Veckans horoskop, måndag till torsdag

- Generella astroinfluenser som gäller för alla stjärntecken

På måndag är du kreativ och en utdelning kan visa sig. På tisdag väntar en givande nymåne i Stenbockens produktiva tecken. På onsdag börjar en period av klarsynthet och objektivitet i alla relationer. På torsdag är det lätt att investeringar blir fel. Läs hela

Följ oss på Facebook

Så passar stjärntecken ihop!

Vill du veta hur just du passar ihop med andra stjärntecken? Kommer du och din date överens och finns det någon framtid för er som par och hur skulle en date bli just nu?
Självklart är det helt gratis!

Personligt horoskop

Ställ ditt horoskop här på Astroguide.se! Horoskopet visar alla dina tecken i zodiaken och beskriver innebörden och vad de betyder för dig.

Veckans horoskop, måndag till torsdag, vecka 50 - 2017

Måndag den 11 december 2017
Nu går månen över i den sociala och diplomatiska Vågens tecken. Detta kommer skapa mer balans i ditt liv och låter dig få rätsida på sådant som orsakat problem tidigare. Du blir också mer uppmärksam och harmonisk i alla former av relationer. Det är nu en fin tid att stärka och utveckla banden i både dina personliga och dina professionella relationer med andra..
Se endast dagens horoskop


Tisdag den 12 december 2017
På förmidagen hamnar den sociala Vågenmånen i torg med den passionerade Pluto. Detta kan skapa ilska eller frustration. Det är också lätt att bli för gåpåig eller att man lägger sig i hur andra borde göra och tycka. Tack och lov kommer skönare energi in fram på eftermiddagen då Vågen månen istället slår sig samman med den positiva Skytten solen. Energin skänker framgång och låter dig göra framsteg. Stämningen blir också extra glad och trevlig under denna fina influens.
Se endast dagens horoskop


Onsdag den 13 december 2017
Nu går månen över i den djupsinniga och passionerade Skorpionens tecken. Detta ökar din vilja efter att söka och fina svar på livets mening. Det blir också lättare att förstå och tolka vad andra egentligen menar och tycker. Hemligheter kan också komma upp till ytan under denna influens. När Skorpionmånen fram på eftermiddagen sen slår sig samman med den drivna Mars, vill du gärna hävda dig eller framföra dina åsikter/det du tycker är rätt och riktigt. Försök dock tänka efter vad du vill uppnå med det du säger eller gör så du inte handlar utan eftertanke på konsekvenserna.
Se endast dagens horoskop


Torsdag den 14 december 2017
På morgonen slår sig den kreativa Skorpionmånen samman med lyckoplaneten Jupiter. Detta kommer ge goda chanser till positiva händelser. Det blir också lättare att se saker från den ljusa sidan och det är också enklare att komma överens med andra. Även inspirationen och motivationen är extra hög under denna mycket fina influens.
Se endast dagens horoskop


@AstroguideSeSe tidigare horoskop

Astronotiser

Total solförmörkelse den 21 augusti 2017

2017-08-21

Den 21 augusti sker en totala solförmörkelse som syns allra bäst i USA där den redan är döpt till the Great American Eclipse. I Sverige kommer vi inte se den lika bra. Men bästa lär vara Lunneviken utanför Strömstad, eller Bastuknappen i nordligaste Värmland. Solförmörkelsen kommer vara total mellan 18:16 och 19:49 svensk tid.

Superfullmåne den 14 november 2016

2016-11-14

Den 16 november väntar en extremt stor superfullmåne i Oxens tecken. Månen har inte legat så här nära jorden sedan 1948 och det kommer dröja ända till år 2034 innan den blir lika stor som nu.

Blodmånen den 8:e oktober 2014, den andra av fyra i en såkallad tetrad.

2014-10-07

På onsdag den 8:e oktober 2014 väntar en mycket speciell händelse då en så kallad blodmåne visar sig i samband med fullmånen. En blodmåne uppstår då en fullständig månförmörkelse färgar månen blodröd. Månförmörkelsen är denna gång fullständig mellan 12:27 och 14:32. Detta är den andra av fyra fullmånar i en serie som är blodmånar vilket kallas en tetrad. En blodmåne inträffar ungefär en gång vartannat år och det är mycket ovanligt med fyra blodmånar på ett och ett halvt år vilket sker nu.

Superfullmåne - 9 September 2014

2014-09-08

Natten mellan måndag och tisdag, närmare bestämt vid 03:38 den 9/9 väntar en extra ljusstark så kallad superfullmåne i Fiskarnas tecken.

Osynlig nymåne Maj 2014

2014-05-26

På onsdagen den 28:e maj är det dags för en nymåne, men den kommer inte vara synlig på den dagen då den ligger för nära solen. istället kan man se den som en smal halvmåne i öster ungefär 1-2 dagar innan det är hel nymåne.

Fler notiser

Relaterade nycklord

bokrecensioner   astrologiböcker   astrobok   astrosmycken   årshoroskop 2016   månadssten   horoskop   månadssmycken   årshoroskop   stjärntecken   horoskop 2017   förutsägelse 2016   årshoroskop 2017   kinesiskt horoskop   zodiaken  

Vi använder cookies för att förhöja din användarupplevelse på denna webbplats. Läs mer   Godkänn