Veckans horoskop, måndag till torsdag

- Generella astroinfluenser som gäller för alla stjärntecken

På måndag ökar ditt självförtroende men något oväntat kan strula innan det ordnar upp sig. På tisdag kan saker och ting röra till sig men det ordnar upp sig sen. På onsdag inleds en period av ökad kärlek och livskvalitet. På torsdag är du social, nyfiken och har turen med dig. Läs hela

Följ oss på Facebook

Så passar stjärntecken ihop!

Vill du veta hur just du passar ihop med andra stjärntecken? Kommer du och din date överens och finns det någon framtid för er som par och hur skulle en date bli just nu?
Självklart är det helt gratis!

Personligt horoskop

Ställ ditt horoskop här på Astroguide.se! Horoskopet visar alla dina tecken i zodiaken och beskriver innebörden och vad de betyder för dig.

Veckans horoskop, måndag till torsdag, vecka 9 - 2021

Måndag den 1 mars 2021
På måndag slår sig den diplomatiska Vågenmånen sig samman med kommunikatörsplaneten Merkurius, detta kommer göra det extra lätt att få sagt saker och ting på ett bra sätt. Det blir också enklare att komma överens eller samarbeta med andra. När dessutom sen månen slår sig samman med lyckoplaneten Jupiter kan någon form av genombrott, vinst eller ett gynnsamt tillfälle visa sig..
Se endast dagens horoskop


Tisdag den 2 mars 2021
På morgonen hamnar den diplomatiska Vågenmånen på kant med den eldiga Pluto detta kan skapa starka känslor men lyssna till ditt hjärta och försök att inte agera innan du hunnit tänka efter så parerar du energin fint. På eftermiddagen går månen sen över i den djupsinniga Skorpionens tecken vilket fördjupar dina känslor och gör dig mer medial. En hemlighet eller upptäckt kan också avslöjas nu.
Se endast dagens horoskop


Onsdag den 3 mars 2021
Idag kommer den drivna Mars gå in i Tvillingens sociala och nyfikna tecken för ett besök som varar fram till den 23/4. Detta kommer sätta större fokus på de sociala kontakterna och förändringar hur du ser på andra eller kommunicerar med andra kan ske. Det kan också skapas nya möjligheter eller så kan nya vänner, partners visa sig. Energin är också perfekt för att byta miljö, resa, se andra platser eller helt enkelt få nya infallsvinklar och vyer.
Se endast dagens horoskop


Torsdag den 4 mars 2021
På torsdag slår sig den utåtriktade Skyttenmånen sig samman med den drivna Mars, detta ger ökad uthållighet, optimism och också chans att byta spår och pröva något nytt. Idag kommer dessutom kommunikatörsplaneten Merkurius slå sig samman i en mycket fin vinkel till lyckoplaneten Jupiter vilket ger stora möjligheter att få en riktigt lysande idé eller ny givande möjlighet. Något du började planera antingen runt den 11/1 eller den 14/2 kan nu förverkligas eller sättas i rullning.
Se endast dagens horoskop


@AstroguideSeSe tidigare horoskop

Astronotiser

Superfullmåne den 19 februari 2019

2019-02-18

Tisdagen den 19 februari väntar årets andra av tre superfullmånar. En superfullmåne är upp till 14 procent större än normalt och dessutom ca 15-30% mer lysande. Denna superfullmåne är precis som den förra superfullmånen i Jungfruns produktiva tecken. Svensk tid ses den som allra bäst 16:45.

Superfullmåne den 21 januari 2019

2019-01-21

Den 21 januari väntar en superfullmåne och dessutom blodmåne i Jungfruns produktiva tecken. Att den är en blodmånen kommer förutom att den är extra stor även innebära att den är blodröd. Svensk tid kan den bäst ses mellan kl 03.36 fram till klockan 08.48 på morgonen den 21 januari.

Missa inte seklets längsta blodmåne den 27 juli 2018

2018-07-25

På fredag den 27/7 väntar en spektakulär månförmörkelse och blodmåne dvs. månen kommer få ett nästan blodrött sken då bara rött och orange ljus kan passera genom den. Blodmånen är syns bäst runt 21:30 här i Sverige och fenomenet varar i 1 timme och 43 minuter. Detta är den längsta blodmånen på över ett sekel!

Total solförmörkelse den 21 augusti 2017

2017-08-21

Den 21 augusti sker en totala solförmörkelse som syns allra bäst i USA där den redan är döpt till the Great American Eclipse. I Sverige kommer vi inte se den lika bra. Men bästa lär vara Lunneviken utanför Strömstad, eller Bastuknappen i nordligaste Värmland. Solförmörkelsen kommer vara total mellan 18:16 och 19:49 svensk tid.

Superfullmåne den 14 november 2016

2016-11-14

Den 16 november väntar en extremt stor superfullmåne i Oxens tecken. Månen har inte legat så här nära jorden sedan 1948 och det kommer dröja ända till år 2034 innan den blir lika stor som nu.

Fler notiser

Relaterade nycklord

kinesiskt horoskop   årshoroskop   hundens år   astrosmycken   månadssmycken   chinese year 2018   astrologiböcker   zodiaken   astrobok   stjärntecken   månadssten   bruna jord hunden   horoskop   Year of the brown Earth Dog   bokrecensioner  

Vi använder cookies för att förhöja din användarupplevelse på denna webbplats. Läs mer   Godkänn