra och lönsamma planer och idéer sjösättas nu.
Se endast dagens horoskop


Torsdag den 13 maj 2021
På torsdag går lyckoplanteten Jupiter in i Fiskarnas drömmande och fantasifulla tecken för ett besök som varar fram till 28 juli. Detta kommer öka empatin och medkänslan. Men också kreativiteten och andligheten. Konstnärer, musiker och healers kommer gynnas lite extra av denna fina men något världsfrånvända energi. Att sätta gränser kan vara svårare nu så försök att inte drömma dig iväg utan eftertanke.
Se endast dagens horoskop


@AstroguideSeSe tidigare horoskop

Astronotiser

Superfullmåne den 19 februari 2019

2019-02-18

Tisdagen den 19 februari väntar årets andra av tre superfullmånar. En superfullmåne är upp till 14 procent större än normalt och dessutom ca 15-30% mer lysande. Denna superfullmåne är precis som den förra superfullmånen i Jungfruns produktiva tecken. Svensk tid ses den som allra bäst 16:45.

Superfullmåne den 21 januari 2019

2019-01-21

Den 21 januari väntar en superfullmåne och dessutom blodmåne i Jungfruns produktiva tecken. Att den är en blodmånen kommer förutom att den är extra stor även innebära att den är blodröd. Svensk tid kan den bäst ses mellan kl 03.36 fram till klockan 08.48 på morgonen den 21 januari.

Missa inte seklets längsta blodmåne den 27 juli 2018

2018-07-25

På fredag den 27/7 väntar en spektakulär månförmörkelse och blodmåne dvs. månen kommer få ett nästan blodrött sken då bara rött och orange ljus kan passera genom den. Blodmånen är syns bäst runt 21:30 här i Sverige och fenomenet varar i 1 timme och 43 minuter. Detta är den längsta blodmånen på över ett sekel!

Total solförmörkelse den 21 augusti 2017

2017-08-21

Den 21 augusti sker en totala solförmörkelse som syns allra bäst i USA där den redan är döpt till the Great American Eclipse. I Sverige kommer vi inte se den lika bra. Men bästa lär vara Lunneviken utanför Strömstad, eller Bastuknappen i nordligaste Värmland. Solförmörkelsen kommer vara total mellan 18:16 och 19:49 svensk tid.

Superfullmåne den 14 november 2016

2016-11-14

Den 16 november väntar en extremt stor superfullmåne i Oxens tecken. Månen har inte legat så här nära jorden sedan 1948 och det kommer dröja ända till år 2034 innan den blir lika stor som nu.

Fler notiser

Relaterade nycklord

astrologiböcker   kinesiskt horoskop   astrosmycken   årshoroskop   astrobok   stjärntecken   Year of the brown Earth Dog   zodiaken   bokrecensioner   horoskop   hundens år   månadssten   chinese year 2018   bruna jord hunden   månadssmycken  

Vi använder cookies för att förhöja din användarupplevelse på denna webbplats. Läs mer   Godkänn