Helgens horoskop, fredag till söndag

- Generella astroinfluenser som gäller för alla stjärntecken

På fredag avvakta med beslut och ta en välbehövlig paus. På lördag väntar en lyckosam fullmåne och månförmörkelse i Stenbockens produktiva tecken. På söndag är du produktiv och beslutsam. Läs hela

Följ oss på Facebook

Så passar stjärntecken ihop!

Vill du veta hur just du passar ihop med andra stjärntecken? Kommer du och din date överens och finns det någon framtid för er som par och hur skulle en date bli just nu?
Självklart är det helt gratis!

Personligt horoskop

Ställ ditt horoskop här på Astroguide.se! Horoskopet visar alla dina tecken i zodiaken och beskriver innebörden och vad de betyder för dig.

Veckans horoskop, måndag till torsdag, vecka 17 - 2018

Måndag den 23 april 2018
Nu står Månen i den uttrycksfulla Lejonetstecken. Detta gör dig mer självsäker och målmedveten. När Lejonmånen på morgonen också slår sig samman med kommunikatörsplaneten Merkurius, blir det lätt att på ett tydligt och enkelt sätt förklara saker och du vågar också ta ut svängarna lite med dina planer och idéer. Se bara upp runt lunchtid då Lejonmånen hamnar i torg med den expansiva Jupiter. Detta kan orsaka onödiga impulsköp eller mindre bra investeringar. Känslorna kan också gå överstyr under denna influens så försök att hålla både dig och plånboken lugn tills energin dragit förbi..
Se endast dagens horoskop


Tisdag den 24 april 2018
Idag kommer kärleksplaneten Venus gå in i Tvillingens livliga tecken för ett besök som varar fram till den 19 maj. Energin skapar mer aktivitet och skänker en personlig toch i alla dina relationer. Samtal och tankar flyger lite extra snabbt också och saker kan förändras snabbt så var gärna tydlig med hur du vill ha det i dina relationer under denna period. För alla som håller på med något kreativt kommer energin tillföra stora möjligheter till variation och spännande nya infallsvinklar.
Se endast dagens horoskop


Onsdag den 25 april 2018
Nu står Månen i den produktiv Jungfrunstecken. Detta gör dig mer uppmärksam på detaljer och planering. När dessutom jungfrumånen slår sig samman med den stabiliserande Saturnus skapas en energi som skänker stöd och styrka. Det är nu extra lätt att ta initiativ och påbörja sådant som du vill skall bli varaktigt och givande. Ditt självförtroende stärks också och du har styrkan att uppnå det du vill göra eller fortsätta med något du påbörjat på ett mycket positivt sätt.
Se endast dagens horoskop


Torsdag den 26 april 2018
Den effektiva Jungfrumånen ställer sig idag i en fin trine med den drivna Mars. Detta gör det enkelt att hålla en hög takt i allt du vill göra. Energin är också mycket uppmuntrande och stärkande för din prestationsförmåga. När Jungfrumånen därefter dessutom slår sig samman med den passionerade Pluto finns stora chanser till framsteg med något som ligger dig varmt om hjärtat.
Se endast dagens horoskop


@AstroguideSeSe tidigare horoskop

Astronotiser

Superfullmåne den 19 februari 2019

2019-02-18

Tisdagen den 19 februari väntar årets andra av tre superfullmånar. En superfullmåne är upp till 14 procent större än normalt och dessutom ca 15-30% mer lysande. Denna superfullmåne är precis som den förra superfullmånen i Jungfruns produktiva tecken. Svensk tid ses den som allra bäst 16:45.

Superfullmåne den 21 januari 2019

2019-01-21

Den 21 januari väntar en superfullmåne och dessutom blodmåne i Jungfruns produktiva tecken. Att den är en blodmånen kommer förutom att den är extra stor även innebära att den är blodröd. Svensk tid kan den bäst ses mellan kl 03.36 fram till klockan 08.48 på morgonen den 21 januari.

Missa inte seklets längsta blodmåne den 27 juli 2018

2018-07-25

På fredag den 27/7 väntar en spektakulär månförmörkelse och blodmåne dvs. månen kommer få ett nästan blodrött sken då bara rött och orange ljus kan passera genom den. Blodmånen är syns bäst runt 21:30 här i Sverige och fenomenet varar i 1 timme och 43 minuter. Detta är den längsta blodmånen på över ett sekel!

Total solförmörkelse den 21 augusti 2017

2017-08-21

Den 21 augusti sker en totala solförmörkelse som syns allra bäst i USA där den redan är döpt till the Great American Eclipse. I Sverige kommer vi inte se den lika bra. Men bästa lär vara Lunneviken utanför Strömstad, eller Bastuknappen i nordligaste Värmland. Solförmörkelsen kommer vara total mellan 18:16 och 19:49 svensk tid.

Superfullmåne den 14 november 2016

2016-11-14

Den 16 november väntar en extremt stor superfullmåne i Oxens tecken. Månen har inte legat så här nära jorden sedan 1948 och det kommer dröja ända till år 2034 innan den blir lika stor som nu.

Fler notiser

Relaterade nycklord

månadssten   månadssmycken   kinesiskt horoskop   bokrecensioner   hundens år   chinese year 2018   astrologiböcker   Year of the brown Earth Dog   astrobok   horoskop   stjärntecken   astrosmycken   årshoroskop   bruna jord hunden   zodiaken  

Vi använder cookies för att förhöja din användarupplevelse på denna webbplats. Läs mer   Godkänn