Helgens horoskop, fredag till söndag

- Generella astroinfluenser som gäller för alla stjärntecken

På fredag är du lite av en drama queen. På lördag är saker inte så svåra som du tror. På söndag fåpr du draghjälp Läs hela

Följ oss på Facebook

Så passar stjärntecken ihop!

Vill du veta hur just du passar ihop med andra stjärntecken? Kommer du och din date överens och finns det någon framtid för er som par och hur skulle en date bli just nu?
Självklart är det helt gratis!









Personligt horoskop

Ställ ditt horoskop här på Astroguide.se! Horoskopet visar alla dina tecken i zodiaken och beskriver innebörden och vad de betyder för dig.

Helgens horoskop, fredag till söndag, vecka 47 - 2021

Fredag den 26 november 2021
Idag hamnar den extravaganta Lejonmånen på kant med den expansiva Jupiter. Detta kan få dig att bli en riktig drama Queen. Överlag är det lätt att överdriva, ha för höga förväntningar eller gå på för mycket under denna influens. Tack ock lov kommer lugnare energi in till kvällen när månen går över i den praktiska och hälsomedvetna Jungfrunstecken. Detta får dig på banan igen och gör det lättare att se hur just du skall få en fin fredagskväll. .
Se endast dagens horoskop


Lördag den 27 november 2021
På lördag hamnar den produktiva Jungfrumånen i kvadrat med kommunikatörsplaneten Merkurius. Det kan göra att du tror att saker och ting är svårare än vad det egentligen är. Försök att inte haka upp dig på detaljer och gör något du tycker om så skall du se att inspirationen kommer och en önskning kan slå in.
Se endast dagens horoskop


Söndag den 28 november 2021
På söndag får du mycket gjort då den produktiva Jungfrumånen ger dig draghjälp. Du kan också få hjälp att idag lyfta något till en ny nivå.
Se endast dagens horoskop


@AstroguideSeSe tidigare horoskop

Astronotiser

Superfullmåne den 19 februari 2019

2019-02-18

Tisdagen den 19 februari väntar årets andra av tre superfullmånar. En superfullmåne är upp till 14 procent större än normalt och dessutom ca 15-30% mer lysande. Denna superfullmåne är precis som den förra superfullmånen i Jungfruns produktiva tecken. Svensk tid ses den som allra bäst 16:45.

Superfullmåne den 21 januari 2019

2019-01-21

Den 21 januari väntar en superfullmåne och dessutom blodmåne i Jungfruns produktiva tecken. Att den är en blodmånen kommer förutom att den är extra stor även innebära att den är blodröd. Svensk tid kan den bäst ses mellan kl 03.36 fram till klockan 08.48 på morgonen den 21 januari.

Missa inte seklets längsta blodmåne den 27 juli 2018

2018-07-25

På fredag den 27/7 väntar en spektakulär månförmörkelse och blodmåne dvs. månen kommer få ett nästan blodrött sken då bara rött och orange ljus kan passera genom den. Blodmånen är syns bäst runt 21:30 här i Sverige och fenomenet varar i 1 timme och 43 minuter. Detta är den längsta blodmånen på över ett sekel!

Total solförmörkelse den 21 augusti 2017

2017-08-21

Den 21 augusti sker en totala solförmörkelse som syns allra bäst i USA där den redan är döpt till the Great American Eclipse. I Sverige kommer vi inte se den lika bra. Men bästa lär vara Lunneviken utanför Strömstad, eller Bastuknappen i nordligaste Värmland. Solförmörkelsen kommer vara total mellan 18:16 och 19:49 svensk tid.

Superfullmåne den 14 november 2016

2016-11-14

Den 16 november väntar en extremt stor superfullmåne i Oxens tecken. Månen har inte legat så här nära jorden sedan 1948 och det kommer dröja ända till år 2034 innan den blir lika stor som nu.

Fler notiser

Relaterade nycklord

månadssmycken   astrobok   horoskop   chinese year 2018   astrosmycken   årshoroskop   månadssten   Year of the brown Earth Dog   stjärntecken   kinesiskt horoskop   bruna jord hunden   hundens år   astrologiböcker   zodiaken   bokrecensioner  

Vi använder cookies för att förhöja din användarupplevelse på denna webbplats. Läs mer   Godkänn