Helgens horoskop, fredag till söndag

- Generella astroinfluenser som gäller för alla stjärntecken

På fredag kan du få ett budskap/tecken. På lördag är du positiv och driven. På söndag börjar en period med bättre band och kommunikation med dem du tycker om. (Under Juli månad kan dagens horoskop vara något kortare än vanligt, trevlig sommar!) Läs hela

Följ oss på Facebook

Så passar stjärntecken ihop!

Vill du veta hur just du passar ihop med andra stjärntecken? Kommer du och din date överens och finns det någon framtid för er som par och hur skulle en date bli just nu?
Självklart är det helt gratis!

Personligt horoskop

Ställ ditt horoskop här på Astroguide.se! Horoskopet visar alla dina tecken i zodiaken och beskriver innebörden och vad de betyder för dig.

Helgens horoskop, fredag till söndag,vecka 22 - 2020

Fredag den 29 maj 2020
Idag går månen över i den noggranna Jungfruns tecken detta kommer göra det enklare med alla typer av uppgifter allt från pappersarbete till odling och trädgårdsbestyr. När dessutom jungfrumånen slår sig samman med kommunikatörsplaneten Merkurius blir det även lätt att kommunicera och få fram det man vill ha sagt på ett bra och tydligt sätt. Kvällen avslutas dessutom med en spännande energi då jungfrumånen slår sig ihop med den innovativa Uranus, äventyr, oväntade händelser eller överraskningar kan visa sig när denna energi är aktiv..
Se endast dagens horoskop


Lördag den 30 maj 2020
På lördag pingstafton hamnar den noggranna Jungfrumånen i torg med en krigisk Mars. Detta kan få dig att känna dig tvungen att fatta beslut eller ta på dig ansvar för saker som egentligen är någon annans problem. Energin kan också få dig extra orolig över sådant du inte kan råda över såsom beslut som fattas av myndigheter och samhället i stort. Men energin kan också vändas inåt och öka på din förmåga att gå helhjärtat in för något som verkligen ligger dig varmt om hjärtat istället för att lägga så mycket energi på att oroa dig för saker som du troligtvis ändå inte kan påverka.
Se endast dagens horoskop


Söndag den 31 maj 2020
Idag på pingstdagen och morsdag går månen över i den balanserade och skönhetsälskande Vågens tecken, detta kommer få dig mer harmonisk och i balans. Det finns nu stora möjligheter till vila, återhämtning och healing. Energin påverkar alla former av partnerskap och gör det lättare att komma överens med andra.
Se endast dagens horoskop


@AstroguideSeSe tidigare horoskop

Astronotiser

Superfullmåne den 19 februari 2019

2019-02-18

Tisdagen den 19 februari väntar årets andra av tre superfullmånar. En superfullmåne är upp till 14 procent större än normalt och dessutom ca 15-30% mer lysande. Denna superfullmåne är precis som den förra superfullmånen i Jungfruns produktiva tecken. Svensk tid ses den som allra bäst 16:45.

Superfullmåne den 21 januari 2019

2019-01-21

Den 21 januari väntar en superfullmåne och dessutom blodmåne i Jungfruns produktiva tecken. Att den är en blodmånen kommer förutom att den är extra stor även innebära att den är blodröd. Svensk tid kan den bäst ses mellan kl 03.36 fram till klockan 08.48 på morgonen den 21 januari.

Missa inte seklets längsta blodmåne den 27 juli 2018

2018-07-25

På fredag den 27/7 väntar en spektakulär månförmörkelse och blodmåne dvs. månen kommer få ett nästan blodrött sken då bara rött och orange ljus kan passera genom den. Blodmånen är syns bäst runt 21:30 här i Sverige och fenomenet varar i 1 timme och 43 minuter. Detta är den längsta blodmånen på över ett sekel!

Total solförmörkelse den 21 augusti 2017

2017-08-21

Den 21 augusti sker en totala solförmörkelse som syns allra bäst i USA där den redan är döpt till the Great American Eclipse. I Sverige kommer vi inte se den lika bra. Men bästa lär vara Lunneviken utanför Strömstad, eller Bastuknappen i nordligaste Värmland. Solförmörkelsen kommer vara total mellan 18:16 och 19:49 svensk tid.

Superfullmåne den 14 november 2016

2016-11-14

Den 16 november väntar en extremt stor superfullmåne i Oxens tecken. Månen har inte legat så här nära jorden sedan 1948 och det kommer dröja ända till år 2034 innan den blir lika stor som nu.

Fler notiser

Relaterade nycklord

kinesiskt horoskop   årshoroskop   chinese year 2018   horoskop   månadssmycken   astrologiböcker   månadssten   zodiaken   hundens år   astrosmycken   bruna jord hunden   Year of the brown Earth Dog   stjärntecken   astrobok   bokrecensioner  

Vi använder cookies för att förhöja din användarupplevelse på denna webbplats. Läs mer   Godkänn