Veckans horoskop, måndag till torsdag

- Generella astroinfluenser som gäller för alla stjärntecken

På måndag är du produktiv och turen är med dig på eftermiddagen. På tisdag tänker du positivt och en period av innovativa lösningar och nya möjligheter inleds. Mer kommer snart! Läs hela

Följ oss på Facebook

Så passar stjärntecken ihop!

Vill du veta hur just du passar ihop med andra stjärntecken? Kommer du och din date överens och finns det någon framtid för er som par och hur skulle en date bli just nu?
Självklart är det helt gratis!

Personligt horoskop

Ställ ditt horoskop här på Astroguide.se! Horoskopet visar alla dina tecken i zodiaken och beskriver innebörden och vad de betyder för dig.

Helgens horoskop, fredag till söndag, vecka 48 - 2020

Fredag den 27 november 2020
På fredag hamnar kärleksplaneten Venus som just nu står i den passionerade Skorpionens tecken i opposition med den innovativa Uranus som står i Oxens praktiska tecken. Detta kan tvinga dig att göra saker på ett nytt sätt eller att förändra något. Det kan kännas svårt eller jobbigt att göra dessa förändringar men på sikt kommer det bli bra och det finns stora chanser till framsteg och vinst om vi vågar lite på att förändring eller nya sätt är det bästa. .
Se endast dagens horoskop


Lördag den 28 november 2020
Idag vänder den andliga och drömmande Neptunus framåt igen i sitt hemtecken den fantasifulla fiskarnas tecken. Detta skapar en period som främjar alla former av kreativt arbete och också stärker din mediala förmåga. Det finns nu stora möjligheter att få ett genombrott i projekt eller idéer som legat på sparlåga. Nya visioner, konstnärliga skapelser eller en dröm som går i uppfyllelse kan också ske den närmsta tiden. Energin är dessutom perfekt för att bryta olika former av negativt beroende och nå en bättre själslig balans. Förlåtelse för något är också möjlig nu.
Se endast dagens horoskop


Söndag den 29 november 2020
Nu går månen över i den glada och nyfikna Tvillingens tecken. Detta kommer göra dig snabbare i både tanke och handling. Du blir också extra social och har lättare att hålla många bollar i luften. Ett äventyr eller ett spännande meddelande kan också komma till dig idag.
Se endast dagens horoskop


@AstroguideSeSe tidigare horoskop

Astronotiser

Superfullmåne den 19 februari 2019

2019-02-18

Tisdagen den 19 februari väntar årets andra av tre superfullmånar. En superfullmåne är upp till 14 procent större än normalt och dessutom ca 15-30% mer lysande. Denna superfullmåne är precis som den förra superfullmånen i Jungfruns produktiva tecken. Svensk tid ses den som allra bäst 16:45.

Superfullmåne den 21 januari 2019

2019-01-21

Den 21 januari väntar en superfullmåne och dessutom blodmåne i Jungfruns produktiva tecken. Att den är en blodmånen kommer förutom att den är extra stor även innebära att den är blodröd. Svensk tid kan den bäst ses mellan kl 03.36 fram till klockan 08.48 på morgonen den 21 januari.

Missa inte seklets längsta blodmåne den 27 juli 2018

2018-07-25

På fredag den 27/7 väntar en spektakulär månförmörkelse och blodmåne dvs. månen kommer få ett nästan blodrött sken då bara rött och orange ljus kan passera genom den. Blodmånen är syns bäst runt 21:30 här i Sverige och fenomenet varar i 1 timme och 43 minuter. Detta är den längsta blodmånen på över ett sekel!

Total solförmörkelse den 21 augusti 2017

2017-08-21

Den 21 augusti sker en totala solförmörkelse som syns allra bäst i USA där den redan är döpt till the Great American Eclipse. I Sverige kommer vi inte se den lika bra. Men bästa lär vara Lunneviken utanför Strömstad, eller Bastuknappen i nordligaste Värmland. Solförmörkelsen kommer vara total mellan 18:16 och 19:49 svensk tid.

Superfullmåne den 14 november 2016

2016-11-14

Den 16 november väntar en extremt stor superfullmåne i Oxens tecken. Månen har inte legat så här nära jorden sedan 1948 och det kommer dröja ända till år 2034 innan den blir lika stor som nu.

Fler notiser

Relaterade nycklord

kinesiskt horoskop   astrologiböcker   hundens år   bokrecensioner   Year of the brown Earth Dog   bruna jord hunden   zodiaken   månadssten   horoskop   astrobok   årshoroskop   månadssmycken   astrosmycken   stjärntecken   chinese year 2018  

Vi använder cookies för att förhöja din användarupplevelse på denna webbplats. Läs mer   Godkänn