Veckans horoskop, måndag till torsdag

- Generella astroinfluenser som gäller för alla stjärntecken

På måndag väntar flirt, romantik, roligt umgänge eller nyförälskelse. På tisdag inleds en period som skänker framgång och framsteg. På onsdag är du kreativ, medkännande och medial. På torsdag väntar en sprakande fullmåne i Vädurens energiska tecken. Läs hela

Följ oss på Facebook

Så passar stjärntecken ihop!

Vill du veta hur just du passar ihop med andra stjärntecken? Kommer du och din date överens och finns det någon framtid för er som par och hur skulle en date bli just nu?
Självklart är det helt gratis!

Personligt horoskop

Ställ ditt horoskop här på Astroguide.se! Horoskopet visar alla dina tecken i zodiaken och beskriver innebörden och vad de betyder för dig.

Veckans horoskop, måndag till torsdag, vecka 33 - 2020

Måndag den 10 augusti 2020
På måndag hamnar kommunikatörsplaneten Merkurius på kant med den oberäkneliga Uranus detta kan strula till det i vår kommunikation, läs gärna igenom mail och annat skriftligt en extra gång så det verkligen stämmer och tänk efter lite extra på vad du säger för det är lätt att en groda eller två hoppar ur munnen medans denna energi är aktiv. Tack och lov lugnar energierna ner sig framåt dagen och den harmoniska Oxenmånen skapar en skön och avslappnad stämning..
Se endast dagens horoskop


Tisdag den 11 augusti 2020
Idag väntar en riktigt bra energi när den praktiska Oxenmånen slår sig samman med lyckoplaneten Jupiter. Detta kommer helt enkelt göra livet lite enklare och det mesta flyter på med lätthet nu. Energin är perfekt för att få krångliga saker gjorda på så smidigt och bra sätt som möjligt. Det finns också goda chanser till lite härlig livsnjutning, speciellt när Oxenmånen sedan slår sig samman med en eldig Pluto. Detta skapar en njutningsenergi som sätter lite extra guldkant på eftermiddagen och kvällen.
Se endast dagens horoskop


Onsdag den 12 augusti 2020
Nu går månen över i den kvicka Tvillingens tecken, detta gör dig mer nyfiken och alert och också mer intresserad att kommunicera och interagera med andra. Tankarna blir också snabbare och du kan få många nya idéer eller nya infallsvinklar på gamla idéer under denna energi. En nyhet eller någon form av besked kan också dyka upp under dagen.
Se endast dagens horoskop


Torsdag den 13 augusti 2020
På torsdag hamnar den drivna Mars på kant med en explosiv Pluto. Detta kan skapa stormiga känslor och också öka på din vilja att tvinga på andra din åsikt eller så upplever du att andra försöker sätta sig på dig eller påtvinga dig saker du inte vill eller håller med om. Försök att inte överreagera under denna kraftfulla influens och använd istället energin till att arbeta i det tysta för din intuition är extremt förhöjd nu och det finns goda chanser att du kan komma på hur du skall förändra saker i ditt liv som inte längre är bra för dig.
Se endast dagens horoskop


@AstroguideSeSe tidigare horoskop

Astronotiser

Superfullmåne den 19 februari 2019

2019-02-18

Tisdagen den 19 februari väntar årets andra av tre superfullmånar. En superfullmåne är upp till 14 procent större än normalt och dessutom ca 15-30% mer lysande. Denna superfullmåne är precis som den förra superfullmånen i Jungfruns produktiva tecken. Svensk tid ses den som allra bäst 16:45.

Superfullmåne den 21 januari 2019

2019-01-21

Den 21 januari väntar en superfullmåne och dessutom blodmåne i Jungfruns produktiva tecken. Att den är en blodmånen kommer förutom att den är extra stor även innebära att den är blodröd. Svensk tid kan den bäst ses mellan kl 03.36 fram till klockan 08.48 på morgonen den 21 januari.

Missa inte seklets längsta blodmåne den 27 juli 2018

2018-07-25

På fredag den 27/7 väntar en spektakulär månförmörkelse och blodmåne dvs. månen kommer få ett nästan blodrött sken då bara rött och orange ljus kan passera genom den. Blodmånen är syns bäst runt 21:30 här i Sverige och fenomenet varar i 1 timme och 43 minuter. Detta är den längsta blodmånen på över ett sekel!

Total solförmörkelse den 21 augusti 2017

2017-08-21

Den 21 augusti sker en totala solförmörkelse som syns allra bäst i USA där den redan är döpt till the Great American Eclipse. I Sverige kommer vi inte se den lika bra. Men bästa lär vara Lunneviken utanför Strömstad, eller Bastuknappen i nordligaste Värmland. Solförmörkelsen kommer vara total mellan 18:16 och 19:49 svensk tid.

Superfullmåne den 14 november 2016

2016-11-14

Den 16 november väntar en extremt stor superfullmåne i Oxens tecken. Månen har inte legat så här nära jorden sedan 1948 och det kommer dröja ända till år 2034 innan den blir lika stor som nu.

Fler notiser

Relaterade nycklord

månadssten   bruna jord hunden   kinesiskt horoskop   årshoroskop   månadssmycken   Year of the brown Earth Dog   hundens år   bokrecensioner   astrobok   astrosmycken   chinese year 2018   astrologiböcker   stjärntecken   zodiaken   horoskop  

Vi använder cookies för att förhöja din användarupplevelse på denna webbplats. Läs mer   Godkänn