Senast aktiv

Fiskarnas tecken

Allt mellan himmel och jord kring stjärntecknet fiskarna.
(1804 kommentarer)

Populärast

vilka stjärntecken som passar ihop?

Vilka stjärntecken passar ihop? O vilka gör det inte? Det skrivs olika på olika sidor o i böcker... Och jag tycker personligen inte att det stämmer så ofta, o jag dras ofta till de teckerna som jag på de flesta sidor o böcker inte skulle passa ihop med ex, stenbockar o Oxar... Någon som har några åsikter om detta? Eller vet mer? Mvh en lite förvirrad våg!
(2394 kommentarer)

Fiskarnas tecken

Allt mellan himmel och jord kring stjärntecknet fiskarna.
(1804 kommentarer)

Olika stjärntecken

Ibland kan man se olika datum för stjärntecken dvs. när ett tecken börjar och slutar vilket jag tycker är konstigt. Beror det på skottår eller varför är det så och födds man ett datum som ligger på gränsen så blir man ju då olika tecken beroende på vem man skall tro på
(1013 kommentarer)
LindybelindyLindybelindy

Intressant!

Jag är skorpion har även skorpion i månen och min ascendent i tvillingarna och skytten i venus. Det stämmer mycket bra in på mig som person. Märker att jag inte är helt skorpionig för jag är mer social, energiskt, blir lätt uttråkad och har "två personligheter" Gillar även att diskutera allt mellan hime och jord.. osv vad har ni andra? stämmer det in på er? Jag väntar barn nu och hon blir en liten oxe ;) Om hon inte kommer jätte mycket för tidigt för då blir hon en vädur som sin pappa. Älskar att läsa om stjärntecken.. Och analysera ascendenten. Min partner är vädur men har sin ascendent i kräftan är nog därför vi funkar så bra!

Skriven av Lindybelindy

Inga kommentarer!



Kvinna: Man:

Observera! Länkar och HTML-kod tillåts endast av registrerade och inloggade personer. Astroguide.se förbehåller sig rätten att utan vidare motivering radera inlägg som vi anser stötande eller på annat sätt olämpliga i detta forum.