Veckans horoskop, måndag till torsdag

- Generella astroinfluenser som gäller för alla stjärntecken

Måndagen kan börja långsamt men sen händer grejor. På tisdag är det dags för en kraftfull nymåne i Oxens livsnjutande och harmoniska tecken. På onsdag är du pigg och kan starta något som blir lönsamt. Mer kommer snart! Läs hela

Följ oss på Facebook

Så passar stjärntecken ihop!

Vill du veta hur just du passar ihop med andra stjärntecken? Kommer du och din date överens och finns det någon framtid för er som par och hur skulle en date bli just nu?
Självklart är det helt gratis!

Personligt horoskop

Ställ ditt horoskop här på Astroguide.se! Horoskopet visar alla dina tecken i zodiaken och beskriver innebörden och vad de betyder för dig.

Veckans horoskop, måndag till torsdag, vecka 15 - 2021

Måndag den 12 april 2021
På morgonen slår sig den drivna Vädursmånen sig samman med kärleksplaneten Venus. Detta ger ökat självförtroende och ger också goda chanser till gemenskap och glädje. Men när den explosiva Pluto senare under dagen hamnar på kant med Vädursmånen kan du bli tvungen att kompromissa eller så kan en plötslig händelse störa din dag. Tack och lov kommer skönare energi in på eftermiddagen när månen går över i den harmoniska och praktiska Oxens tecken. Stressen minskar och det som eventuellt tidigare strulat faller på plats och kan lösas..
Se endast dagens horoskop


Tisdag den 13 april 2021
På tisdag förmiddag hamnar den harmoniska Oxenmånen på kant med en oberäknelig Uranus och en stillastående Saturnus. Detta kan röra till det i sådant du planerat eller håller på med, orsaka stop, oväntade händelser eller utmaningar. Men bara lugn fram på dagen/kvällen slår sig sedan Oxenmånen sig samman med den drivna Mars vilket får dig på banan igen och ger dig ork att lösa saker och ting på ett bra sätt.
Se endast dagens horoskop


Onsdag den 14 april 2021
Idag flyttar kärleksplaneten Venus in i Oxens livsnjutande tecken för ett besök som varar till den 8 maj. Detta kommer öppna upp för mer njutning, livskvalitets ökning, romantik och kärlek. Det finns nu goda chanser att stärka en relation eller att inleda en ny. Konst, nöjen och dajting kommer gynnas under denna fina energi.
Se endast dagens horoskop


Torsdag den 15 april 2021
Nu går månen över i den nyfikna och sociala Tvillingens tecken. Detta sätter fart på kommunikationen och gör dig både mer pratglad och vaken. Sms, mail, chatt och prat får extra mycket utrymme nu. När dessutom Tvillingmånen efter lunch slår sig samman med lyckoplaneten Jupiter har du turen med dig och kan få många spännande idéer och tankar.
Se endast dagens horoskop


@AstroguideSeSe tidigare horoskop

Astronotiser

Superfullmåne den 19 februari 2019

2019-02-18

Tisdagen den 19 februari väntar årets andra av tre superfullmånar. En superfullmåne är upp till 14 procent större än normalt och dessutom ca 15-30% mer lysande. Denna superfullmåne är precis som den förra superfullmånen i Jungfruns produktiva tecken. Svensk tid ses den som allra bäst 16:45.

Superfullmåne den 21 januari 2019

2019-01-21

Den 21 januari väntar en superfullmåne och dessutom blodmåne i Jungfruns produktiva tecken. Att den är en blodmånen kommer förutom att den är extra stor även innebära att den är blodröd. Svensk tid kan den bäst ses mellan kl 03.36 fram till klockan 08.48 på morgonen den 21 januari.

Missa inte seklets längsta blodmåne den 27 juli 2018

2018-07-25

På fredag den 27/7 väntar en spektakulär månförmörkelse och blodmåne dvs. månen kommer få ett nästan blodrött sken då bara rött och orange ljus kan passera genom den. Blodmånen är syns bäst runt 21:30 här i Sverige och fenomenet varar i 1 timme och 43 minuter. Detta är den längsta blodmånen på över ett sekel!

Total solförmörkelse den 21 augusti 2017

2017-08-21

Den 21 augusti sker en totala solförmörkelse som syns allra bäst i USA där den redan är döpt till the Great American Eclipse. I Sverige kommer vi inte se den lika bra. Men bästa lär vara Lunneviken utanför Strömstad, eller Bastuknappen i nordligaste Värmland. Solförmörkelsen kommer vara total mellan 18:16 och 19:49 svensk tid.

Superfullmåne den 14 november 2016

2016-11-14

Den 16 november väntar en extremt stor superfullmåne i Oxens tecken. Månen har inte legat så här nära jorden sedan 1948 och det kommer dröja ända till år 2034 innan den blir lika stor som nu.

Fler notiser

Relaterade nycklord

årshoroskop   stjärntecken   astrosmycken   kinesiskt horoskop   astrobok   zodiaken   chinese year 2018   Year of the brown Earth Dog   astrologiböcker   hundens år   bokrecensioner   månadssten   månadssmycken   horoskop   bruna jord hunden  

Vi använder cookies för att förhöja din användarupplevelse på denna webbplats. Läs mer   Godkänn