Helgens horoskop, fredag till söndag

- Generella astroinfluenser som gäller för alla stjärntecken

På fredag allahelgona afton är du impulsiv men kan få kontakt med dina verkliga känslor. På lördag allhelgonadagen väntar en magisk fullmåne i Oxens sensuella tecken. På söndag finns chans till livsnjutning och kreativitet. Läs hela

Följ oss på Facebook

Så passar stjärntecken ihop!

Vill du veta hur just du passar ihop med andra stjärntecken? Kommer du och din date överens och finns det någon framtid för er som par och hur skulle en date bli just nu?
Självklart är det helt gratis!

Personligt horoskop

Ställ ditt horoskop här på Astroguide.se! Horoskopet visar alla dina tecken i zodiaken och beskriver innebörden och vad de betyder för dig.

Helgens horoskop, fredag till söndag, vecka 39 - 2020

Fredag den 25 september 2020
Idag ställer sig den produktiva Stenbocksmånen i en fin vinkel till både lyckoplaneten Jupiter och den rebelliska Pluto. Detta kommer skapa en riktigt kraftfull energi som ökar självförtroendet och drivkraften. Energin kan ge stora chanser till givande och bra projekt eller så når du i mål med något du arbetat på. Men energin kan också lura dig att falla på målsnöret då den även är rätt oberäknelig och lite aggressiv. Försök ha ett öppet sinne och ett glatt humör så utnyttjar du den positiva sidan av energin och har goda möjligheter att lyckas med det du gör..
Se endast dagens horoskop


Lördag den 26 september 2020
På lördag går månen över i den uppfinningsrika Vattumannens tecken. Detta kommer göra dig mer nyfiken och utforskande, speciellt när månen också slår sig samman med den innovativa men oberäkneliga Uranus. Du känner dig också mer fri och öppensinnad under denna energi. Det finns nu goda chanser att nya och spännande saker kommer in i ditt liv, överraskningar sker eller så tänker du utanför dina vanliga banor och kommer på annorlunda sätt att göra någonting på.
Se endast dagens horoskop


Söndag den 27 september 2020
Idag kommer kommunikatörsplaneten Merkurius gå in i Skorpionens passionerade tecken för ett besök som varar 2 månader. Detta kommer öka på chanserna till attraktion och passion. Men det ger också tillfälle att kunna få bättre förståelse och också möjlighet sätta ord på känslor och svåra frågor på ett mycket givande sätt. Energin är överlag mycket andlig och läkande på många plan då den öppnar upp och löser sådant som varit dolda eller tyngt dig och hjälper dig förstå och känna dig själv.
Se endast dagens horoskop


@AstroguideSeSe tidigare horoskop

Astronotiser

Superfullmåne den 19 februari 2019

2019-02-18

Tisdagen den 19 februari väntar årets andra av tre superfullmånar. En superfullmåne är upp till 14 procent större än normalt och dessutom ca 15-30% mer lysande. Denna superfullmåne är precis som den förra superfullmånen i Jungfruns produktiva tecken. Svensk tid ses den som allra bäst 16:45.

Superfullmåne den 21 januari 2019

2019-01-21

Den 21 januari väntar en superfullmåne och dessutom blodmåne i Jungfruns produktiva tecken. Att den är en blodmånen kommer förutom att den är extra stor även innebära att den är blodröd. Svensk tid kan den bäst ses mellan kl 03.36 fram till klockan 08.48 på morgonen den 21 januari.

Missa inte seklets längsta blodmåne den 27 juli 2018

2018-07-25

På fredag den 27/7 väntar en spektakulär månförmörkelse och blodmåne dvs. månen kommer få ett nästan blodrött sken då bara rött och orange ljus kan passera genom den. Blodmånen är syns bäst runt 21:30 här i Sverige och fenomenet varar i 1 timme och 43 minuter. Detta är den längsta blodmånen på över ett sekel!

Total solförmörkelse den 21 augusti 2017

2017-08-21

Den 21 augusti sker en totala solförmörkelse som syns allra bäst i USA där den redan är döpt till the Great American Eclipse. I Sverige kommer vi inte se den lika bra. Men bästa lär vara Lunneviken utanför Strömstad, eller Bastuknappen i nordligaste Värmland. Solförmörkelsen kommer vara total mellan 18:16 och 19:49 svensk tid.

Superfullmåne den 14 november 2016

2016-11-14

Den 16 november väntar en extremt stor superfullmåne i Oxens tecken. Månen har inte legat så här nära jorden sedan 1948 och det kommer dröja ända till år 2034 innan den blir lika stor som nu.

Fler notiser

Relaterade nycklord

astrobok   horoskop   chinese year 2018   astrologiböcker   månadssmycken   hundens år   bokrecensioner   stjärntecken   årshoroskop   bruna jord hunden   månadssten   kinesiskt horoskop   Year of the brown Earth Dog   zodiaken   astrosmycken  

Vi använder cookies för att förhöja din användarupplevelse på denna webbplats. Läs mer   Godkänn