Veckans horoskop, måndag till torsdag

- Generella astroinfluenser som gäller för alla stjärntecken

På måndag väntar en mycket kraftfull solförmörkelse i Lejonets uttrycksfulla tecken. På tisdag är du effektiv och en snilleblixt kan visa sig. Onsdag kan börja avigt men slutar med kärlek och glädje. På torsdag kan något oväntat inträffa. Läs hela

Senast aktiv

Olika stjärntecken

Ibland kan man se olika datum för stjärntecken dvs. när ett tecken börjar och slutar vilket jag tycker är konstigt. Beror det på skottår eller varför är det så och födds man ett datum som ligger på gränsen så blir man ju då olika tecken beroende på vem man skall tro på
(253 kommentarer)

Populärast

vilka stjärntecken som passar ihop?

Vilka stjärntecken passar ihop? O vilka gör det inte? Det skrivs olika på olika sidor o i böcker... Och jag tycker personligen inte att det stämmer så ofta, o jag dras ofta till de teckerna som jag på de flesta sidor o böcker inte skulle passa ihop med ex, stenbockar o Oxar... Någon som har några åsikter om detta? Eller vet mer? Mvh en lite förvirrad våg!
(317 kommentarer)

Fiskarnas tecken

Allt mellan himmel och jord kring stjärntecknet fiskarna.
(297 kommentarer)

Olika stjärntecken

Ibland kan man se olika datum för stjärntecken dvs. när ett tecken börjar och slutar vilket jag tycker är konstigt. Beror det på skottår eller varför är det så och födds man ett datum som ligger på gränsen så blir man ju då olika tecken beroende på vem man skall tro på
(253 kommentarer)

Forum

Välkommen till Astroguides Astroforum. Här kan du diskutera allt mellan himmel och jord (mest himmel kanske).

0tjena behöver lite hjälp med ett skolarbete

tjena skulle någon kunna förklara hur man utövar astrologi? Har man speciella riter eller Speciella kännetecken för just detta?Finns det något som är heligt eller någon känd person som är anhängare. och vad är Framtiden för denna tro

3fiskarna och vattumannen

Hej jag har sett efter hur Vattumannen, vilket jag är, passar ihop med Fiskarna, vilket min förra pojkvän var. Och allt stämmer hur vårt förhållande fungerade så som det står i er match. Men det var liksom tvärtom, jag som Vattumannen agerade och reagerade precis så som ni beskriver att Fiskarna skulle vara mot Vattumannen. Jag var med andra ord Fisken och mitt ex var Vattumannen... Jag kan kan identifiera mig som en typisk Vattumannen och mitt ex som en typisk Fisk. Kan det på något sätt "snurras" om i hur stjärntecken beter sig gentemot varandra? Om det kanske spelar någon roll så är jag 26 år och kvinna. Tack för en jätte trevlig och intressant sida och god fortsättning!

Hur passar skotten och en kräfta?

1Skolarbete

Jag är 14 år och jag skriver ett skolarbete om astrologi. Jag undrar om någon kanske kan förklara varför t.ex. väduren är född i slutat av mars början på april osv, hur gör man horoskop, och hur kommer man fram till det?

Katarina
Den västerländska astrologin utgår från vårdagjämningen runt den 20 Mars (varierar från år till år någon dag), och en gång i tiden sammanföll den positionen på himlavalvet med Vädurens stjärnbild. Egentligen är zodiaken (cirkeln med alla stjärnbilder) en abstrakt cirkel som man delar in i tolv lika stora delar, dvs varje tolftedel är ett stjärntecken. Stjärnbilderna på himlavalvet är inte formade i exakt lika stora bilder, men zodiaken, dvs den bana som solen verkar röra sig igen under året är döpt efter de olika stjärnbilderna som ligger omkring den. Egentligen rör sig jorden runt solen, så astrologi är en abstrakt kunskap som grundar sig på en slags illusion sett från jorden. Våra förfäder observerade att planeternas rörelser genom zodiaken under året speglade specifika händelser på jorden. Grekerna utvecklade astrologins språk och symboler mer i detalj. Astrologi är en intressant konst och vetenskap som beskriver vilken kvalitet tiden har. Därför kan man utläsa mycket om en persons egenskaper och kvaliteter genom det personliga födelsehoroskopet. Men man kan använda astrologi i många andra sammanhang. Grunden för astrologi är att när någonting föds (en person, en fråga, ett företag, ett äktenskap m.m.), så beskriver tidens kvalitet just i den stunden, framtidens förutsättningar för det som föddes. Lycka till!

4vågen och fiskarna

eller är man alltid vågen när man är född 22 oktober?...min sambo är född då men jag är född 18 mars så jag är väl säkert fiskarna......har vi någon framtid tillsammans?

Vaalea
Hej Britta! Hade jag varit du hade jag sett på fler beståndsdelar än enbart soltecknet (dvs vilket datum man är född som infaller i de olika stjäntecknen i zodiaken). Jag hade hellre sett på hur mycket av de olika elementen du och din sambo har... Du kan ställa ett personligt horoskop på er båda här på denna sidan. Eld symboliserar det aktiva. Kraft, energi och företagsamhet. Det utåtriktade, ivriga och kreativa. Eldtecknen är typiska handlingstecken. Vädur, Lejon och Skytt är eldtecken. Jord symboliserar det vardagsnära och materiella. Sådant man använder sig av, och sådant som omger en. Det handlar mer om vad man har, prylar och omgivning och allt praktiskt och konkret, än om vad man gör. Oxe, Jungfrun och Stenbock. Luft står för tänkande och idéer, språk och kommunikation. Allt som hör tänkandet till – kunskap och moral, lärdom och logik. Det kan sägas handla om hur man förhåller sig till omgivningen, hur man kommunicerar med den. Lufttecknen är Tvillingarna, Vågen och Vattumannen Vatten symboliserar känslolivet. Alla känslor, från hat till kärlek och förtvivlan, hur man reagerar på omgivningen. Det är också fruktsamhetens element. Kräftan, Skorpionen och Fiskarna är vattentecken. Se hur elementen fördelas. Elementen påverkar oss mer hur vi agerar med andra människor än soltecknet. Delar ni många av de samma elementen har ni bättre förutsättningar att förstå varandra, alternativt kan ni komplettera varandra om, den ene har mer av något än den andre. En duktig astrolog skulle kunna reda ut det ännu tydligare för er om ni skulle vilja. Men även om astrologi är en hel vetenskap och oerhört intressant, skulle jag nog ändå först och främst göra en sak, lyssna på vad hjärtat säger... Är du fisk bör du dessutom vara en hel del intuitiv. Lyssna på hjärtat! Tvekar du, om det inte känns rätt (då är det mest troligt mer än astrologi som gör det besvärligt för er), gör i så fall något med det, men känns det rätt... Go for it! Njut, lev och låt dig inte förvirras av astrologi... Lycka till!

317vilka stjärntecken som passar ihop?

Vilka stjärntecken passar ihop? O vilka gör det inte? Det skrivs olika på olika sidor o i böcker... Och jag tycker personligen inte att det stämmer så ofta, o jag dras ofta till de teckerna som jag på de flesta sidor o böcker inte skulle passa ihop med ex, stenbockar o Oxar... Någon som har några åsikter om detta? Eller vet mer? Mvh en lite förvirrad våg!

WetrePerry
[url=https://svadba.exkavator.net/luchshiemodeli/605-svadebnye-platya-v-rostove.html]свадебные платья в ростове[/url] [url=https://bizhuteriya.1cbit.net/bizhuteriya/13756-magnitnyy-braslet-ot-davleniya-kupit-v-voronezhe.html]магнитный браслет от давления купить в воронеже[/url] [url=https://center.renthop.net/rooms/6864-ketumbar-hill-condo-for-rent-2012-olympics.html]ketumbar hill condo for rent 2012 olympics[/url] [url=https://nutrition.epoch-life.net/adultandpediatric/6760-nutritional-information-stuffed-bell-peppers.html]nutritional information stuffed bell peppers[/url] [url=https://danilov.price-gnb.ru/ustanovkignb/5082-ooo-gnb-gaz-severo-zapad.html]ооо гнб газ северо-запад г. Данилов[/url] [url=https://nesterovskaya.dengivdolg.ml/podraspisku/3951-mts-poprosit-deneg-v-dolg.html]мтс попросить денег в долг г. Нестеровская[/url] [url=https://kran-arenda.exkavator.net/yam/3590-kran-balka-5-kupit-cena.html]кран балка 5 купить цена[/url] [url=https://anketa.lend-money.ru/anketybank/23749-anketa-dlya-klientskoy-bazy.html]анкета для клиентской базы[/url] [url=https://center.renthop.net/beds/6895-furnished-flats-for-rent-in-barcelona.html]furnished flats for rent in barcelona[/url] [url=https://mortgage.epoch-life.net/howmuchhome/6757-metamerica-mortgage.html]metamerica mortgage[/url] [url=https://pavlovskiy-posad.price-gnb.ru/zapchastignb/5178-pompa-dlya-gnb.html]помпа для гнб г. Павловский Посад[/url] [url=https://kurchatov.dengivdolg.ml/bystryyzaym/3953-kak-brat-dengi-v-dolg-na-rostelekom-na-telefon.html]как брать деньги в долг на ростелеком на телефон г. Курчатов[/url] [url=https://mnogodetki.lend-money.ru/vyplaty/3367-lgoty-dlya-ip-kak-mnogodetnaya-mat.html]льготы для ип как многодетная мать[/url] [url=https://velosiped.zapravka-kartridjey-kazan.ru/trehkolesniye/16392-velosiped-bmv-gornyy-kupit.html]велосипед бмв горный купить[/url] [url=https://center.renthop.net/condos/6647-property-to-rent-in-bs32.html]property to rent in bs32[/url] [url=https://nutrition.epoch-life.net/adultandpediatric/6769-scotts-emulsion-nutrition-facts.html]scott's emulsion nutrition facts[/url] [url=https://mostovskoy.price-gnb.ru/ustanovkignb/5082-ooo-gnb-gaz-severo-zapad.html]ооо гнб газ северо-запад г. Мостовской[/url] [url=https://borisovka.dengivdolg.ml/podraspisku/3951-mts-poprosit-deneg-v-dolg.html]мтс попросить денег в долг г. Борисовка[/url]

0Intressant!

Jag är skorpion har även skorpion i månen och min ascendent i tvillingarna och skytten i venus. Det stämmer mycket bra in på mig som person. Märker att jag inte är helt skorpionig för jag är mer social, energiskt, blir lätt uttråkad och har "två personligheter" Gillar även att diskutera allt mellan hime och jord.. osv vad har ni andra? stämmer det in på er? Jag väntar barn nu och hon blir en liten oxe ;) Om hon inte kommer jätte mycket för tidigt för då blir hon en vädur som sin pappa. Älskar att läsa om stjärntecken.. Och analysera ascendenten. Min partner är vädur men har sin ascendent i kräftan är nog därför vi funkar så bra!

5Vågen !

hej allihopa ! Är själv född i vågens tecken och undrar om det finns fler vågar här inne ? :) Jag identifierar mig rätt så bra med mitt tecken, men har väldigt många planeter i första huset, som är vädurens hus och även mitt sotecken i 9 huset och ngn annan planet där..därav känner jag väldigt mycket utav eld kännetecken i min natur, trots att man är en oftast "diplomatiskt" våg ;) Vad har ni andra vågar era planeter i ? och identifierar ni er med ert tecken ? på något sätt

Aha Okej då förstår jag!! Ska gå in o kika på den sidan var spännande;-) för har gjort ett personligt horoskop på denna sidan, så man ser vaf man är i månen, Venus, mars etc.

253Olika stjärntecken

Ibland kan man se olika datum för stjärntecken dvs. när ett tecken börjar och slutar vilket jag tycker är konstigt. Beror det på skottår eller varför är det så och födds man ett datum som ligger på gränsen så blir man ju då olika tecken beroende på vem man skall tro på

Usersefet
John Wick: Chapter 2 (2017) Heiter bis todlich: Zwischen den Zeilen hospital Shadowhunters 1.Sezon 3.Bolum English ??? ???.Suspicious.Partner.EP07-E08.170518.450p-BarosG-LIMO-NEXT February 2017 (3992) Green Card totul despre ... Akira DOWNLOAD ITA (1988) Borderline Beyonce Knowles Rupert Graves Chasty Ballesteros Diziyi indir Science Fiction House of Cards The Victim DVDRIP Der Prinz von Bel Air To Be Continued
Vi använder cookies för att förhöja din användarupplevelse på denna webbplats. Läs mer   Godkänn