Veckans horoskop, måndag till torsdag

- Generella astroinfluenser som gäller för alla stjärntecken

På måndag väntar en ovanlig och kraftfull månförmörkelse och sedan vitaliserande fullmåne i Tvillingens tecken. På tisdag inleds en period där det blir extra viktigt att stå för det som känns rätt. På onsdag kan spännande idéer eller upplevelser visa sig. Mer kommer snart! Läs hela

Följ oss på Facebook

Så passar stjärntecken ihop!

Vill du veta hur just du passar ihop med andra stjärntecken? Kommer du och din date överens och finns det någon framtid för er som par och hur skulle en date bli just nu?
Självklart är det helt gratis!

Personligt horoskop

Ställ ditt horoskop här på Astroguide.se! Horoskopet visar alla dina tecken i zodiaken och beskriver innebörden och vad de betyder för dig.

Helgens horoskop, fredag till söndag, vecka 44 - 2020

Fredag den 30 oktober 2020
På allhelgonaafton står månen i den harmoniska Oxens tecken. Men då månen hamnar i kvadrat med en impulsiv Pluto idag kan det lätt gå överstyr både vad gäller känslorna eller agerandet. Försök att inte ta känslomässiga beslut under denna influens utan försök att tänka efter om det verkligen är logiskt eller förnuftigt. Detta blir extra viktigt då Oxenmånen dessutom motsätter sig kommunikatörsplanteten Merkurius efter lunch. Energin som skapas idag ger dock goda chanser att lära känna dig själv eller dina verkliga känslor om du vänder den inåt istället för att vara utåtagerande..
Se endast dagens horoskop


Lördag den 31 oktober 2020
Idag på allhelgonadagen väntar en nästintill magisk fullmåne i Oxens sensuella tecken. Energin skänker möjlighet att släppa allt som vi inte behöver längre, den stärker den fysiska kärleken och helar vår kropp. Den ger också tillfälle att sätta gränser. Energin kan med fördel användas för att påbörja eller planera något som kan få en dröm att slå in.
Se endast dagens horoskop


Söndag den 1 november 2020
På söndag känner vi fortfarande av effekterna av nattens Oxen fullmåne. Energin är perfekt för att vara ute och njuta av naturen eller göra andra trevliga och livsbejakande aktiviteter som just du tycker om. Kreativiteten är extra hög nu och det mesta kan göras utan stress och krav under denna fina energi.
Se endast dagens horoskop


@AstroguideSeSe tidigare horoskop

Astronotiser

Superfullmåne den 19 februari 2019

2019-02-18

Tisdagen den 19 februari väntar årets andra av tre superfullmånar. En superfullmåne är upp till 14 procent större än normalt och dessutom ca 15-30% mer lysande. Denna superfullmåne är precis som den förra superfullmånen i Jungfruns produktiva tecken. Svensk tid ses den som allra bäst 16:45.

Superfullmåne den 21 januari 2019

2019-01-21

Den 21 januari väntar en superfullmåne och dessutom blodmåne i Jungfruns produktiva tecken. Att den är en blodmånen kommer förutom att den är extra stor även innebära att den är blodröd. Svensk tid kan den bäst ses mellan kl 03.36 fram till klockan 08.48 på morgonen den 21 januari.

Missa inte seklets längsta blodmåne den 27 juli 2018

2018-07-25

På fredag den 27/7 väntar en spektakulär månförmörkelse och blodmåne dvs. månen kommer få ett nästan blodrött sken då bara rött och orange ljus kan passera genom den. Blodmånen är syns bäst runt 21:30 här i Sverige och fenomenet varar i 1 timme och 43 minuter. Detta är den längsta blodmånen på över ett sekel!

Total solförmörkelse den 21 augusti 2017

2017-08-21

Den 21 augusti sker en totala solförmörkelse som syns allra bäst i USA där den redan är döpt till the Great American Eclipse. I Sverige kommer vi inte se den lika bra. Men bästa lär vara Lunneviken utanför Strömstad, eller Bastuknappen i nordligaste Värmland. Solförmörkelsen kommer vara total mellan 18:16 och 19:49 svensk tid.

Superfullmåne den 14 november 2016

2016-11-14

Den 16 november väntar en extremt stor superfullmåne i Oxens tecken. Månen har inte legat så här nära jorden sedan 1948 och det kommer dröja ända till år 2034 innan den blir lika stor som nu.

Fler notiser

Relaterade nycklord

månadssten   Year of the brown Earth Dog   kinesiskt horoskop   horoskop   bokrecensioner   astrobok   månadssmycken   astrosmycken   hundens år   årshoroskop   zodiaken   stjärntecken   astrologiböcker   chinese year 2018   bruna jord hunden  

Vi använder cookies för att förhöja din användarupplevelse på denna webbplats. Läs mer   Godkänn