Helgens horoskop, fredag till söndag

- Generella astroinfluenser som gäller för alla stjärntecken

På fredag väntar skön stämning. På lördag är du medial och kreativ. På söndag kan något omskakande eller befriande ske. Läs hela

Följ oss på Facebook

Så passar stjärntecken ihop!

Vill du veta hur just du passar ihop med andra stjärntecken? Kommer du och din date överens och finns det någon framtid för er som par och hur skulle en date bli just nu?
Självklart är det helt gratis!

Personligt horoskop

Ställ ditt horoskop här på Astroguide.se! Horoskopet visar alla dina tecken i zodiaken och beskriver innebörden och vad de betyder för dig.

Veckans horoskop, måndag till torsdag, vecka 15 - 2018

Måndag den 9 april 2018
Nu står månen i den innovativa Vattumannens tecken, detta skänker motivation och nya dimensioner till dina idéer och planer. Det blir också enklare att förhandla eller komma överens och arbeta tillsammans med andra. När Vattumanmånen idag också slår sig samman med kommunikatörsplaneten Merkurius skapas en fin energi som gör det lätt att diskutera eller gå igenom detaljer med andra. Det är också enklare att få sagt det som behöver sägas under denna influens.
Se endast dagens horoskop


Tisdag den 10 april 2018
Morgonen kan börja lite avigt då den intellektuella Vattumanmånen hamnar på kant med kärleksplaneten Venus. Detta kan göra det svårt att komma överens eller skapar motstridiga mål och en orolig känsla som tröttar ut dig. Men håll ut, fram på eftermiddagen slår sig Vattumanmånen istället sig samman i en fin sextil med den positiva Vädurssolen. Detta kommer öppna upp dörrar till spännande nya möjligheter och framsteg. Samarbeten gynnas och det finns nu chans att starta upp något givande tillsammans med andra.
Se endast dagens horoskop


Onsdag den 11 april 2018
Den vidsynta Vattumanmånen slår sig idag samman med den innovativa Uranus. Detta skänker massor av entusiasm och motivation som hjälper dig gå utanför dina vanliga begränsningar. Du kan nu våga satsa på något du vill göra. Fram på eftermiddagen går månen sedan över i den drömmande Fiskarnas tecken vilket gör dig mer intuitiv och fantasifull. Inspirationen ökar och din förmåga att lyssna inåt höjs.
Se endast dagens horoskop


Torsdag den 12 april 2018
Idag ställer sig kärleksplaneten Venus i en mycket fin sextil till den fantasifulla Neptunus. Detta är perfekt för alla som sysslar med något kreativt, då energin är fulladdad med inspiration och skapar kraft. Energin stärker också kärleken och romantiken. Alla nära relationer gynnas och får en fin positiv kraft av denna vackra energi.
Se endast dagens horoskop


@AstroguideSeSe tidigare horoskop

Astronotiser

Superfullmåne den 19 februari 2019

2019-02-18

Tisdagen den 19 februari väntar årets andra av tre superfullmånar. En superfullmåne är upp till 14 procent större än normalt och dessutom ca 15-30% mer lysande. Denna superfullmåne är precis som den förra superfullmånen i Jungfruns produktiva tecken. Svensk tid ses den som allra bäst 16:45.

Superfullmåne den 21 januari 2019

2019-01-21

Den 21 januari väntar en superfullmåne och dessutom blodmåne i Jungfruns produktiva tecken. Att den är en blodmånen kommer förutom att den är extra stor även innebära att den är blodröd. Svensk tid kan den bäst ses mellan kl 03.36 fram till klockan 08.48 på morgonen den 21 januari.

Missa inte seklets längsta blodmåne den 27 juli 2018

2018-07-25

På fredag den 27/7 väntar en spektakulär månförmörkelse och blodmåne dvs. månen kommer få ett nästan blodrött sken då bara rött och orange ljus kan passera genom den. Blodmånen är syns bäst runt 21:30 här i Sverige och fenomenet varar i 1 timme och 43 minuter. Detta är den längsta blodmånen på över ett sekel!

Total solförmörkelse den 21 augusti 2017

2017-08-21

Den 21 augusti sker en totala solförmörkelse som syns allra bäst i USA där den redan är döpt till the Great American Eclipse. I Sverige kommer vi inte se den lika bra. Men bästa lär vara Lunneviken utanför Strömstad, eller Bastuknappen i nordligaste Värmland. Solförmörkelsen kommer vara total mellan 18:16 och 19:49 svensk tid.

Superfullmåne den 14 november 2016

2016-11-14

Den 16 november väntar en extremt stor superfullmåne i Oxens tecken. Månen har inte legat så här nära jorden sedan 1948 och det kommer dröja ända till år 2034 innan den blir lika stor som nu.

Fler notiser

Relaterade nycklord

hundens år   Year of the brown Earth Dog   astrologiböcker   astrosmycken   månadssmycken   kinesiskt horoskop   astrobok   bokrecensioner   årshoroskop   stjärntecken   månadssten   bruna jord hunden   horoskop   zodiaken   chinese year 2018  

Vi använder cookies för att förhöja din användarupplevelse på denna webbplats. Läs mer   Godkänn