Veckans horoskop, måndag till torsdag

- Generella astroinfluenser som gäller för alla stjärntecken

På måndag är du kreativ och en utdelning kan visa sig. På tisdag väntar en givande nymåne i Stenbockens produktiva tecken. På onsdag börjar en period av klarsynthet och objektivitet i alla relationer. På torsdag är det lätt att investeringar blir fel. Läs hela

Följ oss på Facebook

Så passar stjärntecken ihop!

Vill du veta hur just du passar ihop med andra stjärntecken? Kommer du och din date överens och finns det någon framtid för er som par och hur skulle en date bli just nu?
Självklart är det helt gratis!

Personligt horoskop

Ställ ditt horoskop här på Astroguide.se! Horoskopet visar alla dina tecken i zodiaken och beskriver innebörden och vad de betyder för dig.

Helgens horoskop, fredag till söndag, vecka 2 - 2018

Fredag den 12 januari 2018
Nu går månen över i den optimistiska och utåtriktade Skyttens tecken. Detta lättar upp stämningen betydligt och gör det extra lätt att se saker från den ljusa sidan. Hoppet ökar också och du blir mer sugen på äventyr eller att prova på nya och annorlunda saker. Energin är perfekt för att kunna njuta av livet och få en riktigt härlig guldkantad fredag..
Se endast dagens horoskop


Lördag den 13 januari 2018
Idag hamnar den optimistiska Skyttenmånen i torg med den drömmande Neptunus detta kan skapa förvirring eller missförstånd. Det är nu lätt att bli lurad eller vilseled så undvik helst att ta större beslut eller åtaganden tills bilden klarnat. Speciellt som kärleksplaneten Venus idag också hamnar på kant med en oberäknelig Uranus vilket kan skapa förverkligar i alla relationer eller få människor att agera oväntat eller udda just nu.
Se endast dagens horoskop


Söndag den 14 januari 2018
Nu går månen över i den produktiva Stenbockens tecken. Detta gör dig mer fokuserad och stärker ditt logiska tänkande. Det blir nu extra lätt att ta itu med viktiga frågor eller projekt du vill komma vidare med. Se dock upp för en oberäknelig Uranus som runt 16 tiden kommer på kant med Stenbocksmånen, vilket kan skapa otålighet eller störande distraktioner.
Se endast dagens horoskop


@AstroguideSeSe tidigare horoskop

Astronotiser

Total solförmörkelse den 21 augusti 2017

2017-08-21

Den 21 augusti sker en totala solförmörkelse som syns allra bäst i USA där den redan är döpt till the Great American Eclipse. I Sverige kommer vi inte se den lika bra. Men bästa lär vara Lunneviken utanför Strömstad, eller Bastuknappen i nordligaste Värmland. Solförmörkelsen kommer vara total mellan 18:16 och 19:49 svensk tid.

Superfullmåne den 14 november 2016

2016-11-14

Den 16 november väntar en extremt stor superfullmåne i Oxens tecken. Månen har inte legat så här nära jorden sedan 1948 och det kommer dröja ända till år 2034 innan den blir lika stor som nu.

Blodmånen den 8:e oktober 2014, den andra av fyra i en såkallad tetrad.

2014-10-07

På onsdag den 8:e oktober 2014 väntar en mycket speciell händelse då en så kallad blodmåne visar sig i samband med fullmånen. En blodmåne uppstår då en fullständig månförmörkelse färgar månen blodröd. Månförmörkelsen är denna gång fullständig mellan 12:27 och 14:32. Detta är den andra av fyra fullmånar i en serie som är blodmånar vilket kallas en tetrad. En blodmåne inträffar ungefär en gång vartannat år och det är mycket ovanligt med fyra blodmånar på ett och ett halvt år vilket sker nu.

Superfullmåne - 9 September 2014

2014-09-08

Natten mellan måndag och tisdag, närmare bestämt vid 03:38 den 9/9 väntar en extra ljusstark så kallad superfullmåne i Fiskarnas tecken.

Osynlig nymåne Maj 2014

2014-05-26

På onsdagen den 28:e maj är det dags för en nymåne, men den kommer inte vara synlig på den dagen då den ligger för nära solen. istället kan man se den som en smal halvmåne i öster ungefär 1-2 dagar innan det är hel nymåne.

Fler notiser

Relaterade nycklord

horoskop   månadssten   kinesiskt horoskop   astrobok   stjärntecken   årshoroskop 2017   årshoroskop   zodiaken   astrosmycken   årshoroskop 2016   förutsägelse 2016   horoskop 2017   bokrecensioner   månadssmycken   astrologiböcker  

Vi använder cookies för att förhöja din användarupplevelse på denna webbplats. Läs mer   Godkänn