Följ oss på Facebook

Så passar stjärntecken ihop!

Vill du veta hur just du passar ihop med andra stjärntecken? Kommer du och din date överens och finns det någon framtid för er som par och hur skulle en date bli just nu?
Självklart är det helt gratis!

Personligt horoskop

Ställ ditt horoskop här på Astroguide.se! Horoskopet visar alla dina tecken i zodiaken och beskriver innebörden och vad de betyder för dig.

Veckans horoskop, måndag till torsdag, vecka 25 - 2017

Måndag den 19 juni 2017
Den ivriga Vädursmånen ställer sig idag i en fin trigon till den stabiliserande Saturnus. Detta ökar både tilliten och förtroendet vilket gör det till en bra tid att starta upp eller förankra nya idéer och planer. Det du startar nu har alla chanser att växa och bli långvarigt och säkert. När dessutom sedan Vädursmånen slår sig samman med kommunikatörsplaneten Merkurius framemot lunch skapas en mycket bra energi för att kommunicera med tydlighet och förståelse. Om du behöver prata ut med någon är detta en perfekt tid och överlag är det lätt att få kontakt och förståelse från andra under denna energi..
Se endast dagens horoskop


Tisdag den 20 juni 2017
Nu står månen i den harmoniska Oxens tecken. Detta gör det lättare att leva här och nu och stressa mindre. När kommunikatörsplaneten Merkurius idag också ställer sig i en fin sextil med den innovativa Uranus skapas en mycket spännande energi som skänker spontanitet och överraskningar. Nya tankar och idéer med briljant skärpa och påhittighet kan visa sig nu och atmosfären är överlag positiv och givande.
Se endast dagens horoskop


Onsdag den 21 juni 2017
Idag påbörjar kommunikatörsplaneten Merkurius en framåtgående bana i Kräftans intuitiva och känsliga tecken. Detta kommer skänka en större mening till det du säger och gör. Trygghet och harmoni blir viktiga aspekter i all kommunikation och det blir enklare att hålla sams eller tala om förändringar. I övrigt får den kreativa Oxenmånen idag fin draghjälp av den passionerade Pluto. Detta hjälper dig att komma igång med riktigt bra idéer och skänker uthållighet och mental styrka.
Se endast dagens horoskop


Torsdag den 22 juni 2017
Nu står månen i den nyfikna och äventyrliga Tvillingens tecken. Detta får dig mer alert och vaken även om vissa istället blir rastlösa eller oroliga av denna kvicka energi. Oavsett så kommer alla kommunicera och resa lite mer än vanligt. När Tvillingmånen på morgonen dessutom slagit sig samman med lyckoplaneten Jupiter skapas en mycket varm och positiv energi som stärker vänskap och öppnar upp för tillväxt och expansion på alla plan. Se dock upp för en luddig Neptunus som fram på kvällen hamnar i torg med Tvillingmånen detta kan förvränga eller skapa oreda i både tankar och planer. Undvik att investera eller planera viktiga saker medans denna struliga energi är igång.
Se endast dagens horoskop


@AstroguideSeSe tidigare horoskop

Astronotiser

Missa inte seklets längsta blodmåne den 27 juli 2018

2018-07-25

På fredag den 27/7 väntar en spektakulär månförmörkelse och blodmåne dvs. månen kommer få ett nästan blodrött sken då bara rött och orange ljus kan passera genom den. Blodmånen är syns bäst runt 21:30 här i Sverige och fenomenet varar i 1 timme och 43 minuter. Detta är den längsta blodmånen på över ett sekel!

Total solförmörkelse den 21 augusti 2017

2017-08-21

Den 21 augusti sker en totala solförmörkelse som syns allra bäst i USA där den redan är döpt till the Great American Eclipse. I Sverige kommer vi inte se den lika bra. Men bästa lär vara Lunneviken utanför Strömstad, eller Bastuknappen i nordligaste Värmland. Solförmörkelsen kommer vara total mellan 18:16 och 19:49 svensk tid.

Superfullmåne den 14 november 2016

2016-11-14

Den 16 november väntar en extremt stor superfullmåne i Oxens tecken. Månen har inte legat så här nära jorden sedan 1948 och det kommer dröja ända till år 2034 innan den blir lika stor som nu.

Blodmånen den 8:e oktober 2014, den andra av fyra i en såkallad tetrad.

2014-10-07

På onsdag den 8:e oktober 2014 väntar en mycket speciell händelse då en så kallad blodmåne visar sig i samband med fullmånen. En blodmåne uppstår då en fullständig månförmörkelse färgar månen blodröd. Månförmörkelsen är denna gång fullständig mellan 12:27 och 14:32. Detta är den andra av fyra fullmånar i en serie som är blodmånar vilket kallas en tetrad. En blodmåne inträffar ungefär en gång vartannat år och det är mycket ovanligt med fyra blodmånar på ett och ett halvt år vilket sker nu.

Superfullmåne - 9 September 2014

2014-09-08

Natten mellan måndag och tisdag, närmare bestämt vid 03:38 den 9/9 väntar en extra ljusstark så kallad superfullmåne i Fiskarnas tecken.

Fler notiser

Relaterade nycklord

kinesiskt horoskop   månadssmycken   månadssten   bokrecensioner   bruna jord hunden   zodiaken   stjärntecken   horoskop   Year of the brown Earth Dog   astrosmycken   astrologiböcker   astrobok   hundens år   årshoroskop   chinese year 2018  

Vi använder cookies för att förhöja din användarupplevelse på denna webbplats. Läs mer   Godkänn