Veckans horoskop, måndag till torsdag

- Generella astroinfluenser som gäller för alla stjärntecken

På måndag väntar en ovanlig och kraftfull månförmörkelse och sedan vitaliserande fullmåne i Tvillingens tecken. På tisdag inleds en period där det blir extra viktigt att stå för det som känns rätt. På onsdag kan spännande idéer eller upplevelser visa sig. Mer kommer snart! Läs hela

Följ oss på Facebook

Så passar stjärntecken ihop!

Vill du veta hur just du passar ihop med andra stjärntecken? Kommer du och din date överens och finns det någon framtid för er som par och hur skulle en date bli just nu?
Självklart är det helt gratis!

Personligt horoskop

Ställ ditt horoskop här på Astroguide.se! Horoskopet visar alla dina tecken i zodiaken och beskriver innebörden och vad de betyder för dig.

Veckans horoskop, måndag till torsdag, vecka 44 - 2020

Måndag den 26 oktober 2020
På måndag slår sig den fantasifulla Fiskenmånen sig samman med den innovativa Uranus. Detta skapar en fin energi som kan skänka en hel del kreativa eller inspirerande tankar, idéer och planer. Du kan också hitta nya och bättre sätt att göra något på eller så kommer en ny möjlighet att visa sig idag. Energin kan göra dig lite rastlös men den är också perfekt för att göra roliga aktiviteter eller umgås med de du tycker om. .
Se endast dagens horoskop


Tisdag den 27 oktober 2020
Idag kommer kärleksplaneten Venus påbörja en bana genom sitt hemtecken den diplomatiska och skönhetsälskande Vågens tecken för ett besök som varar fram till 3/11. Energin kommer stärka kärleken och ger stora chanser till romantik och gemenskap. Men den är också väldigt harmonisk och kommer hjälpa till att mäkla fred och hitta sätt för olika parter att komma överens med varandra på bästa möjliga sätt.
Se endast dagens horoskop


Onsdag den 28 oktober 2020
Nu går månen över i den ivriga Vädurens tecken och när månen också slår sig samman med kärleksplaneten Venus skapas en energi som gör det enklare att förstå och knyta an till andra. Även tuffa samtal eller situationer kommer troligtvis sluta positivt under denna energi. Det finns också stora chanser att få förståelse eller acceptans för hur vi förhåller oss och är mot andra.
Se endast dagens horoskop


Torsdag den 29 oktober 2020
På torsdag hamnar den ivriga Vädursmånen på kant med en krigisk Mars. Detta kan få dig lite extra irriterad eller impulsiv. Det är inte heller lätt att vara tålmodig under denna hetsiga energi. Du kan känna dig stressad att du måste agera eller svara snabbt på något idag. Men försök tänka efter ett extra varv.
Se endast dagens horoskop


@AstroguideSeSe tidigare horoskop

Astronotiser

Superfullmåne den 19 februari 2019

2019-02-18

Tisdagen den 19 februari väntar årets andra av tre superfullmånar. En superfullmåne är upp till 14 procent större än normalt och dessutom ca 15-30% mer lysande. Denna superfullmåne är precis som den förra superfullmånen i Jungfruns produktiva tecken. Svensk tid ses den som allra bäst 16:45.

Superfullmåne den 21 januari 2019

2019-01-21

Den 21 januari väntar en superfullmåne och dessutom blodmåne i Jungfruns produktiva tecken. Att den är en blodmånen kommer förutom att den är extra stor även innebära att den är blodröd. Svensk tid kan den bäst ses mellan kl 03.36 fram till klockan 08.48 på morgonen den 21 januari.

Missa inte seklets längsta blodmåne den 27 juli 2018

2018-07-25

På fredag den 27/7 väntar en spektakulär månförmörkelse och blodmåne dvs. månen kommer få ett nästan blodrött sken då bara rött och orange ljus kan passera genom den. Blodmånen är syns bäst runt 21:30 här i Sverige och fenomenet varar i 1 timme och 43 minuter. Detta är den längsta blodmånen på över ett sekel!

Total solförmörkelse den 21 augusti 2017

2017-08-21

Den 21 augusti sker en totala solförmörkelse som syns allra bäst i USA där den redan är döpt till the Great American Eclipse. I Sverige kommer vi inte se den lika bra. Men bästa lär vara Lunneviken utanför Strömstad, eller Bastuknappen i nordligaste Värmland. Solförmörkelsen kommer vara total mellan 18:16 och 19:49 svensk tid.

Superfullmåne den 14 november 2016

2016-11-14

Den 16 november väntar en extremt stor superfullmåne i Oxens tecken. Månen har inte legat så här nära jorden sedan 1948 och det kommer dröja ända till år 2034 innan den blir lika stor som nu.

Fler notiser

Relaterade nycklord

hundens år   årshoroskop   zodiaken   bokrecensioner   astrologiböcker   Year of the brown Earth Dog   bruna jord hunden   astrobok   chinese year 2018   astrosmycken   månadssten   kinesiskt horoskop   månadssmycken   horoskop   stjärntecken  

Vi använder cookies för att förhöja din användarupplevelse på denna webbplats. Läs mer   Godkänn