Helgens horoskop, fredag till söndag

- Generella astroinfluenser som gäller för alla stjärntecken

På fredag är du lite av en drama queen. På lördag är saker inte så svåra som du tror. På söndag fåpr du draghjälp Läs hela

Följ oss på Facebook

Så passar stjärntecken ihop!

Vill du veta hur just du passar ihop med andra stjärntecken? Kommer du och din date överens och finns det någon framtid för er som par och hur skulle en date bli just nu?
Självklart är det helt gratis!

Personligt horoskop

Ställ ditt horoskop här på Astroguide.se! Horoskopet visar alla dina tecken i zodiaken och beskriver innebörden och vad de betyder för dig.

Helgens horoskop, fredag till söndag, vecka 41 - 2021

Fredag den 15 oktober 2021
Idag slår sig kärleksplaneten Venus sig samman i en mycket fine trine med lyckoplaneten Jupiter. Detta kommer generera en kraftfull kärleksenergi som ger stora möjligheter till kärlek och romans. Energin gynnar alla former av relationer och skapar starkare band till dina nära och kära..
Se endast dagens horoskop


Lördag den 16 oktober 2021
På lördag slår sig kommunikatörsplaneten Merkurius sig samman i en fin sextil med kärleksplaneten Venus. Detta skapar en vänlig, kärleksfull och förtrolig ton i de flesta samtal och konversationer. Det är lättsamt och roligt att ansluta till andra under denna influens och näre kärleksplaneten Venus sedan slår sig samman med healingkometen Chiron så går det att ta upp även svåra och känsliga ämnen på ett bra sätt. Lita på dig själv och låt inte osäkerheten ta överhand när sedan den tänkande Vattumanmånen hamnar på kant med Venus vilket kan skapa en viss känsla av du inte räcker till eller duger.
Se endast dagens horoskop


Söndag den 17 oktober 2021
På söndag kommer den diplomatiska Vågensolen på kant med den passionerade Pluto, detta kan skapa olika former av maktkamper eller strider. Du kan också komma fram till ganska smärtsamma insikter. Men var inte orolig, efter regn kommer solsken och vissa saker kan behöva komma upp till ytan och rensas ut.
Se endast dagens horoskop


@AstroguideSeSe tidigare horoskop

Astronotiser

Superfullmåne den 19 februari 2019

2019-02-18

Tisdagen den 19 februari väntar årets andra av tre superfullmånar. En superfullmåne är upp till 14 procent större än normalt och dessutom ca 15-30% mer lysande. Denna superfullmåne är precis som den förra superfullmånen i Jungfruns produktiva tecken. Svensk tid ses den som allra bäst 16:45.

Superfullmåne den 21 januari 2019

2019-01-21

Den 21 januari väntar en superfullmåne och dessutom blodmåne i Jungfruns produktiva tecken. Att den är en blodmånen kommer förutom att den är extra stor även innebära att den är blodröd. Svensk tid kan den bäst ses mellan kl 03.36 fram till klockan 08.48 på morgonen den 21 januari.

Missa inte seklets längsta blodmåne den 27 juli 2018

2018-07-25

På fredag den 27/7 väntar en spektakulär månförmörkelse och blodmåne dvs. månen kommer få ett nästan blodrött sken då bara rött och orange ljus kan passera genom den. Blodmånen är syns bäst runt 21:30 här i Sverige och fenomenet varar i 1 timme och 43 minuter. Detta är den längsta blodmånen på över ett sekel!

Total solförmörkelse den 21 augusti 2017

2017-08-21

Den 21 augusti sker en totala solförmörkelse som syns allra bäst i USA där den redan är döpt till the Great American Eclipse. I Sverige kommer vi inte se den lika bra. Men bästa lär vara Lunneviken utanför Strömstad, eller Bastuknappen i nordligaste Värmland. Solförmörkelsen kommer vara total mellan 18:16 och 19:49 svensk tid.

Superfullmåne den 14 november 2016

2016-11-14

Den 16 november väntar en extremt stor superfullmåne i Oxens tecken. Månen har inte legat så här nära jorden sedan 1948 och det kommer dröja ända till år 2034 innan den blir lika stor som nu.

Fler notiser

Relaterade nycklord

månadssmycken   bruna jord hunden   astrosmycken   årshoroskop   stjärntecken   astrobok   månadssten   chinese year 2018   horoskop   astrologiböcker   zodiaken   Year of the brown Earth Dog   hundens år   bokrecensioner   kinesiskt horoskop  

Vi använder cookies för att förhöja din användarupplevelse på denna webbplats. Läs mer   Godkänn