Veckans horoskop, måndag till torsdag

- Generella astroinfluenser som gäller för alla stjärntecken

På måndag väntar en ovanlig och kraftfull månförmörkelse och sedan vitaliserande fullmåne i Tvillingens tecken. På tisdag inleds en period där det blir extra viktigt att stå för det som känns rätt. På onsdag kan spännande idéer eller upplevelser visa sig. Mer kommer snart! Läs hela

Följ oss på Facebook

Så passar stjärntecken ihop!

Vill du veta hur just du passar ihop med andra stjärntecken? Kommer du och din date överens och finns det någon framtid för er som par och hur skulle en date bli just nu?
Självklart är det helt gratis!

Personligt horoskop

Ställ ditt horoskop här på Astroguide.se! Horoskopet visar alla dina tecken i zodiaken och beskriver innebörden och vad de betyder för dig.

Veckans horoskop, måndag till torsdag, vecka 13 - 2020

Måndag den 23 mars 2020
På måndag slår sig den drivna Mars samman med den intensiva Pluto. Detta kan få dig att vilja tvinga på andra din vilja eller så brinner du extra mycket för något som ligger dig varmt om hjärtat. Energin kan skänka nya idéer men den kan också göra att du upplever att andra bestämmer saker över huvudet på dig vilket kan skapa en del ilska och frustration. .
Se endast dagens horoskop


Tisdag den 24 mars 2020
På tisdag väntar sedan en nymåne i den ivriga Vädurens tecken, detta kan ge chans till en ny början eller så får du modet att följa ditt eget hjärta. Effekten kanske inte kommer omedelbart utan det du gör nu når sin fulla potential om ett par veckor.
Se endast dagens horoskop


Onsdag den 25 mars 2020
Även onsdag kommer påverkas starkt av den ivriga Vädursenergin då både solen och månen är i vädurens tecken. Något banbrytande kan visa sig eller så får du styrka att steppa upp och klara mer än vad du tror.
Se endast dagens horoskop


Torsdag den 26 mars 2020
När månen sedan går över i den harmoniska Oxens tecken på torsdag kommer hälsa och livsstil stå i fokus, kanske får du möjlighet att göra något som ger dig själsro eller så får du ett besked som påverkar din hälsa/livsstil. Energin kan överlag påverka vård och sjukvård så det kan också vara ett besked från myndigheterna.
Se endast dagens horoskop


@AstroguideSeSe tidigare horoskop

Astronotiser

Superfullmåne den 19 februari 2019

2019-02-18

Tisdagen den 19 februari väntar årets andra av tre superfullmånar. En superfullmåne är upp till 14 procent större än normalt och dessutom ca 15-30% mer lysande. Denna superfullmåne är precis som den förra superfullmånen i Jungfruns produktiva tecken. Svensk tid ses den som allra bäst 16:45.

Superfullmåne den 21 januari 2019

2019-01-21

Den 21 januari väntar en superfullmåne och dessutom blodmåne i Jungfruns produktiva tecken. Att den är en blodmånen kommer förutom att den är extra stor även innebära att den är blodröd. Svensk tid kan den bäst ses mellan kl 03.36 fram till klockan 08.48 på morgonen den 21 januari.

Missa inte seklets längsta blodmåne den 27 juli 2018

2018-07-25

På fredag den 27/7 väntar en spektakulär månförmörkelse och blodmåne dvs. månen kommer få ett nästan blodrött sken då bara rött och orange ljus kan passera genom den. Blodmånen är syns bäst runt 21:30 här i Sverige och fenomenet varar i 1 timme och 43 minuter. Detta är den längsta blodmånen på över ett sekel!

Total solförmörkelse den 21 augusti 2017

2017-08-21

Den 21 augusti sker en totala solförmörkelse som syns allra bäst i USA där den redan är döpt till the Great American Eclipse. I Sverige kommer vi inte se den lika bra. Men bästa lär vara Lunneviken utanför Strömstad, eller Bastuknappen i nordligaste Värmland. Solförmörkelsen kommer vara total mellan 18:16 och 19:49 svensk tid.

Superfullmåne den 14 november 2016

2016-11-14

Den 16 november väntar en extremt stor superfullmåne i Oxens tecken. Månen har inte legat så här nära jorden sedan 1948 och det kommer dröja ända till år 2034 innan den blir lika stor som nu.

Fler notiser

Relaterade nycklord

astrobok   horoskop   bruna jord hunden   zodiaken   bokrecensioner   Year of the brown Earth Dog   kinesiskt horoskop   hundens år   månadssmycken   årshoroskop   astrosmycken   månadssten   chinese year 2018   stjärntecken   astrologiböcker  

Vi använder cookies för att förhöja din användarupplevelse på denna webbplats. Läs mer   Godkänn