Veckans horoskop, måndag till torsdag

- Generella astroinfluenser som gäller för alla stjärntecken

Horoskopet tar semesteruppehåll och är tillbaka 9/8. Glad sommar! Läs hela

Följ oss på Facebook

Så passar stjärntecken ihop!

Vill du veta hur just du passar ihop med andra stjärntecken? Kommer du och din date överens och finns det någon framtid för er som par och hur skulle en date bli just nu?
Självklart är det helt gratis!

Personligt horoskop

Ställ ditt horoskop här på Astroguide.se! Horoskopet visar alla dina tecken i zodiaken och beskriver innebörden och vad de betyder för dig.

Veckans horoskop, måndag till torsdag, vecka 14 - 2018

Måndag den 2 april 2018
På annandagpåsk går månen över i den passionerade Skorpionens tecken. Detta ökar din övertygelse och stärker din längtan mot det du vill ha och begär. När Skorpionmånen idag också slår sig samman med den drivna Mars skapas en fin energi som låter dig nå i mål eller ta plats. Det mesta blir lättare både sådant som kräver mental styrka och sådant som kräver fysisk styrka och även ditt humör stärks av denna riktiga boost energin..
Se endast dagens horoskop


Tisdag den 3 april 2018
Idag slår sig den passionerade Skorpionmånen samman med den lika passionerade Pluto. Detta skapar en mycket kraftfull energi som stärker din självkänsla och hjälper dig behålla eller stärka dina positioner på ett gynnsamt och givande sätt. Du kan nu vinna fördelar eller gå vidare med saker du vill utveckla eller färdigställa.
Se endast dagens horoskop


Onsdag den 4 april 2018
Nu går månen över i den optimistiska och utåtriktade Skyttens tecken. Detta skapar en skönare känslan och skänker uppmuntran. Se dock upp fram på eftermiddagen då kommunikatörsplaneten Merkurius tillfälligt hamnar på kant med den drivna Mars. Detta kan skapa hetsigt humör eller få dig att säga fel saker. Det som sägs blir överlag skarpare och mer intensivt under denna influens. Så försök tänka efter ett extra varv innan du säger något du kanske sedan ångrar.
Se endast dagens horoskop


Torsdag den 5 april 2018
Den äventyrliga Skytten hamnar idag i kvadrat med den drömmande Neptunus. Detta kan skapa missförstånd eller göra det svårare att se verkligheten för vad den är. Saker som verkar lovande men egentligen inte är det kan också visa sig under denna influens. Så investera inte utan att noga studera att allt verkligen stämmer eller vänta till ett bättre tillfälle, speciellt när det gäller större åtaganden eller kontrakt.
Se endast dagens horoskop


@AstroguideSeSe tidigare horoskop

Astronotiser

Superfullmåne den 19 februari 2019

2019-02-18

Tisdagen den 19 februari väntar årets andra av tre superfullmånar. En superfullmåne är upp till 14 procent större än normalt och dessutom ca 15-30% mer lysande. Denna superfullmåne är precis som den förra superfullmånen i Jungfruns produktiva tecken. Svensk tid ses den som allra bäst 16:45.

Superfullmåne den 21 januari 2019

2019-01-21

Den 21 januari väntar en superfullmåne och dessutom blodmåne i Jungfruns produktiva tecken. Att den är en blodmånen kommer förutom att den är extra stor även innebära att den är blodröd. Svensk tid kan den bäst ses mellan kl 03.36 fram till klockan 08.48 på morgonen den 21 januari.

Missa inte seklets längsta blodmåne den 27 juli 2018

2018-07-25

På fredag den 27/7 väntar en spektakulär månförmörkelse och blodmåne dvs. månen kommer få ett nästan blodrött sken då bara rött och orange ljus kan passera genom den. Blodmånen är syns bäst runt 21:30 här i Sverige och fenomenet varar i 1 timme och 43 minuter. Detta är den längsta blodmånen på över ett sekel!

Total solförmörkelse den 21 augusti 2017

2017-08-21

Den 21 augusti sker en totala solförmörkelse som syns allra bäst i USA där den redan är döpt till the Great American Eclipse. I Sverige kommer vi inte se den lika bra. Men bästa lär vara Lunneviken utanför Strömstad, eller Bastuknappen i nordligaste Värmland. Solförmörkelsen kommer vara total mellan 18:16 och 19:49 svensk tid.

Superfullmåne den 14 november 2016

2016-11-14

Den 16 november väntar en extremt stor superfullmåne i Oxens tecken. Månen har inte legat så här nära jorden sedan 1948 och det kommer dröja ända till år 2034 innan den blir lika stor som nu.

Fler notiser

Relaterade nycklord

horoskop   månadssmycken   månadssten   astrosmycken   årshoroskop   stjärntecken   kinesiskt horoskop   astrologiböcker   zodiaken   bokrecensioner   astrobok   bruna jord hunden   chinese year 2018   Year of the brown Earth Dog   hundens år  

Vi använder cookies för att förhöja din användarupplevelse på denna webbplats. Läs mer   Godkänn