Veckans horoskop, måndag till torsdag

- Generella astroinfluenser som gäller för alla stjärntecken

Horoskopet tar semesteruppehåll och är tillbaka 9/8. Glad sommar! Läs hela

Följ oss på Facebook

Så passar stjärntecken ihop!

Vill du veta hur just du passar ihop med andra stjärntecken? Kommer du och din date överens och finns det någon framtid för er som par och hur skulle en date bli just nu?
Självklart är det helt gratis!

Personligt horoskop

Ställ ditt horoskop här på Astroguide.se! Horoskopet visar alla dina tecken i zodiaken och beskriver innebörden och vad de betyder för dig.

Helgens horoskop, fredag till söndag, vecka 12 - 2018

Fredag den 23 mars 2018
Den sociala Tvillingmånen ställer sig idag i en fin sextil till kommunikatörsplaneten Merkurius. Detta kommer göra det extra enkelt att skicka meddelanden eller på annat sätt kommunicera med andra. Missförstånd och krångel minskar och det blir tydligare vad som verkligen menas. Även resor eller resplaner gynnas. Men överlag påverkas det mesta med smidighet och goda resultat under denna influens..
Se endast dagens horoskop


Lördag den 24 mars 2018
Nu går månen över i den innovativa och romantiska Kräftans tecken. Detta gör det extra viktigt att kunna unna sig tid med personer eller saker som ligger dig varmt om hjärtat. Men då den impulsiva Mars runt lunch hamnar på kant med Kräftanmånen kan du känna dig orolig eller bli uppstressad. Försök att behålla ditt lugn och vänta hellre med att agera tills energin lugnat ner sig så parerar du energin bäst.
Se endast dagens horoskop


Söndag den 25 mars 2018
Den intuitiva Kräftanmånen ställer sig på morgonen i en fin trine till den drömmande Neptunus. Detta hjälper dig prata om svåra saker eller ämnen på ett bra sätt. Energin låter dig också veta vad både du själv och andra behöver och hur du skall agera. Se dock upp för den passionerade Pluto som under eftermiddagen kan röra upp starka känslor eller oberäkneligt beteende. Men håll ut skön energi strömmar sedan ut när Kräftanmånen fram på kvällen slår sig samman med lyckoplaneten Jupiter vilket skänker healing, välstånd och glada stunder.
Se endast dagens horoskop


@AstroguideSeSe tidigare horoskop

Astronotiser

Superfullmåne den 19 februari 2019

2019-02-18

Tisdagen den 19 februari väntar årets andra av tre superfullmånar. En superfullmåne är upp till 14 procent större än normalt och dessutom ca 15-30% mer lysande. Denna superfullmåne är precis som den förra superfullmånen i Jungfruns produktiva tecken. Svensk tid ses den som allra bäst 16:45.

Superfullmåne den 21 januari 2019

2019-01-21

Den 21 januari väntar en superfullmåne och dessutom blodmåne i Jungfruns produktiva tecken. Att den är en blodmånen kommer förutom att den är extra stor även innebära att den är blodröd. Svensk tid kan den bäst ses mellan kl 03.36 fram till klockan 08.48 på morgonen den 21 januari.

Missa inte seklets längsta blodmåne den 27 juli 2018

2018-07-25

På fredag den 27/7 väntar en spektakulär månförmörkelse och blodmåne dvs. månen kommer få ett nästan blodrött sken då bara rött och orange ljus kan passera genom den. Blodmånen är syns bäst runt 21:30 här i Sverige och fenomenet varar i 1 timme och 43 minuter. Detta är den längsta blodmånen på över ett sekel!

Total solförmörkelse den 21 augusti 2017

2017-08-21

Den 21 augusti sker en totala solförmörkelse som syns allra bäst i USA där den redan är döpt till the Great American Eclipse. I Sverige kommer vi inte se den lika bra. Men bästa lär vara Lunneviken utanför Strömstad, eller Bastuknappen i nordligaste Värmland. Solförmörkelsen kommer vara total mellan 18:16 och 19:49 svensk tid.

Superfullmåne den 14 november 2016

2016-11-14

Den 16 november väntar en extremt stor superfullmåne i Oxens tecken. Månen har inte legat så här nära jorden sedan 1948 och det kommer dröja ända till år 2034 innan den blir lika stor som nu.

Fler notiser

Relaterade nycklord

Year of the brown Earth Dog   kinesiskt horoskop   astrosmycken   bokrecensioner   månadssten   zodiaken   astrobok   horoskop   månadssmycken   hundens år   stjärntecken   bruna jord hunden   astrologiböcker   årshoroskop   chinese year 2018  

Vi använder cookies för att förhöja din användarupplevelse på denna webbplats. Läs mer   Godkänn