Följ oss på Facebook

Så passar stjärntecken ihop!

Vill du veta hur just du passar ihop med andra stjärntecken? Kommer du och din date överens och finns det någon framtid för er som par och hur skulle en date bli just nu?
Självklart är det helt gratis!

Personligt horoskop

Ställ ditt horoskop här på Astroguide.se! Horoskopet visar alla dina tecken i zodiaken och beskriver innebörden och vad de betyder för dig.

Veckans horoskop, måndag till torsdag, vecka 43 - 2017

Måndag den 23 oktober 2017
Den optimistiska Skyttenmånen ställer sig idag i en fin sextil med kärleksplaneten Venus. Detta kommer skapa en skön stämning med harmoni och vänlighet. Det är nu extra lätt att hitta samhörighet eller gemenskap med andra. Alla former av gruppaktiviteter eller relationer stärks och det blir lättare att arbeta mot samma mål. Energin ger stöd och ökar humöret och förmågan att se det bästa i allt istället för det värsta..
Se endast dagens horoskop


Tisdag den 24 oktober 2017
Idag kommer den vidsynta Skyttenmånen ställa sig i en fin vinkel med den stabiliserande Saturnus. Energin stärker din förmåga att dedicera dig seriöst och metodiska i saker och ting. Vissa kan känna sig lite nedstämda eller rent av tröga under denna ganska allvarsamma energi, men genom att passa på att göra vissa ansträngningar nu, kan mycket vinning komma sen. Efter lunch kommer dessutom fantasifull och riktigt kreativ energi in då kommunikatörsplaneten Merkurius slår sig samman med den drömmande Neptunus. Det är nu lätt att kommunicera eller kreera fram riktigt bra saker.
Se endast dagens horoskop


Onsdag den 25 oktober 2017
Nu står månen i den produktiva Stenbockens tecken, detta gör dig mer fokuserad och driven. När stenbocksmånen dessutom slår sig samman med den passionerade Skorpion solen skapas en riktig framgångsenergi som skänker positiva resultat och också gör det lättare att både samarbeta med andra men också gå vidare själv i rätt riktning med sådant man vill göra. När Stenbocksmånen sedan slår sig samman med lyckoplaneten Jupiter fram på dagen blir möjligheten till framgång om möjligt ännu större och goda känslor samt optimism flödar.
Se endast dagens horoskop


Torsdag den 26 oktober 2017
Idag ställer sig den produktiva Stenbocksmånen i en fin sextil med kommunikationsplaneten Merkurius. Detta ökar verkningsgraden i all kommunikation och gör överlag folk mer öppna och villiga att diskutera saker och ting. Det logiska tänkandet stärks och energin gynnar speciellt företagande i olika former. Det mesta går smidigt under denna fina influens.
Se endast dagens horoskop


@AstroguideSeSe tidigare horoskop

Astronotiser

Missa inte seklets längsta blodmåne den 27 juli 2018

2018-07-25

På fredag den 27/7 väntar en spektakulär månförmörkelse och blodmåne dvs. månen kommer få ett nästan blodrött sken då bara rött och orange ljus kan passera genom den. Blodmånen är syns bäst runt 21:30 här i Sverige och fenomenet varar i 1 timme och 43 minuter. Detta är den längsta blodmånen på över ett sekel!

Total solförmörkelse den 21 augusti 2017

2017-08-21

Den 21 augusti sker en totala solförmörkelse som syns allra bäst i USA där den redan är döpt till the Great American Eclipse. I Sverige kommer vi inte se den lika bra. Men bästa lär vara Lunneviken utanför Strömstad, eller Bastuknappen i nordligaste Värmland. Solförmörkelsen kommer vara total mellan 18:16 och 19:49 svensk tid.

Superfullmåne den 14 november 2016

2016-11-14

Den 16 november väntar en extremt stor superfullmåne i Oxens tecken. Månen har inte legat så här nära jorden sedan 1948 och det kommer dröja ända till år 2034 innan den blir lika stor som nu.

Blodmånen den 8:e oktober 2014, den andra av fyra i en såkallad tetrad.

2014-10-07

På onsdag den 8:e oktober 2014 väntar en mycket speciell händelse då en så kallad blodmåne visar sig i samband med fullmånen. En blodmåne uppstår då en fullständig månförmörkelse färgar månen blodröd. Månförmörkelsen är denna gång fullständig mellan 12:27 och 14:32. Detta är den andra av fyra fullmånar i en serie som är blodmånar vilket kallas en tetrad. En blodmåne inträffar ungefär en gång vartannat år och det är mycket ovanligt med fyra blodmånar på ett och ett halvt år vilket sker nu.

Superfullmåne - 9 September 2014

2014-09-08

Natten mellan måndag och tisdag, närmare bestämt vid 03:38 den 9/9 väntar en extra ljusstark så kallad superfullmåne i Fiskarnas tecken.

Fler notiser

Relaterade nycklord

bokrecensioner   chinese year 2018   astrobok   årshoroskop   månadssten   zodiaken   horoskop   astrologiböcker   astrosmycken   hundens år   månadssmycken   Year of the brown Earth Dog   stjärntecken   bruna jord hunden   kinesiskt horoskop  

Vi använder cookies för att förhöja din användarupplevelse på denna webbplats. Läs mer   Godkänn