Följ oss på Facebook

Så passar stjärntecken ihop!

Vill du veta hur just du passar ihop med andra stjärntecken? Kommer du och din date överens och finns det någon framtid för er som par och hur skulle en date bli just nu?
Självklart är det helt gratis!

Personligt horoskop

Ställ ditt horoskop här på Astroguide.se! Horoskopet visar alla dina tecken i zodiaken och beskriver innebörden och vad de betyder för dig.

Helgens horoskop, fredag till söndag, vecka 3 - 2022

Fredag den 21 januari 2022
På fredag slår sig den hälsomedvetna Jungfrumånen sig samman med kärleksplaneten Venus. Detta ger goda chanser att förändra eller förbättra saker som inte är så bra för oss. Kanske startar du en ny god vana eller så bryter du ett dåligt beteende. När sedan månen ställer sig i en knepig vinkel till healing kometen Chiron och den stabiliserande Saturnus. Blir det ännu tydligare vad som kanske inte riktigt fungerar i ditt liv. Insikten kan vara frustrerande eller sårande men de behövs och när månen slutligen fram på kvällen slår sig samman med den innovativa Uranus hittar du möjligheter och lösningar att göra det förändringar som krävs..
Se endast dagens horoskop


Lördag den 22 januari 2022
Idag hamnar den petiga Jungfrumånen på kant med den hetsiga Mars. Detta kan göra dig extra retlig och lite av en pekpinne, vilket kan reta andra. Överlag är det lätt att gruff och bråk startar under denna energi. Tack och lov mildras energin när månen istället slår sig samman i en fin vinkel med den passionerade Pluto vilket kan få dig att inse vad det är som egentligen stör dig och hur du skall lösa det. När månen dessutom sen går över i den charmiga och diplomatiska Vågens tecken och därefter slår sig samman med den uppfinningsrika Vattumansolen skapas en fin energi som öppnar upp för vänskap, livliga diskussioner och glada stunder i samförstånd.
Se endast dagens horoskop


Söndag den 23 januari 2022
På söndag slår sig kommunikatörsplaneten Merkurius sig samman med den innovativa Vattumansolen. Detta öppnar upp för långa och intressanta diskussioner och möten. Du kan också få chans att med logik få igenom dina synpunkter och åsikter i en fråga som varit olöst. Överlag sker mycket och intressant kommunikation och resor eller resplaner gynnas lite extra.
Se endast dagens horoskop


@AstroguideSeSe tidigare horoskop

Astronotiser

Superfullmåne den 19 februari 2019

2019-02-18

Tisdagen den 19 februari väntar årets andra av tre superfullmånar. En superfullmåne är upp till 14 procent större än normalt och dessutom ca 15-30% mer lysande. Denna superfullmåne är precis som den förra superfullmånen i Jungfruns produktiva tecken. Svensk tid ses den som allra bäst 16:45.

Superfullmåne den 21 januari 2019

2019-01-21

Den 21 januari väntar en superfullmåne och dessutom blodmåne i Jungfruns produktiva tecken. Att den är en blodmånen kommer förutom att den är extra stor även innebära att den är blodröd. Svensk tid kan den bäst ses mellan kl 03.36 fram till klockan 08.48 på morgonen den 21 januari.

Missa inte seklets längsta blodmåne den 27 juli 2018

2018-07-25

På fredag den 27/7 väntar en spektakulär månförmörkelse och blodmåne dvs. månen kommer få ett nästan blodrött sken då bara rött och orange ljus kan passera genom den. Blodmånen är syns bäst runt 21:30 här i Sverige och fenomenet varar i 1 timme och 43 minuter. Detta är den längsta blodmånen på över ett sekel!

Total solförmörkelse den 21 augusti 2017

2017-08-21

Den 21 augusti sker en totala solförmörkelse som syns allra bäst i USA där den redan är döpt till the Great American Eclipse. I Sverige kommer vi inte se den lika bra. Men bästa lär vara Lunneviken utanför Strömstad, eller Bastuknappen i nordligaste Värmland. Solförmörkelsen kommer vara total mellan 18:16 och 19:49 svensk tid.

Superfullmåne den 14 november 2016

2016-11-14

Den 16 november väntar en extremt stor superfullmåne i Oxens tecken. Månen har inte legat så här nära jorden sedan 1948 och det kommer dröja ända till år 2034 innan den blir lika stor som nu.

Fler notiser

Relaterade nycklord

månadssmycken   kinesiskt horoskop   årshoroskop   astrobok   hundens år   astrologiböcker   chinese year 2018   bokrecensioner   astrosmycken   Year of the brown Earth Dog   stjärntecken   horoskop   månadssten   bruna jord hunden   zodiaken