Följ oss på Facebook

Så passar stjärntecken ihop!

Vill du veta hur just du passar ihop med andra stjärntecken? Kommer du och din date överens och finns det någon framtid för er som par och hur skulle en date bli just nu?
Självklart är det helt gratis!

Personligt horoskop

Ställ ditt horoskop här på Astroguide.se! Horoskopet visar alla dina tecken i zodiaken och beskriver innebörden och vad de betyder för dig.

Helgens horoskop, fredag till söndag, vecka 42 - 2017

Fredag den 20 oktober 2017
Nu står månen i den passionerade Skorpionens tecken vilket gör dig mer utforskande och viljestark. När Skorpionmånen dessutom slår sig samman med kommunikatörsplaneten Merkurius skapas en energi som skänker snabba tankar och riktigt tänkvärda och bra idéer. Det är nu extra lätt att förmedla känslor och vara mer uttrycksfull..
Se endast dagens horoskop


Lördag den 21 oktober 2017
Den passionerade Skorpionmånen ställer sig idag i en mycket fin sextil till den lika passionerade Pluto. Detta skänker styrka och mod samt gör dig mycket mer fokuserad än vanligt. Överlag är det mesta enkelt under denna influens och det mesta flödar i en positiv riktning under denna härliga energi.
Se endast dagens horoskop


Söndag den 22 oktober 2017
Nu går månen över i den lättsamma och positiva Skyttens tecken. Din förmåga att se bortom eventuella hinder och problem ökar och du blir mer optimistisk. När Skyttenmånen dessutom slår samman med den drivna Mars får du extra energi till vad du än tar dig för men speciellt till fysiska ansträngningar. Du har nu också möjlighet att avancera eller nå framgång med något.
Se endast dagens horoskop


@AstroguideSeSe tidigare horoskop

Astronotiser

Total solförmörkelse den 21 augusti 2017

2017-08-21

Den 21 augusti sker en totala solförmörkelse som syns allra bäst i USA där den redan är döpt till the Great American Eclipse. I Sverige kommer vi inte se den lika bra. Men bästa lär vara Lunneviken utanför Strömstad, eller Bastuknappen i nordligaste Värmland. Solförmörkelsen kommer vara total mellan 18:16 och 19:49 svensk tid.

Superfullmåne den 14 november 2016

2016-11-14

Den 16 november väntar en extremt stor superfullmåne i Oxens tecken. Månen har inte legat så här nära jorden sedan 1948 och det kommer dröja ända till år 2034 innan den blir lika stor som nu.

Blodmånen den 8:e oktober 2014, den andra av fyra i en såkallad tetrad.

2014-10-07

På onsdag den 8:e oktober 2014 väntar en mycket speciell händelse då en så kallad blodmåne visar sig i samband med fullmånen. En blodmåne uppstår då en fullständig månförmörkelse färgar månen blodröd. Månförmörkelsen är denna gång fullständig mellan 12:27 och 14:32. Detta är den andra av fyra fullmånar i en serie som är blodmånar vilket kallas en tetrad. En blodmåne inträffar ungefär en gång vartannat år och det är mycket ovanligt med fyra blodmånar på ett och ett halvt år vilket sker nu.

Superfullmåne - 9 September 2014

2014-09-08

Natten mellan måndag och tisdag, närmare bestämt vid 03:38 den 9/9 väntar en extra ljusstark så kallad superfullmåne i Fiskarnas tecken.

Osynlig nymåne Maj 2014

2014-05-26

På onsdagen den 28:e maj är det dags för en nymåne, men den kommer inte vara synlig på den dagen då den ligger för nära solen. istället kan man se den som en smal halvmåne i öster ungefär 1-2 dagar innan det är hel nymåne.

Fler notiser

Relaterade nycklord

astrobok   månadssmycken   chinese year 2018   stjärntecken   zodiaken   månadssten   årshoroskop   horoskop   Year of the brown Earth Dog   hundens år   astrosmycken   bokrecensioner   kinesiskt horoskop   bruna jord hunden   astrologiböcker  

Vi använder cookies för att förhöja din användarupplevelse på denna webbplats. Läs mer   Godkänn