Veckans horoskop, måndag till torsdag

- Generella astroinfluenser som gäller för alla stjärntecken

På måndag väntar en ovanlig och kraftfull månförmörkelse och sedan vitaliserande fullmåne i Tvillingens tecken. På tisdag inleds en period där det blir extra viktigt att stå för det som känns rätt. På onsdag kan spännande idéer eller upplevelser visa sig. Mer kommer snart! Läs hela

Följ oss på Facebook

Så passar stjärntecken ihop!

Vill du veta hur just du passar ihop med andra stjärntecken? Kommer du och din date överens och finns det någon framtid för er som par och hur skulle en date bli just nu?
Självklart är det helt gratis!

Personligt horoskop

Ställ ditt horoskop här på Astroguide.se! Horoskopet visar alla dina tecken i zodiaken och beskriver innebörden och vad de betyder för dig.

Helgens horoskop, fredag till söndag, vecka 47 - 2020

Fredag den 20 november 2020
Den uppfinningsrika Vattumanmånen hamnar idag i kvadrat med den oberäkneliga Uranus och kommunikatörsplaneten Merkurius. Detta kan skapa plötsliga eller oväntade händelser speciellt kopplat till kommunikation såsom ett oväntat mail eller telefonsamtal. Energin kan också få saker eller personer från det förflutna att dyka upp så bli inte förvånad om du stöter på en gammal vän eller annan person från förr idag. Fram på kvällen slår Vattumanmånen sig sedan samman med den drivna Mars. Detta skapar en glad och energisk stämning som hjälper dig att glömma alla sorger och bekymmer. Du blir också modigare och kan ta för dig av livets goda..
Se endast dagens horoskop


Lördag den 21 november 2020
Idag kommer kärleksplaneten Venus påbörja en bana i skorpionens passionerade tecken för ett besök som varar fram till den 15/12. Detta kommer intensifiera dina relationer och det blir lite av en allt eller inget effekt under denna period, när det kommer till kärlek och vad vi vill ha av en partner. Dina känslor kan också bli lite djupare under denna influens.
Se endast dagens horoskop


Söndag den 22 november 2020
Nu står solen i den utåtriktade Skyttens tecken samtidigt som månen gått över i den fantasifulla Fiskarnas tecken. Detta skapar en lättsam, kreativ och glad energi som ger riktigt goda chanser till nya möjligheter, spännande projekt och en hel del nöje och glädje.
Se endast dagens horoskop


Måndag den 23 november 2020
Idag hamnar den fantasifulla Fiskenmånen i en fin trine till först kommunikatörsplaneten Merkurius och sedan till sin hemplanet den andliga Neptunus. Detta ökar kreativiteten och gör det lättare att vara mer uttrycksfull i din kommunikation. Andliga budskap kan visa sig idag eller så kommer du på något som kan hjälpa dig förverkliga en dröm.
Se endast dagens horoskop


@AstroguideSeSe tidigare horoskop

Astronotiser

Superfullmåne den 19 februari 2019

2019-02-18

Tisdagen den 19 februari väntar årets andra av tre superfullmånar. En superfullmåne är upp till 14 procent större än normalt och dessutom ca 15-30% mer lysande. Denna superfullmåne är precis som den förra superfullmånen i Jungfruns produktiva tecken. Svensk tid ses den som allra bäst 16:45.

Superfullmåne den 21 januari 2019

2019-01-21

Den 21 januari väntar en superfullmåne och dessutom blodmåne i Jungfruns produktiva tecken. Att den är en blodmånen kommer förutom att den är extra stor även innebära att den är blodröd. Svensk tid kan den bäst ses mellan kl 03.36 fram till klockan 08.48 på morgonen den 21 januari.

Missa inte seklets längsta blodmåne den 27 juli 2018

2018-07-25

På fredag den 27/7 väntar en spektakulär månförmörkelse och blodmåne dvs. månen kommer få ett nästan blodrött sken då bara rött och orange ljus kan passera genom den. Blodmånen är syns bäst runt 21:30 här i Sverige och fenomenet varar i 1 timme och 43 minuter. Detta är den längsta blodmånen på över ett sekel!

Total solförmörkelse den 21 augusti 2017

2017-08-21

Den 21 augusti sker en totala solförmörkelse som syns allra bäst i USA där den redan är döpt till the Great American Eclipse. I Sverige kommer vi inte se den lika bra. Men bästa lär vara Lunneviken utanför Strömstad, eller Bastuknappen i nordligaste Värmland. Solförmörkelsen kommer vara total mellan 18:16 och 19:49 svensk tid.

Superfullmåne den 14 november 2016

2016-11-14

Den 16 november väntar en extremt stor superfullmåne i Oxens tecken. Månen har inte legat så här nära jorden sedan 1948 och det kommer dröja ända till år 2034 innan den blir lika stor som nu.

Fler notiser

Relaterade nycklord

årshoroskop   stjärntecken   Year of the brown Earth Dog   månadssten   kinesiskt horoskop   horoskop   astrologiböcker   bruna jord hunden   chinese year 2018   astrobok   bokrecensioner   astrosmycken   zodiaken   hundens år   månadssmycken  

Vi använder cookies för att förhöja din användarupplevelse på denna webbplats. Läs mer   Godkänn