Helgens horoskop, fredag till söndag

- Generella astroinfluenser som gäller för alla stjärntecken

På fredag kan du behöva förändra något för att vinna något. På lördag inleds en period som ökar kreativiteten och din mediala förmåga. På söndag är du glad och något spännande kan visa sig. Läs hela

Följ oss på Facebook

Så passar stjärntecken ihop!

Vill du veta hur just du passar ihop med andra stjärntecken? Kommer du och din date överens och finns det någon framtid för er som par och hur skulle en date bli just nu?
Självklart är det helt gratis!

Personligt horoskop

Ställ ditt horoskop här på Astroguide.se! Horoskopet visar alla dina tecken i zodiaken och beskriver innebörden och vad de betyder för dig.

Helgens horoskop, fredag till söndag, vecka 42 - 2020

Fredag den 16 oktober 2020
På fredag väntar en vitaliserande nymåne i Vågens dualistiska tecken. Detta ger chans till nystart eller nya möjligheter eller nystarter med sådant som rör dig på ett personligt plan såsom dina personliga relationer. Det blir också lättare att se saker och ting från bådas sidor. Vågennymånen är också oerhört kreativ och skänker lite extra guldkant samt livsnjutning. .
Se endast dagens horoskop


Lördag den 17 oktober 2020
Nu går månen över i den passionerade och hemlighetsfulla Skorpionens tecken, vilket får dina känslor att djupna och dina tankar att bli mer intensiva. Men när månen fram på eftermiddagen hamnar på kant med en oberäknelig Uranus kan du lätt överreagera eller agera udda eller impulsivt. När Skorpion månen därefter dessutom hamnar på kant med kommunikatörsplaneten Merkurius kan en groda eller två lätt hoppa ur munnen på dig.
Se endast dagens horoskop


Söndag den 18 oktober 2020
På söndag hamnar kärleksplaneten Venus mitt emot en drömmande Neptunus. Detta skapar visserligen en hel del romantik och chanser till kärlek men det är lätt att under denna influens dras med och känna sig mer förälskad eller förtjust i något än vad du egentligen är. Rätt hanterad är det dock en mysig och snäll energi även om det realistiska tänkandet lyser med sin frånvaro.
Se endast dagens horoskop


@AstroguideSeSe tidigare horoskop

Astronotiser

Superfullmåne den 19 februari 2019

2019-02-18

Tisdagen den 19 februari väntar årets andra av tre superfullmånar. En superfullmåne är upp till 14 procent större än normalt och dessutom ca 15-30% mer lysande. Denna superfullmåne är precis som den förra superfullmånen i Jungfruns produktiva tecken. Svensk tid ses den som allra bäst 16:45.

Superfullmåne den 21 januari 2019

2019-01-21

Den 21 januari väntar en superfullmåne och dessutom blodmåne i Jungfruns produktiva tecken. Att den är en blodmånen kommer förutom att den är extra stor även innebära att den är blodröd. Svensk tid kan den bäst ses mellan kl 03.36 fram till klockan 08.48 på morgonen den 21 januari.

Missa inte seklets längsta blodmåne den 27 juli 2018

2018-07-25

På fredag den 27/7 väntar en spektakulär månförmörkelse och blodmåne dvs. månen kommer få ett nästan blodrött sken då bara rött och orange ljus kan passera genom den. Blodmånen är syns bäst runt 21:30 här i Sverige och fenomenet varar i 1 timme och 43 minuter. Detta är den längsta blodmånen på över ett sekel!

Total solförmörkelse den 21 augusti 2017

2017-08-21

Den 21 augusti sker en totala solförmörkelse som syns allra bäst i USA där den redan är döpt till the Great American Eclipse. I Sverige kommer vi inte se den lika bra. Men bästa lär vara Lunneviken utanför Strömstad, eller Bastuknappen i nordligaste Värmland. Solförmörkelsen kommer vara total mellan 18:16 och 19:49 svensk tid.

Superfullmåne den 14 november 2016

2016-11-14

Den 16 november väntar en extremt stor superfullmåne i Oxens tecken. Månen har inte legat så här nära jorden sedan 1948 och det kommer dröja ända till år 2034 innan den blir lika stor som nu.

Fler notiser

Relaterade nycklord

Year of the brown Earth Dog   månadssmycken   kinesiskt horoskop   årshoroskop   chinese year 2018   hundens år   bokrecensioner   horoskop   bruna jord hunden   astrosmycken   astrobok   månadssten   stjärntecken   zodiaken   astrologiböcker  

Vi använder cookies för att förhöja din användarupplevelse på denna webbplats. Läs mer   Godkänn