Veckans horoskop, måndag till torsdag

- Generella astroinfluenser som gäller för alla stjärntecken

På måndag får du ork och uppmuntran att göra vad som krävs. På tisdag kan något oväntat inträffa. På onsdag kan du prioritera och är tydlig. På torsdag se upp med investeringar. Läs hela

Följ oss på Facebook

Så passar stjärntecken ihop!

Vill du veta hur just du passar ihop med andra stjärntecken? Kommer du och din date överens och finns det någon framtid för er som par och hur skulle en date bli just nu?
Självklart är det helt gratis!

Personligt horoskop

Ställ ditt horoskop här på Astroguide.se! Horoskopet visar alla dina tecken i zodiaken och beskriver innebörden och vad de betyder för dig.

Veckans horoskop, måndag till torsdag, vecka 49 - 2017

Måndag den 4 december 2017
Den nyfikna Tvillingmånen ställer sig idag i en fin trine med den innovativa Uranus. Detta ger möjlighet till både äventyr och spännande händelser. Det finns också chans att prova på nya sätt att göra saker eller få nya idéer och infallsvinklar. När Tvillingmånen sedan slår sig samman med den drivna Mars får du ork och uthållighet att genomföra det som behöver göras på ett bra och framgångsrikt sätt..
Se endast dagens horoskop


Tisdag den 5 december 2017
Nu står månen i den intuitiva Kräftans tecken. Detta gör dig mer fokuserad på personliga frågor och sådant som ligger dig varmt om hjärtat. När Kräftanmånen idag också slår sig samman med den drömmande Neptunus skapas en mycket kreativ energi som hjälper dig med allt skapande. Din mediala förmåga blir också förhöjd och det finns chans till andlig vägledning eller värdefulla andliga budskap nu.
Se endast dagens horoskop


Onsdag den 6 december 2017
Den känsliga kräftanmånen hamnar på morgonen i kvadrat med en oberäknelig Uranus. Detta kan skapa störningar eller kraftiga humörsvängningar. Överlag kan du känna dig orolig och ofokuserad under denna influens och det är lätt att agera underligt och inte som man brukar. Tack och lov kommer skönare energi in fram mot lunch då kommunikatörsplaneten Merkuriusslår sig samman med den drivna Mars. Energin kikar igång dina geniknölar och stärker all form av kommunikation med tydlighet och fokus. Du blir dessutom extra produktiv under denna influens och kan få riktigt mycket gjort.
Se endast dagens horoskop


Torsdag den 7 december 2017
Nu står Månen i Lejonets glada och kreativa tecken, detta ökar ditt självförtroende och gör dig mer utrycksfull. När Lejonmånen idag också slår sig samman med kärleksplaneten Venus skapas en fin energi som gör det lätt och roligt att umgås eller samarbeta med andra. Se dock upp för en expansiv Jupiter som runt lunch hamnar på kant med Lejonmånen. Detta kan skapa svinn i plånboken och investeringar kan verka bättre än vad de i själva verket är.
Se endast dagens horoskop


@AstroguideSeSe tidigare horoskop

Astronotiser

Total solförmörkelse den 21 augusti 2017

2017-08-21

Den 21 augusti sker en totala solförmörkelse som syns allra bäst i USA där den redan är döpt till the Great American Eclipse. I Sverige kommer vi inte se den lika bra. Men bästa lär vara Lunneviken utanför Strömstad, eller Bastuknappen i nordligaste Värmland. Solförmörkelsen kommer vara total mellan 18:16 och 19:49 svensk tid.

Superfullmåne den 14 november 2016

2016-11-14

Den 16 november väntar en extremt stor superfullmåne i Oxens tecken. Månen har inte legat så här nära jorden sedan 1948 och det kommer dröja ända till år 2034 innan den blir lika stor som nu.

Blodmånen den 8:e oktober 2014, den andra av fyra i en såkallad tetrad.

2014-10-07

På onsdag den 8:e oktober 2014 väntar en mycket speciell händelse då en så kallad blodmåne visar sig i samband med fullmånen. En blodmåne uppstår då en fullständig månförmörkelse färgar månen blodröd. Månförmörkelsen är denna gång fullständig mellan 12:27 och 14:32. Detta är den andra av fyra fullmånar i en serie som är blodmånar vilket kallas en tetrad. En blodmåne inträffar ungefär en gång vartannat år och det är mycket ovanligt med fyra blodmånar på ett och ett halvt år vilket sker nu.

Superfullmåne - 9 September 2014

2014-09-08

Natten mellan måndag och tisdag, närmare bestämt vid 03:38 den 9/9 väntar en extra ljusstark så kallad superfullmåne i Fiskarnas tecken.

Osynlig nymåne Maj 2014

2014-05-26

På onsdagen den 28:e maj är det dags för en nymåne, men den kommer inte vara synlig på den dagen då den ligger för nära solen. istället kan man se den som en smal halvmåne i öster ungefär 1-2 dagar innan det är hel nymåne.

Fler notiser

Relaterade nycklord

horoskop 2017   årshoroskop 2017   zodiaken   månadssten   förutsägelse 2016   stjärntecken   månadssmycken   bokrecensioner   horoskop   årshoroskop 2016   årshoroskop   kinesiskt horoskop   astrobok   astrologiböcker   astrosmycken  

Vi använder cookies för att förhöja din användarupplevelse på denna webbplats. Läs mer   Godkänn