Följ oss på Facebook

Så passar stjärntecken ihop!

Vill du veta hur just du passar ihop med andra stjärntecken? Kommer du och din date överens och finns det någon framtid för er som par och hur skulle en date bli just nu?
Självklart är det helt gratis!

Personligt horoskop

Ställ ditt horoskop här på Astroguide.se! Horoskopet visar alla dina tecken i zodiaken och beskriver innebörden och vad de betyder för dig.

Veckans horoskop, måndag till torsdag, vecka 3 - 2018

Måndag den 15 januari 2018
Den fokuserade Stenbocken ställer sig idag i en fin vinkel till den fantasifulla Neptunus. Detta ökar din kreativitet och gör det lätt att få gjort det du skall med hög träffsäkerhet och riktigt bra resultat. Idag kommer också lyckoplaneten Jupiter ställa sig i en fin sextil till den passionerade Pluto vilket gynnar alla former av finansiella planer och aktiviteter. Något du personligen värdesätter kan också ge utdelning eller få mer påverkan på ditt liv. .
Se endast dagens horoskop


Tisdag den 16 januari 2018
Idag väntar en givande nymåne i Stenbockens produktiva tecken. Detta kommer ge goda chanser att starta upp eller förbättra sådant som kommer gynna din karriär eller ditt personliga liv. Även din livsstil kan nu förbättras och nya möjligheter eller val som är gynnsamma kan visa sig. Energin kommer börja nu för att byggas upp under de två kommande veckorna.
Se endast dagens horoskop


Onsdag den 17 januari 2018
Nu går månen över i den uppfinningsrika Vattumannens tecken. Detta gör det lättare att se den stora bilden av saker och ting och det blir också lättare att samarbeta eller interagera med andra. Idag kommer också kärleksplaneten Venus påbörja en framåtgående bana i Vattumannens tecken för ett besök som varar fram till 10/2. Detta kommer göra det enklare att förhålla sig mer objektiv i alla personliga relationer. Du blir också mer självständig i dina relationer och mer medveten om dina egna behov och önskemål.
Se endast dagens horoskop


Torsdag den 18 januari 2018
Idag hamnar den excentriska Vattumanmånen i torg med den expansiva Jupiter. Detta kan få dig att spendera för mycket eller satsa på inte så lyckade investeringar. Försök avvakta med alla typer av utgifter tills denna energi blåst över då det lätt blir fel i transaktioner nu. Energin kan också påverka dina känslor så du blandar ihop vad du egentligen tycker med något helt annat. Med andra ord kan det vara bra att ligga lite lågt med det mesta så hanterar du energin bäst.
Se endast dagens horoskop


@AstroguideSeSe tidigare horoskop

Astronotiser

Superfullmåne den 21 januari 2019

2019-01-21

Den 21 januari väntar en superfullmåne och dessutom blodmåne i Jungfruns produktiva tecken. Att den är en blodmånen kommer förutom att den är extra stor även innebära att den är blodröd. Svensk tid kan den bäst ses mellan kl 03.36 fram till klockan 08.48 på morgonen den 21 januari.

Missa inte seklets längsta blodmåne den 27 juli 2018

2018-07-25

På fredag den 27/7 väntar en spektakulär månförmörkelse och blodmåne dvs. månen kommer få ett nästan blodrött sken då bara rött och orange ljus kan passera genom den. Blodmånen är syns bäst runt 21:30 här i Sverige och fenomenet varar i 1 timme och 43 minuter. Detta är den längsta blodmånen på över ett sekel!

Total solförmörkelse den 21 augusti 2017

2017-08-21

Den 21 augusti sker en totala solförmörkelse som syns allra bäst i USA där den redan är döpt till the Great American Eclipse. I Sverige kommer vi inte se den lika bra. Men bästa lär vara Lunneviken utanför Strömstad, eller Bastuknappen i nordligaste Värmland. Solförmörkelsen kommer vara total mellan 18:16 och 19:49 svensk tid.

Superfullmåne den 14 november 2016

2016-11-14

Den 16 november väntar en extremt stor superfullmåne i Oxens tecken. Månen har inte legat så här nära jorden sedan 1948 och det kommer dröja ända till år 2034 innan den blir lika stor som nu.

Blodmånen den 8:e oktober 2014, den andra av fyra i en såkallad tetrad.

2014-10-07

På onsdag den 8:e oktober 2014 väntar en mycket speciell händelse då en så kallad blodmåne visar sig i samband med fullmånen. En blodmåne uppstår då en fullständig månförmörkelse färgar månen blodröd. Månförmörkelsen är denna gång fullständig mellan 12:27 och 14:32. Detta är den andra av fyra fullmånar i en serie som är blodmånar vilket kallas en tetrad. En blodmåne inträffar ungefär en gång vartannat år och det är mycket ovanligt med fyra blodmånar på ett och ett halvt år vilket sker nu.

Fler notiser

Relaterade nycklord

astrobok   astrosmycken   bokrecensioner   kinesiskt horoskop   horoskop   månadssten   årshoroskop   hundens år   astrologiböcker   stjärntecken   chinese year 2018   bruna jord hunden   zodiaken   månadssmycken   Year of the brown Earth Dog  

Vi använder cookies för att förhöja din användarupplevelse på denna webbplats. Läs mer   Godkänn