Helgens horoskop, fredag till söndag

- Generella astroinfluenser som gäller för alla stjärntecken

På fredag avvakta med beslut och ta en välbehövlig paus. På lördag väntar en lyckosam fullmåne och månförmörkelse i Stenbockens produktiva tecken. På söndag är du produktiv och beslutsam. Läs hela

Följ oss på Facebook

Så passar stjärntecken ihop!

Vill du veta hur just du passar ihop med andra stjärntecken? Kommer du och din date överens och finns det någon framtid för er som par och hur skulle en date bli just nu?
Självklart är det helt gratis!

Personligt horoskop

Ställ ditt horoskop här på Astroguide.se! Horoskopet visar alla dina tecken i zodiaken och beskriver innebörden och vad de betyder för dig.

Veckans horoskop, måndag till torsdag, vecka 13 - 2018

Måndag den 26 mars 2018
Nu går månen över i den färgstarka och kreativa Lejonets tecken. Detta ökar ditt självförtroende och ditt humör. När Lejonmånen sedan fram på dagen slår sig samman med den ivriga Vädurssolen skapas en fin energi som gör det lätt att hålla igång och nå i mål. Energin hjälper dig också vara på rätt plats vid rätt tidpunkt..
Se endast dagens horoskop


Tisdag den 27 mars 2018
Den kreativa Lejonmånen ställer sig idag i en fin trine till kommunikatörsplaneten Merkurius. Detta låter dig visa dig från din bästa sida och gör det enkelt att på ett tydligt och målande sätt kunna förmedla vad du vill att andra skall veta. Energin förstärker all kommunikation på ett positivt sätt samt underlättar för alla typer av planer eller idéer. Resor och resplaner gynnas också.
Se endast dagens horoskop


Onsdag den 28 mars 2018
Idag ställer sig den utryckfulla Lejonmånen i en fin trine till den innovativa Uranus detta skänker entusiasm och uppmuntran och ger chans att prova på nya saker. Riktigt bra idéer kan komma till dig nu och ett spännande äventyr kan visa sig. Sent på kvällen går månen över i den produktiva Jungfruns tecken vilket hjälper dig bli mer grundlig och uppmärksam. Hälsan och ditt eget välmående blir också mer viktigt under denna influens.
Se endast dagens horoskop


Torsdag den 29 mars 2018
På skärtorsdagen hamnar den ivriga Vädurssolen i kvadrat med en stillastående Saturnus. Detta kan få dig att bli pessimistisk eller dra förhastade slutsatser. Du kan också bli osäker på ditt mål eller om du gör rätt. Håll ut, skönare energi kommer in till kvällen då den produktiva Jungfrumånen slår sig samman med den passionerade Pluto. Detta skänker förnyad styrka till både kropp och själ. Ditt självförtroende ökar liksom din övertygelse.
Se endast dagens horoskop


@AstroguideSeSe tidigare horoskop

Astronotiser

Superfullmåne den 19 februari 2019

2019-02-18

Tisdagen den 19 februari väntar årets andra av tre superfullmånar. En superfullmåne är upp till 14 procent större än normalt och dessutom ca 15-30% mer lysande. Denna superfullmåne är precis som den förra superfullmånen i Jungfruns produktiva tecken. Svensk tid ses den som allra bäst 16:45.

Superfullmåne den 21 januari 2019

2019-01-21

Den 21 januari väntar en superfullmåne och dessutom blodmåne i Jungfruns produktiva tecken. Att den är en blodmånen kommer förutom att den är extra stor även innebära att den är blodröd. Svensk tid kan den bäst ses mellan kl 03.36 fram till klockan 08.48 på morgonen den 21 januari.

Missa inte seklets längsta blodmåne den 27 juli 2018

2018-07-25

På fredag den 27/7 väntar en spektakulär månförmörkelse och blodmåne dvs. månen kommer få ett nästan blodrött sken då bara rött och orange ljus kan passera genom den. Blodmånen är syns bäst runt 21:30 här i Sverige och fenomenet varar i 1 timme och 43 minuter. Detta är den längsta blodmånen på över ett sekel!

Total solförmörkelse den 21 augusti 2017

2017-08-21

Den 21 augusti sker en totala solförmörkelse som syns allra bäst i USA där den redan är döpt till the Great American Eclipse. I Sverige kommer vi inte se den lika bra. Men bästa lär vara Lunneviken utanför Strömstad, eller Bastuknappen i nordligaste Värmland. Solförmörkelsen kommer vara total mellan 18:16 och 19:49 svensk tid.

Superfullmåne den 14 november 2016

2016-11-14

Den 16 november väntar en extremt stor superfullmåne i Oxens tecken. Månen har inte legat så här nära jorden sedan 1948 och det kommer dröja ända till år 2034 innan den blir lika stor som nu.

Fler notiser

Relaterade nycklord

astrosmycken   bokrecensioner   astrologiböcker   bruna jord hunden   årshoroskop   hundens år   horoskop   kinesiskt horoskop   chinese year 2018   astrobok   zodiaken   månadssmycken   månadssten   stjärntecken   Year of the brown Earth Dog  

Vi använder cookies för att förhöja din användarupplevelse på denna webbplats. Läs mer   Godkänn