Helgens horoskop, fredag till söndag

- Generella astroinfluenser som gäller för alla stjärntecken

På fredag avvakta med beslut och ta en välbehövlig paus. På lördag väntar en lyckosam fullmåne och månförmörkelse i Stenbockens produktiva tecken. På söndag är du produktiv och beslutsam. Läs hela

Följ oss på Facebook

Så passar stjärntecken ihop!

Vill du veta hur just du passar ihop med andra stjärntecken? Kommer du och din date överens och finns det någon framtid för er som par och hur skulle en date bli just nu?
Självklart är det helt gratis!

Personligt horoskop

Ställ ditt horoskop här på Astroguide.se! Horoskopet visar alla dina tecken i zodiaken och beskriver innebörden och vad de betyder för dig.

Veckans horoskop, måndag till torsdag, vecka 11 - 2018

Måndag den 12 mars 2018
Den produktiva Stenbocksmånen ställer sig idag i en fin vinkel till lyckoplaneten Jupiter. Detta gör det enklare att måbra och du får uppmuntran och driv att gå vidare på ett bra sätt med sådant du vill få gjort. Se bara upp för en oberäknelig Uranus som runt lunchtid kan orsaka tillfälliga störningar, frustration eller oförutsedda händelser. .
Se endast dagens horoskop


Tisdag den 13 mars 2018
Nu står Månen i den uppfinningsrika Vattumannens tecken. Detta hjälper dig tänka utanför boxen och stärker din originalitet och idérikedom. Men morgonen kan ändå börja lite avigt då kärleksplaneten Venus hamnar på kant med den stillastående Saturnus. Detta kan orsaka besvikelse eller en kallare känsla i dina relationer. Det är också lätt att klanka ner, klaga eller vara allmänt negativ under denna influens. Men till lunch blir det betydligt bättre när Venus istället slår sig samman med Vattumanmånen i en fin sextil. Nu blir det betydligt varmare och trevligare känsla i alla former av relationer eller samverkan med andra. Vänskap stärks och utvecklas och det är överlag lätt att socialisera eller interagera med andra.
Se endast dagens horoskop


Onsdag den 14 mars 2018
Idag hamnar den excentriska vattumanmånen på kant med en expansiv Jupiter detta kan skapa en orolig eller stressig känsla. Energin kan lätt få dig att gå för långt eller bli för intensiv. Det är också lätt hänt att spendera onödiga pengar under denna influens så var lite extra uppmärksam på vad du spenderar nu så du inte köper på dig något onödigt. Folk blir lätt fanatiska under denna influens så försök undvika att dras med i deras uppskruvade tempo tills energin lugnar ner sig fram på kvällen.
Se endast dagens horoskop


Torsdag den 15 mars 2018
Nu går Månen över i den fantasifulla Fiskarnas tecken. Detta ökar din kreativitet och gör dig mer uppmärksam och lyhörd för omgivningen. När Fiskenmånen dessutom slår sig samman med den stabiliserande Saturnus skapas en mycket stärkande energi som hjälper dig vara uthålligt och lösa allt på ett genomtänkt och långsiktigt bra sätt. Det finns nu chans till framsteg och produktiva arbetsinsatser.
Se endast dagens horoskop


@AstroguideSeSe tidigare horoskop

Astronotiser

Superfullmåne den 19 februari 2019

2019-02-18

Tisdagen den 19 februari väntar årets andra av tre superfullmånar. En superfullmåne är upp till 14 procent större än normalt och dessutom ca 15-30% mer lysande. Denna superfullmåne är precis som den förra superfullmånen i Jungfruns produktiva tecken. Svensk tid ses den som allra bäst 16:45.

Superfullmåne den 21 januari 2019

2019-01-21

Den 21 januari väntar en superfullmåne och dessutom blodmåne i Jungfruns produktiva tecken. Att den är en blodmånen kommer förutom att den är extra stor även innebära att den är blodröd. Svensk tid kan den bäst ses mellan kl 03.36 fram till klockan 08.48 på morgonen den 21 januari.

Missa inte seklets längsta blodmåne den 27 juli 2018

2018-07-25

På fredag den 27/7 väntar en spektakulär månförmörkelse och blodmåne dvs. månen kommer få ett nästan blodrött sken då bara rött och orange ljus kan passera genom den. Blodmånen är syns bäst runt 21:30 här i Sverige och fenomenet varar i 1 timme och 43 minuter. Detta är den längsta blodmånen på över ett sekel!

Total solförmörkelse den 21 augusti 2017

2017-08-21

Den 21 augusti sker en totala solförmörkelse som syns allra bäst i USA där den redan är döpt till the Great American Eclipse. I Sverige kommer vi inte se den lika bra. Men bästa lär vara Lunneviken utanför Strömstad, eller Bastuknappen i nordligaste Värmland. Solförmörkelsen kommer vara total mellan 18:16 och 19:49 svensk tid.

Superfullmåne den 14 november 2016

2016-11-14

Den 16 november väntar en extremt stor superfullmåne i Oxens tecken. Månen har inte legat så här nära jorden sedan 1948 och det kommer dröja ända till år 2034 innan den blir lika stor som nu.

Fler notiser

Relaterade nycklord

bruna jord hunden   årshoroskop   hundens år   bokrecensioner   chinese year 2018   stjärntecken   horoskop   zodiaken   astrobok   astrologiböcker   Year of the brown Earth Dog   månadssten   kinesiskt horoskop   astrosmycken   månadssmycken  

Vi använder cookies för att förhöja din användarupplevelse på denna webbplats. Läs mer   Godkänn