Helgens horoskop, fredag till söndag

- Generella astroinfluenser som gäller för alla stjärntecken

På fredag väntar en spännande fullmåne och månförmörkelse i Skyttens vidsynta tecken. På lördag är det lätt att bli för impulsiv. På söndag är du effektiv och smart. Läs hela

Följ oss på Facebook

Så passar stjärntecken ihop!

Vill du veta hur just du passar ihop med andra stjärntecken? Kommer du och din date överens och finns det någon framtid för er som par och hur skulle en date bli just nu?
Självklart är det helt gratis!

Personligt horoskop

Ställ ditt horoskop här på Astroguide.se! Horoskopet visar alla dina tecken i zodiaken och beskriver innebörden och vad de betyder för dig.

Veckans horoskop, måndag till torsdag, vecka 15 - 2020

Måndag den 6 april 2020
På måndag kan du känna dig orolig eller osäker då den expansiva Jupiter hamnar i konjunktion med den explosiva Pluto. Något kan expandera väldigt fort just nu vilket kan märkas av som en oro eller stress. Energin kan slå både positivt eller negativt, men oavsett kommer den få stor påverkan på ditt liv eller din omgivning..
Se endast dagens horoskop


Tisdag den 7 april 2020
Idag väntar en superfullmåne i Vågens dualistiska tecken, detta kommer sätta fokus på våra relationer och hur vi interagerar med andra. Något hur du hanterar din livssituation eller en relation kan utvecklas, förändras eller rent av avslutas. För vissa kommer detta inte bli helt enkelt då den krigiska Mars idag också står i kvadrat med en oberäknelig Uranus. Detta kan skapa plötsliga förändringar men dessa förändringar kommer med största sannolikhet vara positiva för dig på sikt. Energin kan också ge möjlighet till nya eller oväntade samarbeten och relationer.
Se endast dagens horoskop


Onsdag den 8 april 2020
Nu står månen i den passionerade Skorpionens tecken samtidigt som solen står i vädurens utåtriktade tecken, detta kan få dina känslor att svalla och din impulsivitet att öka. Tänk på att inte agera för fort så du gör eller säger något du kommer ångra. Energin är dock mycket bra för att få extra mycket gjort.
Se endast dagens horoskop


Torsdag den 9 april 2020
På skärtorsdagen kan en plötslig tanke eller person du inte sett på länge påverka hur du känner eller agerar. Det kan också vara något från ditt förflutna som kommer ikapp dig eller gör sig påmint. Saker kan också falla på plats för dig under denna energi.
Se endast dagens horoskop


@AstroguideSeSe tidigare horoskop

Astronotiser

Superfullmåne den 19 februari 2019

2019-02-18

Tisdagen den 19 februari väntar årets andra av tre superfullmånar. En superfullmåne är upp till 14 procent större än normalt och dessutom ca 15-30% mer lysande. Denna superfullmåne är precis som den förra superfullmånen i Jungfruns produktiva tecken. Svensk tid ses den som allra bäst 16:45.

Superfullmåne den 21 januari 2019

2019-01-21

Den 21 januari väntar en superfullmåne och dessutom blodmåne i Jungfruns produktiva tecken. Att den är en blodmånen kommer förutom att den är extra stor även innebära att den är blodröd. Svensk tid kan den bäst ses mellan kl 03.36 fram till klockan 08.48 på morgonen den 21 januari.

Missa inte seklets längsta blodmåne den 27 juli 2018

2018-07-25

På fredag den 27/7 väntar en spektakulär månförmörkelse och blodmåne dvs. månen kommer få ett nästan blodrött sken då bara rött och orange ljus kan passera genom den. Blodmånen är syns bäst runt 21:30 här i Sverige och fenomenet varar i 1 timme och 43 minuter. Detta är den längsta blodmånen på över ett sekel!

Total solförmörkelse den 21 augusti 2017

2017-08-21

Den 21 augusti sker en totala solförmörkelse som syns allra bäst i USA där den redan är döpt till the Great American Eclipse. I Sverige kommer vi inte se den lika bra. Men bästa lär vara Lunneviken utanför Strömstad, eller Bastuknappen i nordligaste Värmland. Solförmörkelsen kommer vara total mellan 18:16 och 19:49 svensk tid.

Superfullmåne den 14 november 2016

2016-11-14

Den 16 november väntar en extremt stor superfullmåne i Oxens tecken. Månen har inte legat så här nära jorden sedan 1948 och det kommer dröja ända till år 2034 innan den blir lika stor som nu.

Fler notiser

Relaterade nycklord

astrosmycken   stjärntecken   astrobok   månadssten   årshoroskop   chinese year 2018   astrologiböcker   Year of the brown Earth Dog   bokrecensioner   horoskop   kinesiskt horoskop   hundens år   zodiaken   månadssmycken   bruna jord hunden  

Vi använder cookies för att förhöja din användarupplevelse på denna webbplats. Läs mer   Godkänn