Veckans horoskop, måndag till torsdag

- Generella astroinfluenser som gäller för alla stjärntecken

På måndag är du produktiv och turen är med dig på eftermiddagen. På tisdag tänker du positivt och en period av innovativa lösningar och nya möjligheter inleds. Mer kommer snart! Läs hela

Följ oss på Facebook

Så passar stjärntecken ihop!

Vill du veta hur just du passar ihop med andra stjärntecken? Kommer du och din date överens och finns det någon framtid för er som par och hur skulle en date bli just nu?
Självklart är det helt gratis!

Personligt horoskop

Ställ ditt horoskop här på Astroguide.se! Horoskopet visar alla dina tecken i zodiaken och beskriver innebörden och vad de betyder för dig.

Veckans horoskop, måndag till torsdag, vecka 2 - 2021

Måndag den 11 januari 2021
Idag finns chans att få mycket gjort då månen vid 8:30 tiden går över i den produktiva Stenbockens tecken. Detta ökar ditt fokus och gör det enklare att prestera effektivt och bra. När månen fram på eftermiddagen slår sig samman med kärleksplaneten Venus och kommunikatörsplaneten Merkurius slår sig samman med lyckoplaneten Jupiter skapas härlig energi som öppnar upp för roliga händelser och fin gemenskap. Det finns också chans till vinst eller utdelning av något slag och kontrakt eller avtal som ingås nu har alla chanser att bli lyckade..
Se endast dagens horoskop


Tisdag den 12 januari 2021
På morgonen hamnar kommunikatörsplaneten Merkurius i kvadrat med den oberäkneliga Uranus detta kan få en groda eller två att hoppa ur munnen på dig om du inte tänker efter. Samtidigt kan den här energin ge ganska spännande nya idéer och infallsvinklar så, ta till dig av det som kommer till dig men fundera och reflektera vad du kan göra av det innan du sätter ord på dina tankar. Fram på eftermiddagen ställer sig sedan den fantasifulla Neptunus i en fin vinkel till den produktiva Stenbocksmånen vilket ökar på kreativiteten och skapar goda chanser till roliga möjligheter.
Se endast dagens horoskop


Onsdag den 13 januari 2021
Idag väntar en mycket givande och kraftfull nymåne i Stenbockens tecken. Det finns nu stora chanser att starta upp planer och idéer som vid motsvarande fullmåne den 24 juni kan ge en riktigt god utdelning eller vinst. Men överlag öppnar denna nymåne upp för nya och bra möjligheter, kreativitet och innovation. Speciellt då den kreativa Venus idag också står i en fin trine till den innovativa Uranus.
Se endast dagens horoskop


Torsdag den 14 januari 2021
På torsdag påbörjar den innovativa Uranus en framåtgående bana i Oxens praktiska tecken. Detta kan skapa förändringar eller nya möjligheter den kommande perioden fram till den 19 augusti 2021. Du kan också behöva tänka om kring vad du skall leva av och hur ekonomin skall fungera/se ut framöver.
Se endast dagens horoskop


@AstroguideSeSe tidigare horoskop

Astronotiser

Superfullmåne den 19 februari 2019

2019-02-18

Tisdagen den 19 februari väntar årets andra av tre superfullmånar. En superfullmåne är upp till 14 procent större än normalt och dessutom ca 15-30% mer lysande. Denna superfullmåne är precis som den förra superfullmånen i Jungfruns produktiva tecken. Svensk tid ses den som allra bäst 16:45.

Superfullmåne den 21 januari 2019

2019-01-21

Den 21 januari väntar en superfullmåne och dessutom blodmåne i Jungfruns produktiva tecken. Att den är en blodmånen kommer förutom att den är extra stor även innebära att den är blodröd. Svensk tid kan den bäst ses mellan kl 03.36 fram till klockan 08.48 på morgonen den 21 januari.

Missa inte seklets längsta blodmåne den 27 juli 2018

2018-07-25

På fredag den 27/7 väntar en spektakulär månförmörkelse och blodmåne dvs. månen kommer få ett nästan blodrött sken då bara rött och orange ljus kan passera genom den. Blodmånen är syns bäst runt 21:30 här i Sverige och fenomenet varar i 1 timme och 43 minuter. Detta är den längsta blodmånen på över ett sekel!

Total solförmörkelse den 21 augusti 2017

2017-08-21

Den 21 augusti sker en totala solförmörkelse som syns allra bäst i USA där den redan är döpt till the Great American Eclipse. I Sverige kommer vi inte se den lika bra. Men bästa lär vara Lunneviken utanför Strömstad, eller Bastuknappen i nordligaste Värmland. Solförmörkelsen kommer vara total mellan 18:16 och 19:49 svensk tid.

Superfullmåne den 14 november 2016

2016-11-14

Den 16 november väntar en extremt stor superfullmåne i Oxens tecken. Månen har inte legat så här nära jorden sedan 1948 och det kommer dröja ända till år 2034 innan den blir lika stor som nu.

Fler notiser

Relaterade nycklord

astrosmycken   astrologiböcker   astrobok   stjärntecken   hundens år   zodiaken   horoskop   bruna jord hunden   chinese year 2018   månadssmycken   bokrecensioner   kinesiskt horoskop   årshoroskop   månadssten   Year of the brown Earth Dog  

Vi använder cookies för att förhöja din användarupplevelse på denna webbplats. Läs mer   Godkänn