Veckans horoskop, måndag till torsdag

- Generella astroinfluenser som gäller för alla stjärntecken

På måndag sker en kraftfull vinkel som kan skaka om rejält. På tisdag passa på att ha roligt. Mer kommer snart! Läs hela

Följ oss på Facebook

Så passar stjärntecken ihop!

Vill du veta hur just du passar ihop med andra stjärntecken? Kommer du och din date överens och finns det någon framtid för er som par och hur skulle en date bli just nu?
Självklart är det helt gratis!

Personligt horoskop

Ställ ditt horoskop här på Astroguide.se! Horoskopet visar alla dina tecken i zodiaken och beskriver innebörden och vad de betyder för dig.

Helgens horoskop, fredag till söndag, vecka 23 - 2021

Fredag den 11 juni 2021
På fredag går månen över i den kreativa och känsliga kräftan tecken och när månen slår sig samman med lyckoplaneten Jupiter skapas en mycket fin energi som ger goda chanser till framgång om du följer din intuition och ditt hjärta. När sedan den drivan Mars påbörjar en bana i Lejonets uttrycksfulla bana för ett besök som varar fram till 29/7 , detta kommer ge stora möjligheter att inleda riktigt kreativa, unika och personliga projekt..
Se endast dagens horoskop


Lördag den 12 juni 2021
Idag slår sig den kreativa och kärleksfulla kräftanmånen sig samman med kärleksplaneten Venus. Detta skapar en vårdande och helande energi som stärker alla former av relationer och förhållanden. Någon kanske ger dig lite extra mycket kärlek och uppmärksamhet idag eller så ger du det till någon som står dig nära. Fram på eftermiddagen/kvällen slår sig sedan månen sig samman med den innovativa Uranus. Detta ger stora chanser till glada överraskningar och fin stämning.
Se endast dagens horoskop


Söndag den 13 juni 2021
Idag hamnar den sociala Tvilling solen i kvadrat med den drömmande Neptunus. Detta kan göra dig lite frånvarande och ouppmärksam på andra och deras behov, bäst utnyttjar du energin till att bara vara och pyssla med sådant du tycker om. Men när månen sedan går över i den glada och utåtriktade Vädurens tecken kan du åter fokusera på andra och det finns goda chanser till härlig stämning i goda vänners lag.
Se endast dagens horoskop


@AstroguideSeSe tidigare horoskop

Astronotiser

Superfullmåne den 19 februari 2019

2019-02-18

Tisdagen den 19 februari väntar årets andra av tre superfullmånar. En superfullmåne är upp till 14 procent större än normalt och dessutom ca 15-30% mer lysande. Denna superfullmåne är precis som den förra superfullmånen i Jungfruns produktiva tecken. Svensk tid ses den som allra bäst 16:45.

Superfullmåne den 21 januari 2019

2019-01-21

Den 21 januari väntar en superfullmåne och dessutom blodmåne i Jungfruns produktiva tecken. Att den är en blodmånen kommer förutom att den är extra stor även innebära att den är blodröd. Svensk tid kan den bäst ses mellan kl 03.36 fram till klockan 08.48 på morgonen den 21 januari.

Missa inte seklets längsta blodmåne den 27 juli 2018

2018-07-25

På fredag den 27/7 väntar en spektakulär månförmörkelse och blodmåne dvs. månen kommer få ett nästan blodrött sken då bara rött och orange ljus kan passera genom den. Blodmånen är syns bäst runt 21:30 här i Sverige och fenomenet varar i 1 timme och 43 minuter. Detta är den längsta blodmånen på över ett sekel!

Total solförmörkelse den 21 augusti 2017

2017-08-21

Den 21 augusti sker en totala solförmörkelse som syns allra bäst i USA där den redan är döpt till the Great American Eclipse. I Sverige kommer vi inte se den lika bra. Men bästa lär vara Lunneviken utanför Strömstad, eller Bastuknappen i nordligaste Värmland. Solförmörkelsen kommer vara total mellan 18:16 och 19:49 svensk tid.

Superfullmåne den 14 november 2016

2016-11-14

Den 16 november väntar en extremt stor superfullmåne i Oxens tecken. Månen har inte legat så här nära jorden sedan 1948 och det kommer dröja ända till år 2034 innan den blir lika stor som nu.

Fler notiser

Relaterade nycklord

horoskop   zodiaken   månadssten   bruna jord hunden   kinesiskt horoskop   astrologiböcker   bokrecensioner   månadssmycken   årshoroskop   Year of the brown Earth Dog   astrobok   hundens år   chinese year 2018   stjärntecken   astrosmycken  

Vi använder cookies för att förhöja din användarupplevelse på denna webbplats. Läs mer   Godkänn