Helgens horoskop, fredag till söndag

- Generella astroinfluenser som gäller för alla stjärntecken

På fredag ges chans till förändring och förbättring. På lördag kan du vara snarstucken men allt reds upp och en glad kväll är trolig. På söndag är du kommunikativ och en resa kan planeras eller genomföras. Läs hela

Följ oss på Facebook

Så passar stjärntecken ihop!

Vill du veta hur just du passar ihop med andra stjärntecken? Kommer du och din date överens och finns det någon framtid för er som par och hur skulle en date bli just nu?
Självklart är det helt gratis!

Personligt horoskop

Ställ ditt horoskop här på Astroguide.se! Horoskopet visar alla dina tecken i zodiaken och beskriver innebörden och vad de betyder för dig.

Helgens horoskop, fredag till söndag, vecka 2 - 2022

Fredag den 14 januari 2022
På fredag påbörjar kommunikatörsplaneten Merkurius en bakåtgående bana i först den innovativa Vattumannens tecken fram till den 25/1 och därefter genom Stenbockens produktiva tecken fram till den 3/2. Att Merkurius går bakåt kan röra till det rejält i alla typer av kommunikation. Energin påverkar även teknik så bli inte förvånad om tekniken strular. Se gärna över dina lösenord och annat du har sparat digitalt så inget går snett med dessa. Men även om denna retrograd kan vara en tuff period ger den också chans och möjlighet att omvärdera och utvärdera saker och ting. Nya idéer och möjligheter kan också dyka upp. Men vänta med att sjösätta dessa till retrograden är över ..
Se endast dagens horoskop


Lördag den 15 januari 2022
På lördag hamnar den okontroversiella Tvillingmånen på kant med den mer traditionella Stenbockssolen. Detta kan göra att du upplever dig kluven och har svårt att välja mellan något gammalt och invanda och något som är nytt och annorlunda. Saker och ting kommer säkert klarna när månen sedan går över i den känsliga Kräftans tecken och du mer eller mindre intuitivt vet vad som blir bästa att göra.
Se endast dagens horoskop


Söndag den 16 januari 2022
På söndag slår sig den produktiva Stenbockssolen sig samman med den passionerade Pluto. Detta kan skapa matkamper eller avslöja hemligheter. Om du dolt eller inte velat berätta något kan det vara läge nu för risken är att din hemlighet nu ändå avslöjas och då är det bättre du är den som säger det. Energin kan också skänka någon form av uppvaknande eller möjlighet att befria dig från sorg eller saker som hållit dig tillbaka.
Se endast dagens horoskop


@AstroguideSeSe tidigare horoskop

Astronotiser

Superfullmåne den 19 februari 2019

2019-02-18

Tisdagen den 19 februari väntar årets andra av tre superfullmånar. En superfullmåne är upp till 14 procent större än normalt och dessutom ca 15-30% mer lysande. Denna superfullmåne är precis som den förra superfullmånen i Jungfruns produktiva tecken. Svensk tid ses den som allra bäst 16:45.

Superfullmåne den 21 januari 2019

2019-01-21

Den 21 januari väntar en superfullmåne och dessutom blodmåne i Jungfruns produktiva tecken. Att den är en blodmånen kommer förutom att den är extra stor även innebära att den är blodröd. Svensk tid kan den bäst ses mellan kl 03.36 fram till klockan 08.48 på morgonen den 21 januari.

Missa inte seklets längsta blodmåne den 27 juli 2018

2018-07-25

På fredag den 27/7 väntar en spektakulär månförmörkelse och blodmåne dvs. månen kommer få ett nästan blodrött sken då bara rött och orange ljus kan passera genom den. Blodmånen är syns bäst runt 21:30 här i Sverige och fenomenet varar i 1 timme och 43 minuter. Detta är den längsta blodmånen på över ett sekel!

Total solförmörkelse den 21 augusti 2017

2017-08-21

Den 21 augusti sker en totala solförmörkelse som syns allra bäst i USA där den redan är döpt till the Great American Eclipse. I Sverige kommer vi inte se den lika bra. Men bästa lär vara Lunneviken utanför Strömstad, eller Bastuknappen i nordligaste Värmland. Solförmörkelsen kommer vara total mellan 18:16 och 19:49 svensk tid.

Superfullmåne den 14 november 2016

2016-11-14

Den 16 november väntar en extremt stor superfullmåne i Oxens tecken. Månen har inte legat så här nära jorden sedan 1948 och det kommer dröja ända till år 2034 innan den blir lika stor som nu.

Fler notiser

Relaterade nycklord

chinese year 2018   månadssten   horoskop   stjärntecken   månadssmycken   astrologiböcker   kinesiskt horoskop   bruna jord hunden   årshoroskop   Year of the brown Earth Dog   bokrecensioner   astrobok   hundens år   astrosmycken   zodiaken  

Vi använder cookies för att förhöja din användarupplevelse på denna webbplats. Läs mer   Godkänn