Helgens horoskop, fredag till söndag

- Generella astroinfluenser som gäller för alla stjärntecken

På fredag väntar förståelse och kärlek. På lördag är du charmig och lekfull. På söndag för du stöd och uppmuntran. Läs hela

Följ oss på Facebook

Så passar stjärntecken ihop!

Vill du veta hur just du passar ihop med andra stjärntecken? Kommer du och din date överens och finns det någon framtid för er som par och hur skulle en date bli just nu?
Självklart är det helt gratis!

Personligt horoskop

Ställ ditt horoskop här på Astroguide.se! Horoskopet visar alla dina tecken i zodiaken och beskriver innebörden och vad de betyder för dig.

Dagens horoskop torsdag den 22 juni 2017

Nu står månen i den nyfikna och äventyrliga Tvillingens tecken. Detta får dig mer alert och vaken även om vissa istället blir rastlösa eller oroliga av denna kvicka energi. Oavsett så kommer alla kommunicera och resa lite mer än vanligt. När Tvillingmånen på morgonen dessutom slagit sig samman med lyckoplaneten Jupiter skapas en mycket varm och positiv energi som stärker vänskap och öppnar upp för tillväxt och expansion på alla plan. Se dock upp för en luddig Neptunus som fram på kvällen hamnar i torg med Tvillingmånen detta kan förvränga eller skapa oreda i både tankar och planer. Undvik att investera eller planera viktiga saker medans denna struliga energi är igång.

@AstroguideSeSe tidigare horoskop

Astronotiser

Superfullmåne den 14 november 2016

2016-11-14

Den 16 november väntar en extremt stor superfullmåne i Oxens tecken. Månen har inte legat så här nära jorden sedan 1948 och det kommer dröja ända till år 2034 innan den blir lika stor som nu.

Blodmånen den 8:e oktober 2014, den andra av fyra i en såkallad tetrad.

2014-10-07

På onsdag den 8:e oktober 2014 väntar en mycket speciell händelse då en så kallad blodmåne visar sig i samband med fullmånen. En blodmåne uppstår då en fullständig månförmörkelse färgar månen blodröd. Månförmörkelsen är denna gång fullständig mellan 12:27 och 14:32. Detta är den andra av fyra fullmånar i en serie som är blodmånar vilket kallas en tetrad. En blodmåne inträffar ungefär en gång vartannat år och det är mycket ovanligt med fyra blodmånar på ett och ett halvt år vilket sker nu.

Superfullmåne - 9 September 2014

2014-09-08

Natten mellan måndag och tisdag, närmare bestämt vid 03:38 den 9/9 väntar en extra ljusstark så kallad superfullmåne i Fiskarnas tecken.

Osynlig nymåne Maj 2014

2014-05-26

På onsdagen den 28:e maj är det dags för en nymåne, men den kommer inte vara synlig på den dagen då den ligger för nära solen. istället kan man se den som en smal halvmåne i öster ungefär 1-2 dagar innan det är hel nymåne.

Merkurius Maj 2014

2014-05-15

Merkurius kommer vara bra placerad för observation under senare halvan av maj. Den kommer ligga på den västra delen av himlen, ganska långt ner och syns bäst ca en halvtimme före solnedgången.

Fler notiser

Relaterade nycklord

planetpunkter   månadssten   astro 2016   kinesiskt horoskop   astrosmycken   horoskop   astrologiböcker   astrobok   stjärntecken   månadssmycken   horoskop 2016   årshoroskop   zodiaken   bokrecensioner   förutsägelse 2016  

Vi använder cookies för att förhöja din användarupplevelse på denna webbplats. Läs mer   Godkänn