Veckans horoskop, måndag till torsdag

- Generella astroinfluenser som gäller för alla stjärntecken

På måndag väntar en omvälvande fullmåne i Vattumannens visionära tecken. På tisdag väntar fina samarbeten, kreativitet och kärlek. På onsdag kan du få hjälp att göra kärleksfulla val. På torsdag äår du kreativ och medial. Läs hela

Följ oss på Facebook

Så passar stjärntecken ihop!

Vill du veta hur just du passar ihop med andra stjärntecken? Kommer du och din date överens och finns det någon framtid för er som par och hur skulle en date bli just nu?
Självklart är det helt gratis!

Personligt horoskop

Ställ ditt horoskop här på Astroguide.se! Horoskopet visar alla dina tecken i zodiaken och beskriver innebörden och vad de betyder för dig.

Helgens horoskop, fredag till söndag, vecka 27 - 2020

Fredag den 3 juli 2020
På fredag hamnar den äventyrliga Skyttenmånen i torg med den drömmande Neptunus. Detta kan skapa en viss förvirring som kan snurra till det lite för dig. Det kan också bli svårare att göra val eller veta vad man egentligen vill under denna influens. Du vill så mycket men har kanske ännu inte alla fakta eller den kompetens som krävs för att förverkliga den där drömmen eller planen just nu. Men häng inte läpp för det, ta en välbehövlig paus eller gör något kravlöst och vänta med att ta de där stora eller viktiga besluten till en annan dag så hanterar du energin bäst..
Se endast dagens horoskop


Lördag den 4 juli 2020
På lördag väntar en lyckosam fullmåne och månförmörkelse i Stenbockens produktiva tecken. Denna fullmånen är mycket gynnsam och ger goda chanser till belöningar eller framsteg, men då den även är en månförmörkelse kan sådant som varit dolt visa sig nu, speciellt sådant som gynnar dig ekonomiskt eller på annat sätt förbättrar ditt liv, så håll utkik för spännande nya möjligheter kan visa sig och det finns goda chanser till att något riktigt positivt tar sin början.
Se endast dagens horoskop


Söndag den 5 juli 2020
På söndag finns det chans att få mycket gjort då den produktiva Stenbocksmånen fortfarande påverkar starkt. Du är också lite mer envis och litar på din egen styrka idag. Passa på att ta tag i sådant som blivit liggande eller sparka igång det där projektet du så länge funderat på för du har både den mentala och fysiska styrkan på topp under denna influens.
Se endast dagens horoskop


@AstroguideSeSe tidigare horoskop

Astronotiser

Superfullmåne den 19 februari 2019

2019-02-18

Tisdagen den 19 februari väntar årets andra av tre superfullmånar. En superfullmåne är upp till 14 procent större än normalt och dessutom ca 15-30% mer lysande. Denna superfullmåne är precis som den förra superfullmånen i Jungfruns produktiva tecken. Svensk tid ses den som allra bäst 16:45.

Superfullmåne den 21 januari 2019

2019-01-21

Den 21 januari väntar en superfullmåne och dessutom blodmåne i Jungfruns produktiva tecken. Att den är en blodmånen kommer förutom att den är extra stor även innebära att den är blodröd. Svensk tid kan den bäst ses mellan kl 03.36 fram till klockan 08.48 på morgonen den 21 januari.

Missa inte seklets längsta blodmåne den 27 juli 2018

2018-07-25

På fredag den 27/7 väntar en spektakulär månförmörkelse och blodmåne dvs. månen kommer få ett nästan blodrött sken då bara rött och orange ljus kan passera genom den. Blodmånen är syns bäst runt 21:30 här i Sverige och fenomenet varar i 1 timme och 43 minuter. Detta är den längsta blodmånen på över ett sekel!

Total solförmörkelse den 21 augusti 2017

2017-08-21

Den 21 augusti sker en totala solförmörkelse som syns allra bäst i USA där den redan är döpt till the Great American Eclipse. I Sverige kommer vi inte se den lika bra. Men bästa lär vara Lunneviken utanför Strömstad, eller Bastuknappen i nordligaste Värmland. Solförmörkelsen kommer vara total mellan 18:16 och 19:49 svensk tid.

Superfullmåne den 14 november 2016

2016-11-14

Den 16 november väntar en extremt stor superfullmåne i Oxens tecken. Månen har inte legat så här nära jorden sedan 1948 och det kommer dröja ända till år 2034 innan den blir lika stor som nu.

Fler notiser

Relaterade nycklord

månadssmycken   stjärntecken   årshoroskop   horoskop   hundens år   astrologiböcker   Year of the brown Earth Dog   zodiaken   kinesiskt horoskop   månadssten   astrobok   astrosmycken   bokrecensioner   bruna jord hunden   chinese year 2018  

Vi använder cookies för att förhöja din användarupplevelse på denna webbplats. Läs mer   Godkänn