Helgens horoskop, fredag till söndag

- Generella astroinfluenser som gäller för alla stjärntecken

På fredag avvakta med beslut och ta en välbehövlig paus. På lördag väntar en lyckosam fullmåne och månförmörkelse i Stenbockens produktiva tecken. På söndag är du produktiv och beslutsam. Läs hela

Följ oss på Facebook

Så passar stjärntecken ihop!

Vill du veta hur just du passar ihop med andra stjärntecken? Kommer du och din date överens och finns det någon framtid för er som par och hur skulle en date bli just nu?
Självklart är det helt gratis!

Personligt horoskop

Ställ ditt horoskop här på Astroguide.se! Horoskopet visar alla dina tecken i zodiaken och beskriver innebörden och vad de betyder för dig.

Veckans horoskop, måndag till torsdag, vecka 16 - 2018

Måndag den 16 april 2018
Nu går Månen över i den harmoniska Oxens tecken, detta skapar en lugnare stämning och gör det enklare att släppa sådant som är oviktigt eller störande och istället satsa på sådant som du tycker om och som du blir glad av. När Oxenmånen idag dessutom slår sig samman med den stabiliserande Saturnus blir det enkelt att köra på med det som behöver göras på ett smidigt och varaktigt sätt. Det du drar igång nu har också alla chanser att blir riktigt givande och lönsamt.
Se endast dagens horoskop


Tisdag den 17 april 2018
Idag ställer sid den praktiska Oxenmånen i en fin sextil till den fantasifulla Neptunus. Detta skapar en mycket kreativ energi som gynnar alla former av skapande eller för den delen idéer och planer. Energin ökar också intuitionen och det är nu extra lätt att läsa av andra och din omgivning och veta hur du skall göra med saker och ting näst intill instinktivt.
Se endast dagens horoskop


Onsdag den 18 april 2018
Nu går Månen över i den livliga och kommunikativa Tvillingenstecken. Detta gör dig mer igång och social. Kommunikationen blir kvickare och enklare under denna influens och även resor blir lättare och smidigare nu. Idag ställer sig också den viljestarka Vädursmånen i en kraftfull vinkel till den innovativa Uranus. Detta kan skapa en känsla av brådska eller så blir du mer benägen att driva igenom det som är viktigt för just dig. Vissa kan också bli aggressiva eller stressade under denna influens. Men energin kan också ge snilleblixtar eller riktigt vassa nya idéer.
Se endast dagens horoskop


Torsdag den 19 april 2018
Förmiddagen kan vara lite rörigt då den kvicka Tvillingmånen hamnar på kant med den drömmande Neptunus. Energin kan orsaka missförstånd, förvirring och även öka bedrägerier. Avvakta hellre med saker som är viktigt att det blir rätt tills denna energi dragit förbi framåt lunchtid.
Se endast dagens horoskop


@AstroguideSeSe tidigare horoskop

Astronotiser

Superfullmåne den 19 februari 2019

2019-02-18

Tisdagen den 19 februari väntar årets andra av tre superfullmånar. En superfullmåne är upp till 14 procent större än normalt och dessutom ca 15-30% mer lysande. Denna superfullmåne är precis som den förra superfullmånen i Jungfruns produktiva tecken. Svensk tid ses den som allra bäst 16:45.

Superfullmåne den 21 januari 2019

2019-01-21

Den 21 januari väntar en superfullmåne och dessutom blodmåne i Jungfruns produktiva tecken. Att den är en blodmånen kommer förutom att den är extra stor även innebära att den är blodröd. Svensk tid kan den bäst ses mellan kl 03.36 fram till klockan 08.48 på morgonen den 21 januari.

Missa inte seklets längsta blodmåne den 27 juli 2018

2018-07-25

På fredag den 27/7 väntar en spektakulär månförmörkelse och blodmåne dvs. månen kommer få ett nästan blodrött sken då bara rött och orange ljus kan passera genom den. Blodmånen är syns bäst runt 21:30 här i Sverige och fenomenet varar i 1 timme och 43 minuter. Detta är den längsta blodmånen på över ett sekel!

Total solförmörkelse den 21 augusti 2017

2017-08-21

Den 21 augusti sker en totala solförmörkelse som syns allra bäst i USA där den redan är döpt till the Great American Eclipse. I Sverige kommer vi inte se den lika bra. Men bästa lär vara Lunneviken utanför Strömstad, eller Bastuknappen i nordligaste Värmland. Solförmörkelsen kommer vara total mellan 18:16 och 19:49 svensk tid.

Superfullmåne den 14 november 2016

2016-11-14

Den 16 november väntar en extremt stor superfullmåne i Oxens tecken. Månen har inte legat så här nära jorden sedan 1948 och det kommer dröja ända till år 2034 innan den blir lika stor som nu.

Fler notiser

Relaterade nycklord

zodiaken   månadssten   astrobok   chinese year 2018   astrologiböcker   bokrecensioner   årshoroskop   astrosmycken   kinesiskt horoskop   bruna jord hunden   horoskop   stjärntecken   hundens år   Year of the brown Earth Dog   månadssmycken  

Vi använder cookies för att förhöja din användarupplevelse på denna webbplats. Läs mer   Godkänn