Följ oss på Facebook

Så passar stjärntecken ihop!

Vill du veta hur just du passar ihop med andra stjärntecken? Kommer du och din date överens och finns det någon framtid för er som par och hur skulle en date bli just nu?
Självklart är det helt gratis!

Personligt horoskop

Ställ ditt horoskop här på Astroguide.se! Horoskopet visar alla dina tecken i zodiaken och beskriver innebörden och vad de betyder för dig.

Veckans horoskop, måndag till torsdag, vecka 41 - 2017

Måndag den 9 oktober 2017
Idag hamnar den nyfikna Tvillingmånen i kvadrat med den passionerade Pluto. Detta påverkar främst all kommunikation då energin skapar starka åsikter och en hel del argumentation. Det är lätt att bli överkritisk eller negativ i både tal och skrift under denna influens. Avvakta helst med att ingå avtal och skriva på viktiga dokument medans denna energi är aktiv..
Se endast dagens horoskop


Tisdag den 10 oktober 2017
Idag kommer lyckoplaneten Jupiter påbörja en framåtgående bana i Skorpionens passionerade och djupsinniga tecken för ett besök som varar fram till 8 november. Detta kommer öka möjligheten att förverkliga sina drömmar eller planer samt hjälper dig få veta vad du verkligen vill i livet. Sådant som rör arv, finansiella placeringar och forskning gynnas lite extra under denna energi.
Se endast dagens horoskop


Onsdag den 11 oktober 2017
Nu står månen i kräftans romantiska och intuitiva tecken. Detta gör hem, familj, nära vänner och annat som berör dig på ett personligt plan mer viktigt. Dock kan en stillastående Saturnus som hamnat i kvadrat med kräftan månen orsaka frustration eller förseningar under förmidagen. Men fram på kvällen blir det betydligt bättre då Kräftan månen istället slår sig samman med den fantasifulla Neptunus. Energin skapar en uttrycksfull och skön stämning som gör det lätt och roligt att förstå och interagera med andra. Kreativiteten och romantiken är extra gynnat under denna fina influens.
Se endast dagens horoskop


Torsdag den 12 oktober 2017
Den känsliga Kräftanmånen hamnar i dag i torg med kommunikatörsplaneten Merkurius. Detta kan göra det svårt att se alla fakta klart. Det kan också lätt bli missförstånd i kommunikationen så dubbelkolla gärna allt du skriver så det verkligen blev rätt. Fram på eftermiddagen kommer lättare energi in då kräftan månen slår sig samman med den drivna Mars. Detta ger chans till både framgång och framsteg. Din prestationsförmåga ökar och det är lätt att få gjort vad du än vill ta dig för.
Se endast dagens horoskop


@AstroguideSeSe tidigare horoskop

Astronotiser

Superfullmåne den 19 februari 2019

2019-02-18

Tisdagen den 19 februari väntar årets andra av tre superfullmånar. En superfullmåne är upp till 14 procent större än normalt och dessutom ca 15-30% mer lysande. Denna superfullmåne är precis som den förra superfullmånen i Jungfruns produktiva tecken. Svensk tid ses den som allra bäst 16:45.

Superfullmåne den 21 januari 2019

2019-01-21

Den 21 januari väntar en superfullmåne och dessutom blodmåne i Jungfruns produktiva tecken. Att den är en blodmånen kommer förutom att den är extra stor även innebära att den är blodröd. Svensk tid kan den bäst ses mellan kl 03.36 fram till klockan 08.48 på morgonen den 21 januari.

Missa inte seklets längsta blodmåne den 27 juli 2018

2018-07-25

På fredag den 27/7 väntar en spektakulär månförmörkelse och blodmåne dvs. månen kommer få ett nästan blodrött sken då bara rött och orange ljus kan passera genom den. Blodmånen är syns bäst runt 21:30 här i Sverige och fenomenet varar i 1 timme och 43 minuter. Detta är den längsta blodmånen på över ett sekel!

Total solförmörkelse den 21 augusti 2017

2017-08-21

Den 21 augusti sker en totala solförmörkelse som syns allra bäst i USA där den redan är döpt till the Great American Eclipse. I Sverige kommer vi inte se den lika bra. Men bästa lär vara Lunneviken utanför Strömstad, eller Bastuknappen i nordligaste Värmland. Solförmörkelsen kommer vara total mellan 18:16 och 19:49 svensk tid.

Superfullmåne den 14 november 2016

2016-11-14

Den 16 november väntar en extremt stor superfullmåne i Oxens tecken. Månen har inte legat så här nära jorden sedan 1948 och det kommer dröja ända till år 2034 innan den blir lika stor som nu.

Fler notiser

Relaterade nycklord

Year of the brown Earth Dog   kinesiskt horoskop   horoskop   astrologiböcker   stjärntecken   chinese year 2018   hundens år   bruna jord hunden   månadssten   zodiaken   månadssmycken   astrobok   astrosmycken   bokrecensioner   årshoroskop  

Vi använder cookies för att förhöja din användarupplevelse på denna webbplats. Läs mer   Godkänn