Veckans horoskop, måndag till torsdag

- Generella astroinfluenser som gäller för alla stjärntecken

På måndag är det lätt att kommunicera och komma överens och ett genombrott eller vinst kan bli din. På tisdag lyssna på ditt hjärta. På onsdag inleds en period som sätter fokus på dina sociala kontakter. Mer kommer snart! Läs hela

Följ oss på Facebook

Så passar stjärntecken ihop!

Vill du veta hur just du passar ihop med andra stjärntecken? Kommer du och din date överens och finns det någon framtid för er som par och hur skulle en date bli just nu?
Självklart är det helt gratis!

Personligt horoskop

Ställ ditt horoskop här på Astroguide.se! Horoskopet visar alla dina tecken i zodiaken och beskriver innebörden och vad de betyder för dig.

Veckans horoskop, måndag till torsdag, vecka 8 - 2021

Måndag den 22 februari 2021
Idag går månen över i den känsliga Kräftans tecken och när månen i idag också slår sig samman med den fantasifulla Fiskarnas tecken skapas en fin energi som ökar din förståelse för andra och gör det lätt att arbeta mot samma mål. När månen fram på kvällen sedan slår sig samman med den innovativa Uranus skapas en spännande energi som kan öppna upp för nya möjligheter eller förändringar..
Se endast dagens horoskop


Tisdag den 23 februari 2021
På tisdag ställer sig den kärleksfulla Kräftan i en fin trine till den andliga Neptunus detta skänker både kreativitet och ökar din inlevelseförmåga. Många spännande idéer och planer kan komma till dig nu. När månen sedan slår sig samman med den drivna Mars kan du skrida till verket med några av dina idéer och får också styrkan att lösa hinder eller problem.
Se endast dagens horoskop


Onsdag den 24 februari 2021
Nu går månen över i den uttrycksfulla Lejonets tecken och när månen också slår sig samman med den drivan Mars och den passionerade Pluto blir det extra lätt att utrycka dig och visa vem du verkligen är. Energin skänker också mod att stå för vad du tycker och hjälper dig släppa sådant som håller dig tillbaka.
Se endast dagens horoskop


Torsdag den 25 februari 2021
På torsdag går kärleksplaneten Venus in i Fiskarnas fantasifulla tecken för ett besök som varar fram till den 21/3. Detta kommer skapa en period som stärker romantik, vänskap och kreativiteten. Det finns också stora chanser till magiska ögonblick och andlig utveckling under denna fina energi. En liten varningens ord dock för att energin kan göra dig lite mindre realistisk och godtrogen.
Se endast dagens horoskop


@AstroguideSeSe tidigare horoskop

Astronotiser

Superfullmåne den 19 februari 2019

2019-02-18

Tisdagen den 19 februari väntar årets andra av tre superfullmånar. En superfullmåne är upp till 14 procent större än normalt och dessutom ca 15-30% mer lysande. Denna superfullmåne är precis som den förra superfullmånen i Jungfruns produktiva tecken. Svensk tid ses den som allra bäst 16:45.

Superfullmåne den 21 januari 2019

2019-01-21

Den 21 januari väntar en superfullmåne och dessutom blodmåne i Jungfruns produktiva tecken. Att den är en blodmånen kommer förutom att den är extra stor även innebära att den är blodröd. Svensk tid kan den bäst ses mellan kl 03.36 fram till klockan 08.48 på morgonen den 21 januari.

Missa inte seklets längsta blodmåne den 27 juli 2018

2018-07-25

På fredag den 27/7 väntar en spektakulär månförmörkelse och blodmåne dvs. månen kommer få ett nästan blodrött sken då bara rött och orange ljus kan passera genom den. Blodmånen är syns bäst runt 21:30 här i Sverige och fenomenet varar i 1 timme och 43 minuter. Detta är den längsta blodmånen på över ett sekel!

Total solförmörkelse den 21 augusti 2017

2017-08-21

Den 21 augusti sker en totala solförmörkelse som syns allra bäst i USA där den redan är döpt till the Great American Eclipse. I Sverige kommer vi inte se den lika bra. Men bästa lär vara Lunneviken utanför Strömstad, eller Bastuknappen i nordligaste Värmland. Solförmörkelsen kommer vara total mellan 18:16 och 19:49 svensk tid.

Superfullmåne den 14 november 2016

2016-11-14

Den 16 november väntar en extremt stor superfullmåne i Oxens tecken. Månen har inte legat så här nära jorden sedan 1948 och det kommer dröja ända till år 2034 innan den blir lika stor som nu.

Fler notiser

Relaterade nycklord

horoskop   bruna jord hunden   årshoroskop   astrosmycken   stjärntecken   kinesiskt horoskop   zodiaken   månadssten   chinese year 2018   astrobok   Year of the brown Earth Dog   hundens år   månadssmycken   astrologiböcker   bokrecensioner  

Vi använder cookies för att förhöja din användarupplevelse på denna webbplats. Läs mer   Godkänn