Veckans horoskop, måndag till torsdag

- Generella astroinfluenser som gäller för alla stjärntecken

På måndag väntar en omvälvande fullmåne i Vattumannens visionära tecken. På tisdag väntar fina samarbeten, kreativitet och kärlek. På onsdag kan du få hjälp att göra kärleksfulla val. På torsdag äår du kreativ och medial. Läs hela

Följ oss på Facebook

Så passar stjärntecken ihop!

Vill du veta hur just du passar ihop med andra stjärntecken? Kommer du och din date överens och finns det någon framtid för er som par och hur skulle en date bli just nu?
Självklart är det helt gratis!

Personligt horoskop

Ställ ditt horoskop här på Astroguide.se! Horoskopet visar alla dina tecken i zodiaken och beskriver innebörden och vad de betyder för dig.

Helgens horoskop, fredag till söndag, vecka 31 - 2020

Fredag den 31 juli 2020
På fredag väntar en mycket fin och helande energi då den uttrycksfulla Lejonsolen ställer sig i en fin vinkel till kometen Chirion som också kallas den sårade helaren då den ger chans att läka både på ett kollektivt och individuellt plan. När den slår sig samman med just Lejonsolen skapas en mycket kärleksfull energi som hjälper dig både läka och hitta tillbaka till glädjen och inspirationen. Aktiviteter som skapar glädje är också extra gynnsamma nu såsom dans, sång och olika ritualer.
(Under Juli månad kan dagens horoskop vara något kortare än vanligt, trevlig sommar!)
.
Se endast dagens horoskop


Lördag den 1 augusti 2020
På lördag är du extra effektiv då månen står i den produktiva Stenbockens tecken. Saker som rör ekonomi eller din karriär kan förbättras nu och det finns goda chanser att lösa det mesta som behöver göras under denna influens.
(Under Juli månad kan dagens horoskop vara något kortare än vanligt, trevlig sommar!)

Se endast dagens horoskop


Söndag den 2 augusti 2020
På söndag hamnar den uttrycksfulla Lejonsolen i en kvadrat med den oberäkneliga Uranus, detta kan skapa ett behov av att slösa pengar eller satsa på något som egentligen inte är prisvärt. Men energin ger också chans att skapa nya spännande kreationer eller början till väldigt originella och roliga projekt.
Se endast dagens horoskop


@AstroguideSeSe tidigare horoskop

Astronotiser

Superfullmåne den 19 februari 2019

2019-02-18

Tisdagen den 19 februari väntar årets andra av tre superfullmånar. En superfullmåne är upp till 14 procent större än normalt och dessutom ca 15-30% mer lysande. Denna superfullmåne är precis som den förra superfullmånen i Jungfruns produktiva tecken. Svensk tid ses den som allra bäst 16:45.

Superfullmåne den 21 januari 2019

2019-01-21

Den 21 januari väntar en superfullmåne och dessutom blodmåne i Jungfruns produktiva tecken. Att den är en blodmånen kommer förutom att den är extra stor även innebära att den är blodröd. Svensk tid kan den bäst ses mellan kl 03.36 fram till klockan 08.48 på morgonen den 21 januari.

Missa inte seklets längsta blodmåne den 27 juli 2018

2018-07-25

På fredag den 27/7 väntar en spektakulär månförmörkelse och blodmåne dvs. månen kommer få ett nästan blodrött sken då bara rött och orange ljus kan passera genom den. Blodmånen är syns bäst runt 21:30 här i Sverige och fenomenet varar i 1 timme och 43 minuter. Detta är den längsta blodmånen på över ett sekel!

Total solförmörkelse den 21 augusti 2017

2017-08-21

Den 21 augusti sker en totala solförmörkelse som syns allra bäst i USA där den redan är döpt till the Great American Eclipse. I Sverige kommer vi inte se den lika bra. Men bästa lär vara Lunneviken utanför Strömstad, eller Bastuknappen i nordligaste Värmland. Solförmörkelsen kommer vara total mellan 18:16 och 19:49 svensk tid.

Superfullmåne den 14 november 2016

2016-11-14

Den 16 november väntar en extremt stor superfullmåne i Oxens tecken. Månen har inte legat så här nära jorden sedan 1948 och det kommer dröja ända till år 2034 innan den blir lika stor som nu.

Fler notiser

Relaterade nycklord

kinesiskt horoskop   astrosmycken   årshoroskop   horoskop   bokrecensioner   astrobok   astrologiböcker   månadssten   stjärntecken   hundens år   månadssmycken   bruna jord hunden   Year of the brown Earth Dog   chinese year 2018   zodiaken  

Vi använder cookies för att förhöja din användarupplevelse på denna webbplats. Läs mer   Godkänn