Följ oss på Facebook

Så passar stjärntecken ihop!

Vill du veta hur just du passar ihop med andra stjärntecken? Kommer du och din date överens och finns det någon framtid för er som par och hur skulle en date bli just nu?
Självklart är det helt gratis!

Personligt horoskop

Ställ ditt horoskop här på Astroguide.se! Horoskopet visar alla dina tecken i zodiaken och beskriver innebörden och vad de betyder för dig.

Helgens horoskop, fredag till söndag, vecka 41 - 2017

Fredag den 13 oktober 2017
Nu går månen över i den glada och kreativa lejonets tecken. Detta gör dig mer självsäker och ökar din förmåga att utrycka dina tankar och idéer på ett bra sätt. Allt som rör underhållning och kärlek gynnas nu. Se dock upp fram på eftermiddagen då Expansiva Jupiter hamnar på kant med lejonmånen vilket kan öka risken för olika former av bedrägerier. Det är också lätt att lägga pengar på fel saker eller att på annat spendera för mycket på för lite. Med andra ord kan fredag den 13.e bli lite av en olycksdag, i alla fall när det gäller pengar..
Se endast dagens horoskop


Lördag den 14 oktober 2017
Idag kommer kärleksplaneten Venus påbörja en bana i Vågens charmiga och diplomatiska tecken. Venus är Vågens hemplanet vilket kommer göra energin under denna period som varar fram till den 7 november extra stark. Harmonin ökar i alla former av personliga relationer och det är enklare att interagera med andra överlag. Kreativiteten ökar också och liksom samhörigheten och kärleken.
Se endast dagens horoskop


Söndag den 15 oktober 2017
Nu går månen över i den produktiva Jungfruns tecken. Detta hjälper dig se saker och ting på ett logiskt och klart sätt. Frågetecken och sådant som blivit liggande kan nu enkelt redas ut och klaras upp. När dessutom Jungfrumånen slår sig samman med lyckoplaneten Jupiter finns stora chanser till uppskattning och framgång samt välbehövlig healing för kropp och själ.
Se endast dagens horoskop


@AstroguideSeSe tidigare horoskop

Astronotiser

Missa inte seklets längsta blodmåne den 27 juli 2018

2018-07-25

På fredag den 27/7 väntar en spektakulär månförmörkelse och blodmåne dvs. månen kommer få ett nästan blodrött sken då bara rött och orange ljus kan passera genom den. Blodmånen är syns bäst runt 21:30 här i Sverige och fenomenet varar i 1 timme och 43 minuter. Detta är den längsta blodmånen på över ett sekel!

Total solförmörkelse den 21 augusti 2017

2017-08-21

Den 21 augusti sker en totala solförmörkelse som syns allra bäst i USA där den redan är döpt till the Great American Eclipse. I Sverige kommer vi inte se den lika bra. Men bästa lär vara Lunneviken utanför Strömstad, eller Bastuknappen i nordligaste Värmland. Solförmörkelsen kommer vara total mellan 18:16 och 19:49 svensk tid.

Superfullmåne den 14 november 2016

2016-11-14

Den 16 november väntar en extremt stor superfullmåne i Oxens tecken. Månen har inte legat så här nära jorden sedan 1948 och det kommer dröja ända till år 2034 innan den blir lika stor som nu.

Blodmånen den 8:e oktober 2014, den andra av fyra i en såkallad tetrad.

2014-10-07

På onsdag den 8:e oktober 2014 väntar en mycket speciell händelse då en så kallad blodmåne visar sig i samband med fullmånen. En blodmåne uppstår då en fullständig månförmörkelse färgar månen blodröd. Månförmörkelsen är denna gång fullständig mellan 12:27 och 14:32. Detta är den andra av fyra fullmånar i en serie som är blodmånar vilket kallas en tetrad. En blodmåne inträffar ungefär en gång vartannat år och det är mycket ovanligt med fyra blodmånar på ett och ett halvt år vilket sker nu.

Superfullmåne - 9 September 2014

2014-09-08

Natten mellan måndag och tisdag, närmare bestämt vid 03:38 den 9/9 väntar en extra ljusstark så kallad superfullmåne i Fiskarnas tecken.

Fler notiser

Relaterade nycklord

årshoroskop   astrobok   horoskop   astrologiböcker   hundens år   zodiaken   bruna jord hunden   stjärntecken   astrosmycken   bokrecensioner   Year of the brown Earth Dog   månadssten   chinese year 2018   kinesiskt horoskop   månadssmycken  

Vi använder cookies för att förhöja din användarupplevelse på denna webbplats. Läs mer   Godkänn