Följ oss på Facebook

Så passar stjärntecken ihop!

Vill du veta hur just du passar ihop med andra stjärntecken? Kommer du och din date överens och finns det någon framtid för er som par och hur skulle en date bli just nu?
Självklart är det helt gratis!

Personligt horoskop

Ställ ditt horoskop här på Astroguide.se! Horoskopet visar alla dina tecken i zodiaken och beskriver innebörden och vad de betyder för dig.

Helgens horoskop, fredag till söndag, vecka 32 - 2017

Fredag den 11 augusti 2017
Nu går Månen över i den ivriga Vädurens tecken. Detta gör dig mer aktiv och entusiastisk. Det är nu extra lätt att ta initiativ och dra igång med saker. Ditt självförtroende stärks och det finns stora chanser till en glad och rolig dag och kväll..
Se endast dagens horoskop


Lördag den 12 augusti 2017
Morgonen kan börja lite avigt då den envisa Vädursmånen hamnar i torg med den passionerade Pluto. Detta kan göra dig bossig eller överdrivet kontrollerande eller så försöker andra kontrollera dig. Det är också extra lätt att hamna i argumentationer eller stridigheter medans denna energi är igång. Men håll ut, skön och riktigt fin energi kommer in fram på eftermiddagen då Vädursmånen istället slår sig samman med den lekfulla Lejonsolen. Energin skänker positivitet till allt du tar dig för och ger stora chanser till framgång och roliga aktiviteter.
Se endast dagens horoskop


Söndag den 13 augusti 2017
Nu går månen över i den praktiska och livsnjutande Oxens tecken. Detta minskar stress och gör det lättare att prioritera vad som är viktigt att göra och vad som är mindre viktigt. Skönhet och harmoni ökar och det finns goda chanser att njuta av det goda i livet. När den kreativa Lejonsolen dessutom idag slår sig samman med en stabiliserande Saturnus får du extra uthållighet och ork att genomföra dina projekt eller aktiviteter på ett mycket givande och varaktigt sätt.
Se endast dagens horoskop


@AstroguideSeSe tidigare horoskop

Astronotiser

Total solförmörkelse den 21 augusti 2017

2017-08-21

Den 21 augusti sker en totala solförmörkelse som syns allra bäst i USA där den redan är döpt till the Great American Eclipse. I Sverige kommer vi inte se den lika bra. Men bästa lär vara Lunneviken utanför Strömstad, eller Bastuknappen i nordligaste Värmland. Solförmörkelsen kommer vara total mellan 18:16 och 19:49 svensk tid.

Superfullmåne den 14 november 2016

2016-11-14

Den 16 november väntar en extremt stor superfullmåne i Oxens tecken. Månen har inte legat så här nära jorden sedan 1948 och det kommer dröja ända till år 2034 innan den blir lika stor som nu.

Blodmånen den 8:e oktober 2014, den andra av fyra i en såkallad tetrad.

2014-10-07

På onsdag den 8:e oktober 2014 väntar en mycket speciell händelse då en så kallad blodmåne visar sig i samband med fullmånen. En blodmåne uppstår då en fullständig månförmörkelse färgar månen blodröd. Månförmörkelsen är denna gång fullständig mellan 12:27 och 14:32. Detta är den andra av fyra fullmånar i en serie som är blodmånar vilket kallas en tetrad. En blodmåne inträffar ungefär en gång vartannat år och det är mycket ovanligt med fyra blodmånar på ett och ett halvt år vilket sker nu.

Superfullmåne - 9 September 2014

2014-09-08

Natten mellan måndag och tisdag, närmare bestämt vid 03:38 den 9/9 väntar en extra ljusstark så kallad superfullmåne i Fiskarnas tecken.

Osynlig nymåne Maj 2014

2014-05-26

På onsdagen den 28:e maj är det dags för en nymåne, men den kommer inte vara synlig på den dagen då den ligger för nära solen. istället kan man se den som en smal halvmåne i öster ungefär 1-2 dagar innan det är hel nymåne.

Fler notiser

Relaterade nycklord

årshoroskop   astrosmycken   stjärntecken   astrobok   horoskop   bruna jord hunden   kinesiskt horoskop   chinese year 2018   zodiaken   hundens år   Year of the brown Earth Dog   bokrecensioner   astrologiböcker   månadssten   månadssmycken  

Vi använder cookies för att förhöja din användarupplevelse på denna webbplats. Läs mer   Godkänn