Veckans horoskop, måndag till torsdag

- Generella astroinfluenser som gäller för alla stjärntecken

På måndag sker en kraftfull vinkel som kan skaka om rejält. På tisdag passa på att ha roligt. Mer kommer snart! Läs hela

Följ oss på Facebook

Så passar stjärntecken ihop!

Vill du veta hur just du passar ihop med andra stjärntecken? Kommer du och din date överens och finns det någon framtid för er som par och hur skulle en date bli just nu?
Självklart är det helt gratis!

Personligt horoskop

Ställ ditt horoskop här på Astroguide.se! Horoskopet visar alla dina tecken i zodiaken och beskriver innebörden och vad de betyder för dig.

Veckans horoskop, måndag till torsdag, vecka 12 - 2018

Måndag den 19 mars 2018
På morgonen hamnar den ivriga Vädursmånen i kvadrat med den passionerade Pluto. Detta kan krångla till saker och göra dem mer intensiva. Speciellt förhandlingar som har med myndigheter eller andra verksamheter kan bli lite kluriga då det är svårt att vara objektiv och saklig under denna influens. Vänta hellre med att ta itu med sådant tills denna energi blåst över. Fram på kvällen kommer sedan månen gå över i Oxens harmoniska tecken vilket kommer hjälpa dig stressa ner och kunna njuta av tillvaron lite mer..
Se endast dagens horoskop


Tisdag den 20 mars 2018
Idag hamnar kommunikatörsplaneten Merkurius i konjunktion med kärleksplaneten Venus. Detta kommer trigga igång snabba och plötsliga möten eller händelser. Kommunikationen blir nu mer personlig och den kreativa samt innovativa förmågan stärks. Överlag är det extra lätt att komma överens eller hitta förståelse med andra nu. Speciellt dina förhållanden eller personliga kontakter påverkas på ett mycket positivt sätt under denna fina influens.
Se endast dagens horoskop


Onsdag den 21 mars 2018
Den harmoniska och praktiska Oxenmånen ställer sig idag i en fin trine till den passionerade Pluto. Detta ökar ditt självförtroende och ger extra kraft och ork. Det är nu enklare att ta rätt beslut samt att fokusera på det som behöver göras. Beslut som fattas under denna influens har större chans att vara baserade på sådant som är rätt och riktigt. Överlag är energin mycket positiv och stärkande.
Se endast dagens horoskop


Torsdag den 22 mars 2018
Nu går månen över i den glada Tvillingens tecken. Detta ökar din entusiasm och gör dig mer utåtriktad och alert. När Tvillingmånen dessutom slår sig samman med den ivriga Vädurssolen skapas en energi som öppnar dörrar till nya möjligheter och chanser. Ett ömsesidigt samarbete kan nu också inledas eller så belönas de insatser du gör med styrka och positiva resultat. Energin är därför perfekt för att påbörja eller utveckla olika idéer och planer.
Se endast dagens horoskop


@AstroguideSeSe tidigare horoskop

Astronotiser

Superfullmåne den 19 februari 2019

2019-02-18

Tisdagen den 19 februari väntar årets andra av tre superfullmånar. En superfullmåne är upp till 14 procent större än normalt och dessutom ca 15-30% mer lysande. Denna superfullmåne är precis som den förra superfullmånen i Jungfruns produktiva tecken. Svensk tid ses den som allra bäst 16:45.

Superfullmåne den 21 januari 2019

2019-01-21

Den 21 januari väntar en superfullmåne och dessutom blodmåne i Jungfruns produktiva tecken. Att den är en blodmånen kommer förutom att den är extra stor även innebära att den är blodröd. Svensk tid kan den bäst ses mellan kl 03.36 fram till klockan 08.48 på morgonen den 21 januari.

Missa inte seklets längsta blodmåne den 27 juli 2018

2018-07-25

På fredag den 27/7 väntar en spektakulär månförmörkelse och blodmåne dvs. månen kommer få ett nästan blodrött sken då bara rött och orange ljus kan passera genom den. Blodmånen är syns bäst runt 21:30 här i Sverige och fenomenet varar i 1 timme och 43 minuter. Detta är den längsta blodmånen på över ett sekel!

Total solförmörkelse den 21 augusti 2017

2017-08-21

Den 21 augusti sker en totala solförmörkelse som syns allra bäst i USA där den redan är döpt till the Great American Eclipse. I Sverige kommer vi inte se den lika bra. Men bästa lär vara Lunneviken utanför Strömstad, eller Bastuknappen i nordligaste Värmland. Solförmörkelsen kommer vara total mellan 18:16 och 19:49 svensk tid.

Superfullmåne den 14 november 2016

2016-11-14

Den 16 november väntar en extremt stor superfullmåne i Oxens tecken. Månen har inte legat så här nära jorden sedan 1948 och det kommer dröja ända till år 2034 innan den blir lika stor som nu.

Fler notiser

Relaterade nycklord

stjärntecken   horoskop   astrosmycken   hundens år   bruna jord hunden   månadssmycken   astrobok   kinesiskt horoskop   månadssten   chinese year 2018   bokrecensioner   årshoroskop   zodiaken   astrologiböcker   Year of the brown Earth Dog  

Vi använder cookies för att förhöja din användarupplevelse på denna webbplats. Läs mer   Godkänn