Veckans horoskop, måndag till torsdag

- Generella astroinfluenser som gäller för alla stjärntecken

På måndag väntar en ovanlig och kraftfull månförmörkelse och sedan vitaliserande fullmåne i Tvillingens tecken. På tisdag inleds en period där det blir extra viktigt att stå för det som känns rätt. På onsdag kan spännande idéer eller upplevelser visa sig. Mer kommer snart! Läs hela

Följ oss på Facebook

Så passar stjärntecken ihop!

Vill du veta hur just du passar ihop med andra stjärntecken? Kommer du och din date överens och finns det någon framtid för er som par och hur skulle en date bli just nu?
Självklart är det helt gratis!

Personligt horoskop

Ställ ditt horoskop här på Astroguide.se! Horoskopet visar alla dina tecken i zodiaken och beskriver innebörden och vad de betyder för dig.

Veckans horoskop, måndag till torsdag, vecka 43 - 2020

Måndag den 19 oktober 2020
Idag hamnar den drivan Mars i torg med en expansiv Jupiter. Detta kan få dig att vilja kasta dig in i sådant du vanligen inte skulle ge dig på. Tänk därför gärna ett extra varv innan du drar igång den där sjövilda planen, satsar på den där galna investeringen eller ändrar åsikt/inriktning på något tills energierna lugnat ner sig lite. Fram på eftermiddagen kommer skönare energi in då kärleksplaneten Venus istället slår sig samma med Jupiter. Detta skapar en fin energi som gynnar och förgyller både vänskap och romantik. .
Se endast dagens horoskop


Tisdag den 20 oktober 2020
På tisdag slår sig den utåtriktade Skyttenmånen sig samman med den fantasifulla Neptunus. Detta kan ge dig en hel del spännande idéer och innovativa tankar. Speciellt sådant som påverkar hur du lever eller interagerar med andra. När Skyttenmånen sedan slår sig samman med den drivna Mars finns tillfälle att sjösätta det du planerat/kommit på eller överlag få väldigt mycket gjort.
Se endast dagens horoskop


Onsdag den 21 oktober 2020
På morgonen står månen i den produktiva Stenbockens tecken och när månen också slår sig samman med kommunikatörsplaneten Merkurius blir det extra lätt att kommunicera och socialisera med andra på ett mycket givande och trevligt sätt. Fram på kvällen slår sig sedan den passionerade Pluto sig samman med kärleksplaneten Venus vilket gör kvällen perfekt för romantik, kärlek eller umgås med familj och vänner.
Se endast dagens horoskop


Torsdag den 22 oktober 2020
Under dagen kommer solen gå in i Skorpionens passionerade tecken för de kommande fyra veckorna. Detta kommer fördjupa dina känslor men också öka din mediala förmåga. Det finns därför goda chanser att andliga budskap eller aha upplevelser kan komma till dig under de kommande veckorna. Skorpionen är också mycket duktig på att gräva fram hemligheter så du kan också komma att få veta något som tidigare varit dolt för dig.
Se endast dagens horoskop


@AstroguideSeSe tidigare horoskop

Astronotiser

Superfullmåne den 19 februari 2019

2019-02-18

Tisdagen den 19 februari väntar årets andra av tre superfullmånar. En superfullmåne är upp till 14 procent större än normalt och dessutom ca 15-30% mer lysande. Denna superfullmåne är precis som den förra superfullmånen i Jungfruns produktiva tecken. Svensk tid ses den som allra bäst 16:45.

Superfullmåne den 21 januari 2019

2019-01-21

Den 21 januari väntar en superfullmåne och dessutom blodmåne i Jungfruns produktiva tecken. Att den är en blodmånen kommer förutom att den är extra stor även innebära att den är blodröd. Svensk tid kan den bäst ses mellan kl 03.36 fram till klockan 08.48 på morgonen den 21 januari.

Missa inte seklets längsta blodmåne den 27 juli 2018

2018-07-25

På fredag den 27/7 väntar en spektakulär månförmörkelse och blodmåne dvs. månen kommer få ett nästan blodrött sken då bara rött och orange ljus kan passera genom den. Blodmånen är syns bäst runt 21:30 här i Sverige och fenomenet varar i 1 timme och 43 minuter. Detta är den längsta blodmånen på över ett sekel!

Total solförmörkelse den 21 augusti 2017

2017-08-21

Den 21 augusti sker en totala solförmörkelse som syns allra bäst i USA där den redan är döpt till the Great American Eclipse. I Sverige kommer vi inte se den lika bra. Men bästa lär vara Lunneviken utanför Strömstad, eller Bastuknappen i nordligaste Värmland. Solförmörkelsen kommer vara total mellan 18:16 och 19:49 svensk tid.

Superfullmåne den 14 november 2016

2016-11-14

Den 16 november väntar en extremt stor superfullmåne i Oxens tecken. Månen har inte legat så här nära jorden sedan 1948 och det kommer dröja ända till år 2034 innan den blir lika stor som nu.

Fler notiser

Relaterade nycklord

stjärntecken   zodiaken   hundens år   chinese year 2018   årshoroskop   månadssten   astrologiböcker   kinesiskt horoskop   bruna jord hunden   månadssmycken   bokrecensioner   horoskop   astrosmycken   astrobok   Year of the brown Earth Dog  

Vi använder cookies för att förhöja din användarupplevelse på denna webbplats. Läs mer   Godkänn